2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
حالا باز ایران خوبه، خارج کشور بعد از ده دقیقه میگن به سلامت برید دیگه😂😂😂😬😬😬 

بنظرم اونا کارشون درسته ، چون بلافاصله خونرسانی به رحم شروع میشه احتمال مثبت شدن بیشتر میشه ، منکه میخوام بعد انتقال با دوچرخه برگردم خونه🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
انشاالله مامان بشي زود زود گلم  ببين من رون پااهام درد ميكرد الانم اين درد رو دارم هنوز  ...

لیانا جون شما بودی قرص ژل رویال مصرف کرده بودی؟ که عکسشو برام فرستادی، من امروز رفتم داروخانه ایه دونه ای هم میداد جلدشم مثل همون بود که برام عکسشو فرستادی، من 15تا گرفتم برای دو هفته قبل از انتقال، روزی یه دونه کافیه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاا منم منفی 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ،کامل درکت میکنم سعی کن یکی دو روز با گریه خودتو سبک کنی بعدش یه یا علی بگو و بلند شو دوباره شروع کن

بچه هااا جونیااااا مرسی عزیزای دل الان خیلی هنگم الان نمیدونم به مامانم چی بگم دوباره انرژی جمع میکنم شروع میکنم نمیدونم حکمت خدا چیع هر چی هس خیره خدایا بچه هاای دیگه مثبت شن آخه یعنی چی از اول هفته مثبت نداشتیم 

بچه هااا جونیااااا مرسی عزیزای دل الان خیلی هنگم الان نمیدونم به مامانم چی بگم دوباره انرژی جمع میکن ...

عزیزم❤ آفرین به شما

بالاخره خیلیامون این منفی شدنا رو تجربه کردیم به هر حال آی وی اف راه آسونی نیست هم جسمی هم روحی واقعا اذیت کنندست ولی چاره ای نیست تا رسیدن به نتیجه باید تحمل کنیم، به امید خدا که هیچکس دست خالی نمیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها الان قرص و قطع كردم امپولم فردا نميزنم ديگ  لازم نيس ك برم مركز بعد سهم دوره پريود برم خ ...

من که نرفتم عزیزم فقط داروهامو قطع کردم دومین پریودم رفتم مطب که دارو بگیرم برای انتقال مجدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ااا چقد خوبببب😍😍😍همکاری میکنم ولی ناخوداگاه استرس وحشتناکی میگیرم ، شما دفعه اول انتقالتون بود؟جن ...

بله عزيزم دفعه اول بلاست 

من خودمو خيلي سفت ميكردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چقدر طول كشيد بعد قطع امپول پريود شي?

راستش دقیق یادم نیست فکر کنم چهار پنج روز بعدش، ولی یادمه پریودم از همیشه بیشتر بود نه رحمو با دارو ضخیم میکنن بخاطر اون بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزيزان براي من منفي شد خدا نخواست تموم شد

عزیزدلم الهی بحق امام رضا معجزه خدا شامل حالت بشه بزودی طبیعی باردار بشی