2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
بخدا الان تنهام دارم گریه میکنم خداهیچ کس منفیو تجربه نکنه منم خودم به درک خانوادم شوهرم خیلی برات ن ...

آروم  باش  عزیزم   میفهممت  به خدا  همه  ما  این  روزا تجربه  کردیم    ....  انشالله  که مامان شدی  😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییی خدا خیرتون بده بخدا شرمندم میکنین تشکر کن ازشون خدا کنه مثبت شم تا الان دونفر منفی شدن&nbs ...

فدات عزیزم نگران نباش انشالله نی نی هات سفت چسبیدن به دلت تا ۹ ماه 😍

اره من تك فرزندم هستم بيشتر غم غصه ميخورن مادرم و پدرم

من مادرم از بس استرس میگیره غصه میخوره بار آخر اصلا نذاشتم بفهمه ولی از شانسربدم هایپر شدم ۱۵ روز خونه بابام بودم هر دردم غصه شد براش مادره دیگه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مرسي عزيزم هزينه اش بكنار از انظر روحي جسمي ادم نابود ميشه ناراحتي وغصه مادرم همسرم

متوجه  ام   بهتر  چند وقت   سفر  و  ورزش  و تفریح  انجام  بدی  

توکل به  خدا ایشالا  طبیعی  مامان  بشی   

یا دوباره   شروع  کن   هر جور خودت  صلاح میدونی  دوست خوبم  واقعا  از ته  دل  ناراحتیم   و درکت  میکنم   کاری  ازمون بر نمیاد  😔 خیلی سخت...

ان شالله نمیدونم چرا دارم گریه میکنم خدا به منم یه لطفی بکنه بعد ۹سال

منتظریم خبر خوب بده ،منفی امروزو شنیدیم یه مثبت برسون خدایا

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره من بلغمی هستم شوهرم سودا دارم گرمی می خورم دکتر طب سنتی هم رفتم خیلی فرقی نکردم داریم گرمی و چها ...

عزیزم اصلا نا امید نشو اینا که گذاشتم چون طبعت شبیه من بود فکر کنم خوب باشه،

ما رعایت کردیم بی اثر نبود، ان شاء الله برای شما هم خوب باشه، هر کدوم رو تونستی خوبه انجام بدی

اما میوه های گرم، آناناس، موز، انبه، آووکادو(برای رحم عالیه و سرشار از اسیدهای چرب مفید) 

گوشت گوسفندی

پرندگان بلدرچين، اردک، کبک، و حتی تخم اونها عالیه، مرغ محلی 

روغن حیوانی گوسفندی، روغن کنجد روغن زیتون، پنیر هم سعی کن گوسفندی باشه 

به جای سالاد کاهو و خیار تبوله درست کن با جعفری و سبزی بیشتر بخور تا سالاد، اگر هم خواستی شبها نباشه 

ماهی جنوب تا قبل از بارداری عالیه مصرف کنی چون ماهي های جنوب سردیشون کمتره، اون هم شب نباشه 

میگو هم عالیه، کلسترول درسته داره ولی میزان‌ش برای جلوگیری از یائسگی زود رس و تخمک با کیفیت خوبه(کلا حذف کلسترول اشتباه بزرگ هست و باعث یائسگی زود رس میشه) 

جوانه گندم و بلغور گندم هم عالیه 

برنج قهوه ایی هم کمک کننده است 

عسل حتی نوع تغذیه ایی از شکر خیلی بهتره پس به جای شکر مصرف کن

گاهی هم این وسط سردی مصرف شد مهم نیست

گلم عرق بهارنارنج و گلاب هم گرم هستن هم آرامبخش و هم مقوی قلب و مغز 

تو چای هل بریز یا عرقش رو، چون چای سرده

فلفل سیاه هم به میزان متعادل تو غذاها داشته باش 

سیر و پودر سیر هم همین طور

آجیل ها و قوتو کرمان هم بگیر عالیه

عزیزم خودم تمام این ها رو انجام میدادم و اصلا شده بود سبک زندگیم، فقط چون همسرم یه مقدار طبعش گرم بود برای اون مثلا قاطی شربتش عرق شاهتره هم میریختم یا کمی کاسنی، یا سالاد شیرازی بهش میدادم

کلا مصرف میوه و آبمیوه هم خیلی زیاد داشتیم خصوصا آب انار و آب پرتقال 

انجیر و زیتون هم عالی هست

مصرف نخود و ارده هم بالا ببر عالیه

خرما رو هم اگر نوع پیارم گیر بیاری بهتره 

تا حداقل یک ساعت بعد از غذا آب و میوه نخور 

تو پریود، حمام رفتی از کمر به بالا رو بشور، چون واقعا نمیشه اصلا حموم نرفت، یا ببخشید دستشویی رفتی فقط وقتی مدفوع بود با آب ولرم خودتو بشور، اگر اصلا نشوری یه جور دیگه عفونت میگیری 

تو زمستون سعی کن همیشه تو خونه جوراب بپوشی چون پاها که گرم باشه، رحم هم گرم میشه

گلم با مصرف اینا تقریبا میتونم بگم خیلی کم پیش میاد پالتو بپوشی، کلا بدنت گرم میشه 

عزیزم کیفیت مهم هست،تعداد مهم نیست خیلی منم ۷ تا تخمک داشتم به لطف خدا ۶تاش جنین شد، شما هم اینجور ...

راستی گفت امروز امپول  آزادسازی رو بزن

سایزش کوچیک نیست بر زدن امپول

آخه گفت سایزش ۱۶

ان شالله بخدا نمیدونم چمه دشمنمونم این ردزا رو تجربه نکن من از صب میدونی چقد استرسو تحمل کردم 

عزیزم  ایشالا که  خیر   ولی ما رو یادت  نره  از خودت  خبر  بده  ما هم‌‌نگرانیم  😘