2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم...خیالم راحت شد 😍😍 نه عزیزم.دخترمو همون ماه اول طبیعی باردار شدم.بعدش دیگه طلسم شد تاا ...

سارا جان یه نکته خیلی برام عجیبه، شما دخترت رو سزارین به دنیا آوردی؟ 

آخه چی شد که فهمیدن باید لاپرا کنی؟ درد پری؟ چسبندگی به خاطر سزارین قبلی؟ 

همش تو ذهنم بود ولی فراموش میکردم بپرسم

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ، من آزمایش کلی رو که ازم گرفتن دی 19 بودش که بهم برای شیش هفته و هفته ای ...

گلم آمپول gcsf هست ولی معمولا برای انتقال اول اگر ضخامت خوب باشه این چیزا رو انجام نمیدن یا prp رو 

البته اون آمپول ربطی به ضخامت نداره، به صورت قاعده کلی گفتم، دفعه اول دستکاری نمی کنن اغلب مگر کیسش باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله به زودی مامان بشی و این داستان ها هم تموم بشه ولی پیاده روی رو تو برنامه ات بذار م ...

انشالله عزیزم ،خودمم احساس میکنم نمک داره اذیتم میکنه چون کلا من عاشق غذاهای شور هستم و اگر نمک نباشه غذا نمیخورم یا مثلا خیار شور و دوغ عاشقشونم ، شروع کردم به خوردن سبزیجات اب پز و بخارپز 🥰😍

چون با وضع فعلی تو بارداری به ۱۰۰ کیلو میرسم و اصلا دوس ندارم ☺️ 

سلام وقتتون بخیر من دیروز سنو دادم 13 هفته 6 روزه بوده امروز صبح یه کشو پرکتاب دارم بازکر دم بستم حا ...

سلام عزیزم کشو باز و بسته کردن اصلا اصلا اصلا خطر نداره نترس 

جوجه شما محکم سر جاشه

الان به ذره زوده برای سونو کید ممکنه متوجه نشن

خداروشکر😍😍فرش انتقال دادید استرادیولم داشتید چون دونفر بهم گفتن اونایی که فرش انتقال میدن استرادیو ...

گلم بستگی به شرایط بدن داره، بعضیا برای انتقال فرش دارن بعضیا هم ندارن

البته اغلب ندارن چون استرادیول طبیعی خیلی بالا میره برای پانکچر 

سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت تجربه منفی ولی لاپاراسکوپی یه عمل هست و باید قبلش حسابی بررسی بشی که آی ...

ممنون عزیزم .تواین چندسالی که رفتم دکترهیچوقت نگفتن لاپارا لازمه عکس رنگیم مشکلی نداشت.فقط سونوگرافیم تخمدان پلی کیستیک دارم.نمدونم گفتم شایدمشکلی باشه وخبرنداشته باشم.