2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نگران نباش عزیزم..من که کلا از اول رو ایرانی نشستم.هم بااب سرد شستم .هم اب داغ .هیچی هم نشده خداروشک ...

سارا جان شما از اول رو ایرانی نشستی؟آخه اینجا خیلی تاکید میکنن که باید از فرنگی استفاده کنیم

خدایا شکرت  
سلام مرجان جون ، واقعا حرفهات رو با تمام وجود درك ميكنم ، مخصوصا اون قسمتش كه چه قدر دلت براي دونفره ...

آاااخ گفتی🍀☘🍀☘ 

دونفره های خیلی ساده.. یه چایی خوردن هول هولکی کنار هم....

ان شاءالله بزرگ‌شدن عروس دوماد شدن دوباره دونفره میشیم😍😍😍😂😂😂

ان شاءالله همه حاجت روا باشن ❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من برای بار اول انتقال،لازم بود رحمم بررسی بشه چون رحمم تک شاخه.. بعد دکتر گفتن پس خراش هم مید ...

خانومی هزینه هیسترو به همراه خراش یکی هستش یا خراش جدا حساب میشه هیسترو جدا حساب میشه؟؟؟ 

عزیزم میشه در مورد چسب جنین یه توضیحی بدی که چیه و برای چه کسایی و چه وقت استفاده میشه؟؟؟؟

عزیزم یه آمپوله که داخل رحم تزریق میشه.. البته انگار یه مدلش رو به بازو میزنن..

من دو رزوقبل انتقال داخل رحمم تزریق کرد دکتر.. گفت فضاسازی میکنه که جنین‌زودتر لانه گزینی کنه‌.

شرایط خاصی نمیخاد. همه میتونن تزریق کنن دکتر باید نظرشو بده..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اخ سارای من انشاله کمتر بشه ویارت.  این وروجکا اون تو مسابقه راه انداختن بدجور😉که دمیترون هم ...

ب سلامتی پس امروز سارا جون سونو داره 

انشاله ی جفت نینی سالمو  ناز رو کنار هم ببینن 

وای مرجان جونم چقدر قشنگ نوشتی، دقیقا حرفای دل منه این حرفا😢😢😢 بخدا اون روز داشتم فیلمای گوشیمو ن ...

اره عزیز دلم خیلی روزای خوبی بود...

انگار همه چی قشنگ تر بود 🍀🍀

ان شاءالله دوباره شرایطت اوکی میشه❣❣❣

خانومی هزینه هیسترو به همراه خراش یکی هستش یا خراش جدا حساب میشه هیسترو جدا حساب میشه؟؟؟ 

اصولا میگن هسترو و خراش.. فک میکنم یکیه گلم.بازم‌میتونی زنگ بزنی حسابداری بسمارستان بپرسی...

مرجان جون میتونم بپرسم دکترت و مرکز درمانیت کجا بود؟؟ 

دکتر طرازی... کارامم بیمارستان آبان انجام میدادم.

دکتر طرازی... کارامم بیمارستان آبان انجام میدادم.

مرجان جان سلام.

گل دخترت خوبه؟

امیدوارم رفلاکسش هم زود زود خوب بشه.

عزیز ، شما اسید فولیک ۵ داشتین از ماه ۳ به بعد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم والا من سرگردونه این دکتر و اون دکترم رفتم پیش زرنانی برام سرم تجویز کرد ..جرات ندارم برم ...

امیدوارم هرجا که هستی تنت سلامت و دلت خوش باشه و بهترین ها برام رقم بخوره.با توکل بر خدا اینبار هم برو انتقال بده انشاالله این انتظار چندین ساله وسختی ها  به خوبی وخوشی تموم بشه و این بار بشی مامااااااان ثمین👫

مرجان جان سلام. گل دخترت خوبه؟ امیدوارم رفلاکسش هم زود زود خوب بشه. عزیز ، شما اسید فولیک ۵ داشتی ...

مرجان جون شما الان چه ويتامينايي استفاده ميكني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرجان جون شما الان چه ويتامينايي استفاده ميكني ؟

سلام.

راستی مبارک باشن نی نی هات ، آبجی و داداش گلت.

من راستش اسید فولیک ۵ ، ک البته شک دارم ب خوردنش.

هفته ای دو روز امگا ۳ ، یک روز در میون پره ناتال ، روزی یک قرص اهن و شب قرص کلسیم.

همین.

شما چی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من برای بار اول انتقال،لازم بود رحمم بررسی بشه چون رحمم تک شاخه.. بعد دکتر گفتن پس خراش هم مید ...

عزیز خود طرازی بابت تزریق چسب جنین 350 گرفت جداگانه یا درواقع شما تو برگه تسویه حساب نگاه کردی این اعداد رو دیدید؟؟؟ 

منم دکترم طرازی و بیمارستانم ابانه

شرمنده زیاد میپرسم 

منم همه این کارها رو سال 94* سر دخترم انجام دادم اما دقیق هزینه ها و ی سری کارها یادم نیست 

الانم انتقال بین دو تا دو نیم هستش

این هزینه شامل ذوب جنین های فریز هم میشه؟؟؟