2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدشماخودتون عکس رانگاه میکنیدمتوجه میشیدبسته اس؟اخه منم عکس انداختم گفت بازه

راستش تو گزارش عکس زده بود یکیش بازه خودمم نگاه کردم از یکیش مایع رد شده بود دکتر خودمم که متخصص زنان بود گفت یکیش بازه ولی یه دکتری هست تخصصش همینه ببر ببینه لاپارا بشی بهتره یا نه، دیگه رفتم پیشش تا عکسمو دید گفت لوله هات که به درد نمیخورن هردوتاشونم بستست گفتم اینجا نوشته یکیش بازه گفت نه بابا واسه خودش نوشته بستست معلومم نیست با لاپارا باز بشه که رفتم پیش یکی دیگه عمل کردم به حرفش رسیدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستای گلم  من انشاءالله دوهفته دیگه انتقال جنین دارم من تاحالا سه تا انتقال منفی داشتم هرسه بار هم استراحت کردم حالا نه مطلق ولی استراحت کردم اصلا پله بالاپایین نکردم اصلا از خونه بیرون نرفتم این دوهفته را ولی این سری دیگه نمیخوام استراحت کنم خونمون 30تاپله داره میخوام برم سرکار مجبورم روزانه پله هارا دوبار بالاپایین کنم حالا به نطر شما کارم درسته؟یابمونم خونه استراحت کنم؟البته کارم سبکه از8-12 ظهر 

😍😍خدایا شکرت
سلام دوستای گلم  من انشاءالله دوهفته دیگه انتقال جنین دارم من تاحالا سه تا انتقال منفی داشتم هر ...

سلام عزیزم

به سلامتی انشاالله، به نظرم چند روز اولشو تا یه حدی استراحت داشته باشی بهتره چون میگی پله ام دارین حداقل از هفته ی دوم برو اونم با احتیاط، بالاخره دوران حساسیه نه خیلی محتاط نه خیلی بیخیال، به امید خدا این سری نتیجه بگیری بشه آخرین انتقالت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشیدشماخودتون عکس رانگاه میکنیدمتوجه میشیدبسته اس؟اخه منم عکس انداختم گفت بازه

میدونی چیه من سر قضیه خودم که اینجوری شد به همه میگم اگه به عکستون شک دارین حتما به یه متخصص لاپاراسکوپی نشون بدین، اگه بگن مشکلی نیست دیگه خیالتون راحته چون من عکسمو نه به یه متخصص زنان به چندتای دیگه ام نشون دادم همشون میگفتن فقط یکیش بستست اون یکی خوبو سالمه در صورتیکه اینجور نبود ولی دکتر لاپارا تا دید فهمید

البته شما مشکلت مثل من نیست محض احتیاط میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله ایندفعه نتیجه بگیرید.الان تو چه مرحله ای هستید؟

من خیلی جنین داشتم 6بار انتقال دادم الان مرکزاصفهان هنوز جنین دارم امادیگه نمیخوام برم اونجا...میخوام اگه بشه از نو شروع کنم..تهران یا یزد

سلام بچه هاا من امشب تکرر ادرار داشتم احتمالا سردیم کرده ولی الان کشاله رانم درد میکنه بعد پایینتر از شکمم یه دردی دارم احساس میکنم به مثانم فشار میاد یه جوریم همشم به خاطر داداشای دلقکمه انقد منو خندوندن به رحمم واقعا فشار اومد میگم نکنه بد باشه خدا کنه به خیر خوشی همین ۱روزم بگذره برم آزمایش بدم ان شالله مثبت شه تکلیفم مشخص بشه ولی واقعا نگرانم مثانم احساس میکنم تحت فشاره