2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع نمیشم دلم درد میکنه پاهام درد میکنه همش فک میکنم پریود میشم میرم دسشویی خیلی بهم ریختم خدا کمک کن ...

منم امشب دو ساعت بیرون بودم، زیادم سرپا نبودم.  همسرم لباس می پوشید،  من نشسته بودم. ولی تخمدان چپم درد میکنه. خیلی.🤔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها با سرم شستشو،  بینیم رو بشورم اشکالی نداره که؟ از ترس سرماخوردگی ، از بیرون که میام میشورم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
منم امشب دو ساعت بیرون بودم، زیادم سرپا نبودم.  همسرم لباس می پوشید،  من نشسته بودم. ولی ت ...

من کلا دلم درد میکنه دردای پریودی دارم کاملا حسم میگه دارم پریود میشم

شادن   دکترت میگفت abخوب نیست    

عزیزم بالاخره دکتره باید یه بهانه ای بیاره واسه منفی شدن یا نه

اگه کیفیتش بد بود که مورولا نمیشد من چندبار از جنین شناسم پرسیدم گفت خیالت راحت خوبن قرار شد اگه ضعیف باشن دکترم بگه انتقال ندن اونروز دکترم اونجا بود خودشم برام انتقال داد گفت خوبن جنینات

هزار تا علت داره منفی شدن، دیگه این دید من رحمم مشکلی نداره ظاهرا، دیگه اینو بهانه کرد، شما نگران نباش دختر خوب❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ولی متاسفانه نمیفهمن آخه برای خودشون راحت بوده نمیدونن برای من شاخ غولو شکستنه😁😁😁 راستی عزیز ...

من قبل اینکه برم تو سیکل خودم به توصیه آنا جون رفتم دادم. یه کم غلظت خون دارم. یکی از سی دی مارکرام هم یه دو سه تا بالا بود. الان خیلی از دکترا آز نمیدن،بدون آز آسپرین و پرد رو خودبخود میدن.ایشالا که اینبار مامانی. به بعدش فکر نکن دوستم.من زمستون ۹۶ آز دادم فکر کنم یک  و نیم شد هزینه اش

یه ذره ساپورت نمیشیم از هیچ کجا. اون وضعیت داروها که هرچقدم پولش باشه میدیم اما از این سر شهر باید بری اون سر شهر ببینی میتونی پیدا کنی،اون از وضعیت بیمه ها،اون از هزینه بیمارستانا،...

چی بگیم که نگفتنش بهتره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها چن روز باید بذارن تا جنین فریز به حالت بلاست در بیاد بعد انتقال بدن اخه جنین شناس گفت باید رو ...

پیچک جان فکر کنم دو یا سه روز البته خیلی مطمئن نیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادی جون ببخشید دخالت نشه  ولی در مورد حلقه یه سوالی از دکترت بپرس.من شنیدم ضربه هاش ممکنه به ت ...

شما در اين مورد كه ضربه ب تخمدان بهش اسيب ميزنه چيزي شنيدين؟

...
من قبل اینکه برم تو سیکل خودم به توصیه آنا جون رفتم دادم. یه کم غلظت خون دارم. یکی از سی دی مارکرام ...

پناه بر خدا

مرکزی که من میرم به همه آسپرین و انوکساپارینو همزمان میدن بعداز انتقال، شاید برای کسی نیاز نباشه اصلا

واقعا هزینه ها بالاست تازه من دولتی میرم از تخفیفشم استفاده میکنم ولی بازم به نظرم زیاده خصوصیا که دیگه هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون دیگه طفلی همسرم، به نظر منم خیلی باید آدم بی فرهنگ باشه که یقه یه آقارو برا بچه بگیره، چرا دیگه ...

سلام لي لا خوبي؟ دكتر طاهري پناه به آزهاي ايمني انعقادي اعتقاد داره؟ سيكل شما رو شروع كردن؟

...

خدا خودش بهمون رحم کنه این همه هزینه ،این همه دارو وعوارض، بعدشم میبینی هیچی به هیچی ادم چی ازش میمونه ،من ک همش میگم بهترین روزای زندگیم داره با غصه بچه میگذره وقتی میشنوم کسی از هم سن وسالای من یا اونایی ک خیلی بعد از من ازدواج کردن باردار میشن دلم میلرزه باور کنین حسود شدم