2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
😂😂😂 امشب خدا میره تو خواب مامانم ، میگه به دختران بگو دست از سرم بردارن 😂😂

ای جانم   🤣🤣🤣  با  شوهرت  چیکار  کاری داری بدتر از  من  خول

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از دوستام هم تو 42سالگی با وجود اسپرم بسیار مشکل دار همسرش و بعد از یک ای یو ای منفی در اب ...

مرسی گلم... متاسفانه دکتر بدون رضایتم لوله هاما بست..عوض اینکه شوهرم را درمان کنه این بلا راسرمن آورد..اگه شانس بارداری طبیعی راداشتم زودتر این درمانهارا رها کرده بودم

سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

😔😔😔😔بخدا وقتی داشتم میخوندم گریع کردم نمیدونم چی بگم اصلا نمیدونم چی بگم اروم شی فقط بازم امیدوار باش خدا بزرگه به پدر مادرت 

خیلی سخته که 🤕من فکر میکردم اگه مثبت شه دیگه امپول نمیخواد از وقتی فهمیدم ادامه داره خیلی ناراحتم

عزيزم من از ١٠ مرداد تا ١ آبان روزي دوتا پروژسترون زدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

درکتون میکنم عزیزم...منده روزپیش وقتی جواب منفی آز را دیدم دنیارو سرم خراب شد..من که خیلی کارها کردم,لنفوتراپی,تزریقivig,تزریقgcsf,پردنیزولون وهپارین وasa و...... امابازم منفی شد.بار ششم بود که انتقال میدادم..منکه فکرمیکنم آزمایشگاه مرکز ناباروری اصفهان واقعامزخرفه. معلوم نیس چکار میکنن.جنینها هم بلاست بود...تصمیم گرفتم برم یزد یا تهران

ببخشیدمیپرسما میخوام اگه بشه کمکتون کنم که خداناکرده مثل من نشین...دکتر شوهرتون کیه؟چی تجویز کرده

شهر خودمون چندتا دکتر رفتیم.الان تو رویان‌ پزشکش دکتر صدیقی هستش.هیچ دارویی نداده بهش.شوهر من یه مشکل ژنتیکی داره که رو اسپرماش تاثیر منفی میگذاره و هیچ مکملی تاثیری روشون نداره.

خدایا شکرت  
شهر خودمون چندتا دکتر رفتیم.الان تو رویان‌ پزشکش دکتر صدیقی هستش.هیچ دارویی نداده بهش.شوهر من یه مشک ...

اولین باری که شوهرم اسپروگرام داد اینقدر نتیجه بد بود که از آزمایشگاه زنگ زدن دوباره نمونه بده اکثر عددها صفربود.چندبار اورولوژیستهای مختلف رفته و دارو گرفته اماهنوز هم مشکل داره فقط ثدرصد نرماله و دی ان ای اسپرم هم مشکل داره .آخرین دکتری که رفتیم دارویی به اسم رپروستازیس تجویز کرد که اثر خوبی داشت البته دو دوره بیشتراستفاده نکرد وبعد رفتیم رو سیکل که ای کاش بیشتر استفاده میکرد و زود نمیرفتم چون اینطور که معلومه جنینها بی کیفیت بودن.چون از 6 بار انتقال بلاس فقط یکبار مثبت شد که تو 12هفتگی به دلیل رشد کم جنین ناچاربه سقط شدم بنظرمن اگه خودت مشکل نداری اول رو شوهرت زوم کنین

ای جانم   🤣🤣🤣  با  شوهرت  چیکار  کاری داری بدتر از  من  خول

😂😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین