2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خوبکاری کردی،،ولی حواست باشه اگه طبعت گرمه خیلی گرمیجات نخوری باید تعادل برقرار کنی،یه کم سردیم مابی ...

درست میگی شمیم جان، خوبیش اینه الان فصل اناره منم که عاشق انار، تنها سردیه که زیاد میخورم😅 

سلامت باشی عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم طبق روال بدن خودت برو جلو، برای آمپول از دکترت بپرس

زینب خانوم به نظرت اون جنینهایی که فریزمیشن باکیفیتن؟اخه به من نگفتن کیفیتشون درچه حده.یه بارم انتقالم منفی شد.ایابرای انتقال بعدی حتمابایدازمایش ایمنی انعقادی بدم.اخه هزینش برام زیاده ازطرفی خودم احساس میکنم اون دفعه مشکل داشتم که نشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دوستم.15تاراقبل انتقال خوردیدیابعدازانتقال؟به تجویزخودتون؟

هنوز نخوردم عزیزم، قراره دو هفته قبل از انتقالم بخورم

والا تعریفشو شنیدم که برای باروری خوبه اینجا هم بعضیا خوردن خوب بوده گفتم منم امتحان کنم دیگه پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

خانما سلام من سه تا انتقال نا موفق یزد داشتم ذخیره تخمدونمم به نظرتون این دفعه برای شروع کجا برم؟تهران یا اصفهان از یزد که ناامیدم  ذخیره ام طوری که نمیتونم چند بار ای وی اف کنم جایی که وجدان کاری داشته باشن و درصد مثبتیشون بالا بوده باشه 😍لطف میکنید جوابما بدین

انشاالله❤❤❤ راستش تا روز انتقال استرس ندارم همچین که انتقال میدما شروع میشه😅 امیدوارم جنینای منم ب ...

منم‌‌همین طور  استرس  یه طرف  اینک   باید  انتظار  بکشی  یه طرف  و منی  شاغل  هستم  خونه  نشستن  واقعا  واسم  آش داره  توکل به خدا  عزیزم  ایشالا  آب طلا  که میشه  امید  به خدا 

۱۶ یا ۱۷  روز بهتره   دیگه  نتیجه   نهایی  مشخص  و نیاز  به  آزمایش  دوم   نداری  من‌کلا  ۱۶  روز  آزمایش  میدم  اینسری ۲۳ انتقال  ۹ آبان  آزمایش  

بی بی  مطلقا   اصلا  تحمل  ندارم  مادر و  همسرم  نمیزارن  میگن  آزمایش  مشخص  بکنه  هرچی خدا بخواد  

مراقب  خودت  باش  عزیزم  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
تخمدانام به آمپولا جواب ندادن و حتی یک فولیکول تشکیل نشد.به نظر من سیکل لانگ اصلا برا من مناسب نبود. ...

ای وای ناراحت شدم اشکال نداره بازم پیگیری کنید انشالله خدا خودش کمک میکنه

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
سلام مرجان، خصوصی رو هنوز نخوندی مامان فعال؟ 😁

جواب دادم عزیزم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم از داروخانه من دونه ای 5 خریدم آخه یه بستش 60 تا داخلشه من برای دو هفته میخواستم 15تا گرفتم

بجای قرص، خودشو بخورید طبیعی تره . ژل رویال اصل رو منم چند وقته با همسرم میخوریم هر روز صبح ناشتا

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍