2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
خیالت راحت گلی، من فقط شیاف داشتم  فقط موقع لکه بینی و دو هفته بعد از سرکلاژ آمپول لازم شد جمع ...

چه جالب من ۴ بار انتقال داشتم هردوتاش بوده🤔🤔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تیکرشوووووو😍😍😍 بوس ،کی میری واسه صدای قلب؟ 

😊👼امروز رفتم ضربان داشت خداروشکر.گفت هفته ی هشت یا نه بیا .لطفا برام دعا کن یاسی جون همین طور خوب پیش بره تااخر 😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااای هومت فقط دارم میخندم😂😂😂😂 خواهرم کوتاه بیا 

🤣🤣🤣نخوردم که

حالا ما تحت بچم سیاه شد مشخصه از کجا بدر جوشیده😁😁😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم نمی دونم چی بگم اما همه ی ما اینجا باتمام وجود همدیگرو درک می کنیم چون هممون تقریبا شرایط یکسانی داریم...انشالله خدا کمکت کنه بهترینارو برات رقم بزنه الهی طبیعی بارداربشی این روزارو فراموش کنی❤

خونه ماهم پر مو شده همه جا هست،تو دستشویی-حموم-اتاق-پذیرایی-آشپزخونه و... دیگه جا نمونده نباشه وا ...

نه والا. موهام نصف شده

من اردیبهشت دارو مصرف میکردم

فک کنم برا جبران شدنش خیلی زود باشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مبارکه عزیزم دیگه رسما ی مامان ی فرشته ناز و خوشگل شدی  خداروشکر انشاله قسمت همه خانومای این ت ...

مرسی گلم.الهی امین

روز چهارده بتام ۱۳۰۰ بود.روز شونزده ۳۸۰۰ گلم

سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

عزیزم خدا بزرگه درکت میکنم خیلی سخته ولی خدا بزرگه 

نه گلم ماه های آخر  اوایل همش فشارم پایین بود، اگه نمک نبود داغون میشدم

خوب خداروشکر

چون منم فشارم همیشه پایینه.غذای نمک دار میخورم حالم بهتر میشه.فقط میترسیدم نکنه ورم کنم از الان

بچها من الان خواب بودم یهو بیدارشدم دیدم لثه ی سمت راستم  انگاری باد کرده سفید شده نه تابحال سا ...

بنظرم دندونت آبسه کرده،برو دندونپزشکی.ربطی به شیاف ندارم اگه آبسه کرده باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام عزیزم..متاسفم 😔 ان شاء الله سیکل بعدیت طبیعی باردار میشی ...توکل به خدا 

😊👼امروز رفتم ضربان داشت خداروشکر.گفت هفته ی هشت یا نه بیا .لطفا برام دعا کن یاسی جون همین طور خوب ...

خدا رشکررررررر

تبریکات زیاد زیاد

ولی من دوست داشتم دوقلو داشته باشی

ولی خدا رشکرکه بهت یه پسرکاکل زری داده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی گلم.الهی امین روز چهارده بتام ۱۳۰۰ بود.روز شونزده ۳۸۰۰ گلم

ایشالله بسلامتی ،دوران بارداری خوبی داشته باشی برای ماهم دعا کن 

ممنون میگم چرا بعضیاشون ۸ سلولن بعضیا ۴؟سرعت رشد ینی بیشتر بوده؟

برهمه همینطوره،یه جنینی خوب و سریع تقسیم سلولی میکنه،یکی کندتر،