2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ولی کلینیک مردان به همسر من گفت هفته قبل پانکچر یه شب در میون نزدیکی داشته باش اسپرم ها تازه شه

انها بخاطر تخلیه اسپرم گفتن....چون اسپرم کمتر از 2 روز و بیشتر 5 روز رو میگن خوب نی...امامن نمونه یک روزه شوهرم با نمونه 3 روز تخلیش تقریبا یکی بود😍 خدا فقط میدونه 

حالا ای دکتر نمیگن به چه روشی تخلیه بشن مردا 😊😋😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساااارا جووون خيلي مباركه چشمت روشن، التماس دعا من هيچي داغونم😭 فعلا گفتم ديگه اواخر فروردين ...

ممنون عزیزم

ان شاء الله قسمت خودت باش...برات دعا کردم وقتی آزمایشم مثبت شد

چرا این فکرها رو میکنی عزیزم...چرا نشه...

ببین من تجربه م راجع به پورمطرود اینه که اگه بری پیشش صددرصد پیشنهاد لاپاراسکوپی میده...اعتقادش اینه که اگه جنین سالم انتقال بدی و نگیره حتما یه مشکلی داره رحم.واسه من که درست از اب درومد و چسبندگی داشتم..ولی تو اگه به خودت و رحمت مطمئنی فکر این دکترو کنسل کن کلا...

محیا کار همه مراکز یکیه تقریبا.فقط خدا باید بخاد.

راستی یه مرکز تازه تاسیسم هست به اسم مام.اونجا هم دکتراش خوبن..نصر هم اونجا کاراشو انجام میده.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دلارام جون سيكلت بلند بود؟ با چي شروع شد كلا داروهات واسه ميكرو؟ واي من گيج شدم نميدونم كجا بايد برم ...

محیا جون من که رفته بودم بیمارستان سونو بشم دو مورد تخمک دهنده رو دیدم که گفتن دلال داریم که این وسط 3.5 فقط به ما میدن...به مسئول گفتم چرا تخمک دهنده و گیرنده همو میبینن؟؟؟؟گفت این گیرنده حساس بوده اما تعهد گرفته بعد از گرفتن تخمک دهنده هیچ ادعایی نداشته باشه....

تحقیق بهترین راه برای جنین و یا تخمک اهدایی....

اما دعا میکنم بحق پهلوی شکسته حضرت زهرا خودتو باردار بشید....و اصلا نیازی به این چیزا نشه برات.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واي خداروشكر، دلارام يعني تهران واقعا فرق ميكنه كارش با شهرستان؟ اين قضيه برا من خعععلي حياطيه چون ت ...

محیا جون جمع کن بیا تهران ...به نظرم خیلی فرق میکنن..اخه تو سنی نداری که بهت پیشنهاد اهدایی دادن..

ممنون عزیزم ان شاء الله قسمت خودت باش...برات دعا کردم وقتی آزمایشم مثبت شد چرا این فکرها رو میکنی ...

اخه سارا من ك تا حالا و طي دو سري پانكچر اصلا جنين با كيفيت برام تشكيل نشد كه بخوام حالا ب اون مرحله كه پور مطرود معتقده برسم كه، ب مظرت با اين اوصاف باز ب من پيشنهاد لاپارا ميده؟؟؟

...
داری مامان میشی دیگه عزیزدلم

قربونت برم 

خدا از دهنت بشنوه 

ان شاء الله 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
محیا جون جمع کن بیا تهران ...به نظرم خیلی فرق میکنن..اخه تو سنی نداری که بهت پیشنهاد اهدایی دادن..

جمع كردم اومدم امّا متاسفانه توان جسمي و روحي سومين پانكچر رو ندارم😭 نميدونم چ گلي ب سر بگيرم😭 تمام وجودم تحت فشاره،  سارا اخه زنگ زدم ابن سينا خب

از قسمت جنين شماسيشون پرسيدم ايا جنين شناسي طي ميكرو فرايندي هست كه امكانات توش مطرح باشه و شهرستان با مراكز تهران از مظر امكانات فرقي بتونه داشته باشه و ين فرق تو كيفيت جنيناي تشكيل شده تاثير داشته باشه؟ گفتن نه

همه جا همونه

ولي حالت دلارام رو ديدم متعجب شدم دودل شدم

اخه پس تهران پيش كي برم اگه بور مطرود هم ب درد نميخوره؟

...
مريم همسرت ازمايش اس شون مشكلي نداره؟ نرماله؟

واله میگن😉 یعنی انالیز آز اسپرمش برای ای یو ای و ای وی اف خوب بوده

اخه سارا من ك تا حالا و طي دو سري پانكچر اصلا جنين با كيفيت برام تشكيل نشد كه بخوام حالا ب اون مرحله ...

سری دوم که با کیفیت بودن جنین ها عزیزم..به نظرم پیشنهاد لاپارا میده بهت حتما

میگه بعد لاپارا پنجاه درصد باردار میشن طبیعی..

قبل از ای وی اف به لاپاراسکوپی اعتقاد داره..

دکتر لیانا و لی لا هم خوبن ها...امارای مثبتشون بالاست.دکترِ لیانا ،دکتر ژیلا عابدی ....دکترِ لیلا ،دکتر طاهری پناه..

محیا جون من که رفته بودم بیمارستان سونو بشم دو مورد تخمک دهنده رو دیدم که گفتن دلال داریم که این وسط ...

ممنونم مريمي بابت دعائي ك در حقم ميكني خيلي محتاجم اينهمه زجر كشيدم حتي يك جنين با كيفيت نداشتم همه سي بودن اونم ك أهالي مركز خنگ و خُل بودن گفتن اصلا به انتقال نميارزه و اهدايي و اين حرفا😭

...
جمع كردم اومدم امّا متاسفانه توان جسمي و روحي سومين پانكچر رو ندارم😭 نميدونم چ گلي ب سر بگيرم😭 تما ...

محیا تو رو خدا پیش هرکس میایی با دید مثبت بیا...انشاله نتیجه میگیری...

باور میکنی دکتر به منم گفت اگر تخمک و جنین خوب نشه اینبارم تخمک اهدایی بگیر😲😨😨😨

شربت برا چی هست؟؟؟؟

شربتش که ضد حساسیته شاید برای این دادن تنگ نفس نشم چون هایپر شده بودم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم مريمي بابت دعائي ك در حقم ميكني خيلي محتاجم اينهمه زجر كشيدم حتي يك جنين با كيفيت نداشتم همه ...

چرا کاش یه بار دیگه انتقال میدادی هزینش و دردسرش کمتره انشاله نتیجه بگیری....