2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان گلم که در مرحله انتقال به سر میبرید و دایم با فکر علایم خودتون را اذیت میکنید، اصلا به هیچ عل ...

اره والا امروز  روز یازدهم  سخت  میگذره   دیگه   منم  کمرم  درد میکنه 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اره خانومی من همیشه پلی کیستیک بودم و تاخیر پریود داشتم ولی این دفعه با ۲۵ روز تاخیر پریود شدم ولی ر ...

این مورد چیزی نیست که بخوای بری تهران ، چون هدف بارداری نداری فعلا تا یک سال فکر کنم گفتی. پلی کیستیک چون کسی نمی تونه کاری واسش بکنه درمان نداره فقط رعایت و تغذیه و ورزش و روحیه . کرج بری بهتره حتما دکترای خوبی داره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا امروز  روز یازدهم  سخت  میگذره   دیگه   منم  کمرم  ...

روژان جون به فکرت بودن بخدا حلال زاده ای، میخواستم بپرسم اوضاعت چطوره؟ روز یازدهم شکر خدا یه کوچولو هم تحمل کن ان شاالله یه بتای تپل مپل داشته باشی. 

سلام‌ عزیزم منم دلم برای شما و دوستای گلم تنگ شده

یه مدت از این قضیه فاصله گرفتم البته گاهی میام تاپیکو میخونم و با شادیتون خوشحال و با ناراحتیتون ناراحت میشم

به سلامتی فرشته شما دختره😍😍

انشالله شما و بقیه دوستای گل نی نی هاتونو به سلامت در اغوش بگیرین

من الان ریزش شدید موهام و تاخیر پریود اذیتم میکنه 

باید یه دکتر زنان خوب پیدا کنم

روژان جون به فکرت بودن بخدا حلال زاده ای، میخواستم بپرسم اوضاعت چطوره؟ روز یازدهم شکر خدا یه کوچولو ...

فداتشم  هستم  و حواسم  بهتون  منتظر  خبرای  خوشحال کننده  هستم  از فردا فکر کنم   شروع  بشه  به حق  روزای  عزیزی که در راه  خدا خودش نظر  کنه   منم  پنجشنبه  روز آزمایش    چشم  سعی میکنم  عزیزمی 😅😘

سلام خانومی من کرجم  اولویت با کرجه اگه دوستان راهنمایی کنن ولی اگه خوب باشه تهران هم میام مم ...

ببین عزیزم  چون این  خانم  دکتر  حسینی  تو رویان  هستن  و در جریان  کار  ناباروری  این مشکلات  هستن  بهتر  راهنمایی  میکنه  من خودم  تیروئید  پر کارشد  رفتم  پیششش  باز خودت  صلاح  میدونی  

سلام‌ عزیزم منم دلم برای شما و دوستای گلم تنگ شده یه مدت از این قضیه فاصله گرفتم البته گاهی میام تا ...

اینم  دکتر خودم  البته  اگر بتونی  وقت  بگیری  😅

این مورد چیزی نیست که بخوای بری تهران ، چون هدف بارداری نداری فعلا تا یک سال فکر کنم گفتی. پلی کیستی ...

مرسی خانومی 

نه تا سال جدید قصدشو ندارم اینقدر که اذیت شدیم همسرم میگه کلا بیخیال شیم‌ ولی من میگم یک سال، تا خدا چی بخواد

حالا انشالله دوستای کرجی بیان راهنمایی کنن

سلام‌ عزیزم منم دلم برای شما و دوستای گلم تنگ شده یه مدت از این قضیه فاصله گرفتم البته گاهی میام تا ...

اره عزیزم دختره انشاللله زود حل میشه مشکلت و به زودی خبر مامان شدنت و بهمون میدی🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببین عزیزم  چون این  خانم  دکتر  حسینی  تو رویان  هستن  و در جریا ...

مرسی دوستم خیلی لطف کردی عکسا رو سیو کردم اگه دوستای کرجی راهنمایی کنن که بهتره اگه نشد با اینها تماس میگیرم ببینم کی وقت میدن 

بچه ها ثمین چی شد؟؟

میخاست بره برا انتقال دیگه خبری ازش نشد 

نیومده تاپیک یا اومده من ندیدم؟؟🤔🤔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️