2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
آره با لیموترش تازه بخور و ی پیشنهاد ک برو خونه مامانت و وقتی همه بودن سر میز یا سفره  منظورم ...

من الان كلا خونه مامانم هستم خونه زندگيمو ول كردم 😆😆

اره امتحان ميكنم حتما راست ميگي تو شلوغي ميشه 

ليمو ترش خيلي خوبه امتحان كردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همه مامانای مهربون و دلسوز رو نگه دار باشه انشاله 

الهي آمين 

واقعا داشتن مادر نعمت 

من همش ميگم اگه مامانم مثلا شهر ديگه بود من بايد چكار ميكردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من الان كلا خونه مامانم هستم خونه زندگيمو ول كردم 😆😆 اره امتحان ميكنم حتما راست ميگي تو شلوغي ميش ...

دقیقا وقتی ک مجبور بودم و تنهایی سیرابی میخوردم ب زمین و زمان بد میگفتم ک چرا باید اینو بخورم در صورتیکه بیرون و توی جمع خوردنش خیلی راحتتر بود برام 

الهي آمين  واقعا داشتن مادر نعمت  من همش ميگم اگه مامانم مثلا شهر ديگه بود من بايد چكار ...

عزیزم فقط خدارو شاکر باش و برای سلامتیش دعا کن انشاله با دیدن فرشته های نازت خستگی اینروزها هم از تنش میره 

زینبی جان ، من تقریبا یک ماهه اسپرین رو قطع کردم ، طرازی گفت بخاطر هماتوم نخور. حالا هماتوم جذب شده ...

عزیزم یه کم دیگه که تکون خوردن هاشون رو حس کنی بهتر میشی 

اگر گفته نیاز نیست دیگه نترس گلم، با خیال راحت حرفشو گوش کن

سلام زینب جان، من به امید خدا فردا انتقال دارم. جنین هام رو گذاشتن بلاست شدن. 11تخمک داشتم و 7تاش جن ...

عزیزم به سلامتی اتفاقا به یادت بودم نمیدونستم چی کار کردی

گلم من نشنیدم prp رعایت خاصی بخواد، جز اینکه نباید نزدیکی کنی

عزیزم برگشتنت رو نگران نباش ولی حتما هر یک ساعت بیا بیرون و قدم بزن تا خون تو پاهات لخته نشه و به رحم خون کافی برسه، مایعات زیاد مصرف کن، میوه فراموش نکن

چهار مغز هم عالیه

روز انتقال هم حدود 2 ساعت بعد از انتقال جنین همونجا روی تخت بخواب و بلند نشو به خاطر prp

آهان راستی چون تو زمان پذیرش جنین هستی رحم حسابی محتویات داخل خودش رو نگه میداره و نمیذاره چیزی بیرون بریزه کاملا خیالت راحت

یبوست هم هر جور شده درستش کن یا بگو دارو بدن