2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
منم امروز رفتم آخرین سونو.همش ۶ تا فولی داشتم دو تا هم اندازه ده داشتم.خاک تو سر تخمدونام😒😒😒 والا ...

آخه چرا با این ذخیره باید تعدادشون اینقدر باشه؟چیزی نگفتن عزیزم؟قبلش مکملی نخورده بودی؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی بابا@ جانم🤩 من منتظرم روز ۲پری قرص و بعدم آمپولامو شروع کنم . میگن همیشه برعکس هست🙄😁 ...

عزیزم بعد از ظهر مثلا دم غروب پری بیاد فردای اون رو روز اول در نظر میگیرن

مثلا شما نصف شب پریود شدی 24 ساعت که بگذره میشه تازه روز اول تمام و شروع روز دوم

منم امروز رفتم آخرین سونو.همش ۶ تا فولی داشتم دو تا هم اندازه ده داشتم.خاک تو سر تخمدونام😒😒😒 والا ...

دلارام جون تورو خدا منو ببخش این حرف رو میزنما. میدونم اعصابت خورده اما تخمدان هات گناه دارن میگی خاک تو سرشون‌. آخه این بیچاره ها واسه ماهی یه تخمک آماده ان نه این که با دارو پدرشون رو دربیاریم. یه کم با خودت مهربونتر باش. تو چه میدونی شاید اینبار بهت بهترین تخمک ها رو دادن‌. معمولا تخمک های کمتر کیفیت بهتری دارن. ایشالا که با همینا عیالوار میشی عزیزم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه چرا با این ذخیره باید تعدادشون اینقدر باشه؟چیزی نگفتن عزیزم؟قبلش مکملی نخورده بودی؟ 

چرا از دوماه قبل اوابوست میخوردم.نه ازشون پرسیدم گفتن با ذخیره و سن شما نرمالش همینه.من فعلا نگران تعداد تخمکا نیستم.همین چند تا تخمکای با کیفیتی بشن برام بسه.من نگران تشکیل جنین و موندنشونم.فعلا که دیدم مثبته ببینم چی میشه.امیدوارم خدا مثل دفعه قبل امیدمون رو آوار نکنه رو سرمون. چه کیفی میده بمونن برام و انتقال بدم🤗🤗🤗

من فعلا تا همین مرحله راضیم.حالا بعدش اگه انتقال انجام شد توقعاتم رو بالا میبرم و مثبت شدنو ازش میخوام😁🤗🤗

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیز من آخرین دوستمون اینجا که تازه آز دوم رو داده ساراجون کارهایی کرد که شاید در شرایط عادی هم نمیک ...

خخخخخخخخخ والا منم که سرکلاژ کردم عذاب وجدان میگیرم مامانم میاد خونمون کمک گاهی ظرفا رو میشورم یا در حد خودم یه کارایی میکنم

آخه دکترم اجازه داده ولی بنده خدا مادرم میترسه

جه جالب به من گفت کل 2 هفته رو هم استعلاجی می نویسیم میدیم بهتون واسه پانکچر هم خودشون 4 روز استعل ...

بنظر من خوبه که استعلاجی بنویسن چون اینطوری انتخاب با خودتونه و فوقش اگه نرفتید تو خونه تحرک دارید ولی رویان که من از کارشناس پرسیدم گفت نه برای پانکچر و نه برای انتقال حتی یه روز هم نمینویسیم

شغلشون نظامیه؟  بابا بگو چرا استرس داری، دلیلش مشخص شد🤪🤪🤪🤪🤪

نه شغلش نظامی نیست اخلاقش مثل نظامی هاست یه جوریه که برای هر قضیه ای چه پزشکی چه غیر پزشکی دنبال یه دلیل علمی میگرده و مثل این دیکتاتورهاست

سلام خانم مبارکت باشه  سن جنین+14+ روزهای انتقال، عدد به‌دست اومده رو به هفته تبدیل کن سونو ا ...

مرسی عزیزم😘

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
بنظر من خوبه که استعلاجی بنویسن چون اینطوری انتخاب با خودتونه و فوقش اگه نرفتید تو خونه تحرک دارید و ...

خوب بودنش که خوبه اما همسر من اینقد محتاط هست میگه دیدی مرخصی نوشتن باید استراحت کنی منم اصن آدم تو خونه موندن نیستم کلافه میشم

چرا از دوماه قبل اوابوست میخوردم.نه ازشون پرسیدم گفتن با ذخیره و سن شما نرمالش همینه.من فعلا نگران ت ...

عزیزم مطمئنا تخمک هات با کیفیته مثل دفعه قبل،همینطور مثبت پیش برو،انشالله که این بار جنین های خوبی داری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...