2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای گلم @زینبی_بابا من توو سیکل آی وی افم، امروز برا سومین بار توو این سیکلم رفتم سونو،د ...

سلام عزیزم 

اول از همه اگر ذخیره بالا داری رژیم پر پروتیین شروع کنی روزی حداقل یک عدد سفیده تخم مرغ بخور و برنج و نون رو کم کن

اگر لووتیروکسین مصرف میکنی سراغ شیر سویا نرو

آجیل چهار مغز هم عالیه

میوه و آبمیوه خیلی زیاد بخور

کلا کارهای عجیب و غریب انجام نده مثلا میوه جدید امتحان نکن

دو روز در هفته خودت و همسرت تخم مرغ محلی با روغن زیتون نیمرو کنین و با سه تا خرما و یک پیاز صبحانه بخورید

انجیر عالیه خصوصا برای اسپرم آقایون، ‌‌‌شبی 7 تا بخورید 

زیتون هم هر صبح 7 تا

اگر پیاده روی هم کنی عالیه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والله تا امروز کارآمو مادرم انجام میداد امروز خواستم خودم یکاری کنم تا قابلمه رو برداشتم یکم ...

عزیز من آخرین دوستمون اینجا که تازه آز دوم رو داده ساراجون کارهایی کرد که شاید در شرایط عادی هم نمیکرد اما به لطف پرورگار نتیجش مثبت شد......

من خودمو میگم اول بارداریم سر پسرم تو فرودگاه کلی بار رو بلند میکردم .......

پس تنبل نشو بلند شو یعنی چی مادرت کارات رو میکنه پاشو .....فقط کار سنگین نکن یهو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ابن سینا

چه جالب، آخه من کانال تلگرام این سینا عضوم اونجا دکترش گفت زندگی عادی داشته باشین

احتمالا پرستاری کسی گفته استراحت تو خونه وگرنه خیالت راحت گلم

إدرس کانال ش هم حتما میذارم خیلی مطالب مفیدی هر روز میذارن

سلام عزیزم  اول از همه اگر ذخیره بالا داری رژیم پر پروتیین شروع کنی روزی حداقل یک عدد سفیده تخ ...

زینب جان املت خرما با پیاز طعمش بد نمیشه؟ ایا قایل خوردنه؟ یا باید به عشق بچه خوردش؟؟؟؟

با پیاز نخوردم تا حالا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خیلی ممنون خانومی منظورم این بود که قطع شدن علایم مستونه نشانه ایست قلبی باشه?

نه عزیزم خدا نکنه

علائم کم و زیاد میشه یه روز میاد یه روز میره نگران نباش، استرس خیلی بده 

ببین گلم منم خیلی تهوع داشتم ولی قرار شد تو هفته 9 برم سونو مجدد، از شدت استرس تا قبل سونو حس میکردم اصلا حامله نيستم، اما بعد از سونو که خیالم راحت شد تمام علائم اومد، به خونه هنوز نرسیده بودیم حالم بهم خورد🙈🙈🙈

سلام عزیزم  اول از همه اگر ذخیره بالا داری رژیم پر پروتیین شروع کنی روزی حداقل یک عدد سفیده تخ ...

ممنونم عزیزم😙،تو رو خدا برام دعا کن،الان تو مامانی،خدا دعای تو رو بیشتر قبول میکنه.6,7 ساله آرزو دارم مامان بشم.🙏

زینب جان املت خرما با پیاز طعمش بد نمیشه؟ ایا قایل خوردنه؟ یا باید به عشق بچه خوردش؟؟؟؟ با پیاز نخو ...

نه گلم اینا رو قاطی نکن باهم😂😂😂😂 املت جدا 

پیاز و خرما هم همون خام در کنار لقمه ت بخور

نه عزیزم خدا نکنه علائم کم و زیاد میشه یه روز میاد یه روز میره نگران نباش، استرس خیلی بده  بب ...

وای خدا کمکت کنه خیلی ویار سخته...انشاله خوب بشه دیگه

خواهر من نه ماه بارداری بالا میورد.....فقط نون خشک میخورد همین.....بلند میشد فشارش می افتاد....یادم میاد دلم ریش میشه

نه گلم اینا رو قاطی نکن باهم😂😂😂😂 املت جدا  پیاز و خرما هم همون خام در کنار لقمه ت بخور

😂😂😂😂😂😂😂

از دیروز که تو یه پستی نوشتی طب سنتی گفته😂😂😂😂😂😂😂  تصور خوردن خرما و پیاز و تخم مرغ قاطی سخت بود....اینجور میتونم بخورم جدا گونه😎

وای خدا کمکت کنه خیلی ویار سخته...انشاله خوب بشه دیگه خواهر من نه ماه بارداری بالا میورد.....فقط نو ...

مرسی عزیزم، الان خیلی بهترم حتی وزنم داره بالا میره 

ولی بنده خدا خواهر شما معلومه خیلی شدیدتر بوده

ان شاالله شما اصلا یک بار هم حالت بهم نخوره