2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
تنهایی نمیتونم بخورم با استامبولی خوبه؟؟؟

آره بپزش قاطی با غذایی که دوست داری بخور

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الزاما به محل کار پزشک بستگی داره  مثلا یک پزشک حاذق ممکنه هم تو مجموعه دولتی باشه با تعرف ...

فدات ممنوووون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پریسا جان یه بار انتقال منفی وکلی از دوستام ک منفی شدن اینجا نگرانم کرده

بهترین مرکزها هم منفی دارن ولی خوب درصدها متفاوت هست بعضی جاها واقعا درصد موفقیت بالاست و قسمت جنین شناس و پزشک متخصص دقت بالایی دارن اینو نمیشه انکار کرد. بازهم در نهایت خواست خدا

بچه ها من فکر میکنم فصل و ماه انتقال تو مثبت شدن و اذامه بارداری دخالت داره 

کسی در این مورد مقاله یا مطلبی دیده؟ الان من بخام انتقال بدم میخورم به اوج الودگی هوا در وسط پاییز 

بهار انتقال دادم اونجوری شد پاییز که اوج الودگیه خطر بیشتر نیست؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من فکر میکنم فصل و ماه انتقال تو مثبت شدن و اذامه بارداری دخالت داره  کسی در این مورد م ...

منم شنیدم بهترین فصل بارداری فصل بهار اما فک نمی کنم دیگه انقد تاثیر داشته باشه که آدم بخواد انتقالو بخاطرش عقب بندازه آخه🤔

منم شنیدم بهترین فصل بارداری فصل بهار اما فک نمی کنم دیگه انقد تاثیر داشته باشه که آدم بخواد انتقالو ...

هییی عزیزم دفه قبل که بهار انتقال دادم اون بلاها سرم اومد تو پاییز من خودم زوری نفس میکشم...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هییی عزیزم دفه قبل که بهار انتقال دادم اون بلاها سرم اومد تو پاییز من خودم زوری نفس میکشم...

من که هم زمستون انتقال دادم هم بهار، این سری پاییزم تجربه میکنم امیدوارم به تابستون نکشه دیگه😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که هم زمستون انتقال دادم هم بهار، این سری پاییزم تجربه میکنم امیدوارم به تابستون نکشه دیگه😅😅😅

واي مردم از خنده عزيزم🤣🤣 

انشاالله زود زود مامان بشي🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واي مردم از خنده عزيزم🤣🤣  انشاالله زود زود مامان بشي🤲🏻🤲🏻

دور از جونت❤ ممنون عزیزم ، پناه بر خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم الان که 13روز انتقال هستم نه لک دیدم نه چیزی معذرت میخوام من حتی ترشح هم ندارم

واااااای دختر 

امروز نرفتی آز بدییییی😃😃😃

خدا خیرت بده چه دلی داری😁😁

ان شالله که مثبته وقتی بی بیچکت مثبت بوده. بی بی چک الکی موبت نمیشه

میرفتی تموم میکردی این استرسو🤣🤣🤣

من اینجا کلی استرس گرفتم برات😅😅‌

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نمیدونم چرا نیومده  پایینی مال امروز صبح هس گذاشته بودم کنار هم با دیروزی ها مقایسه ...

مبارکهههههه عزیزممممم

روز اربعین سر نماز صبح برات مخصوص دعا کردم که امیدت ناامید نشه😭😭😭😭😭

خدایا شکرتتتتتتت🙏🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
فدات عزیزم نه امروز نهم سیکلم بود که سونو شدم و دوباره دارو گرفتم تا روز یازدهمم بقیه اشم که دیگه نم ...

انشاءالله هر چی به صلاحته😍🙏

انشاءالله🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏