2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان خوب هستید 

بچه ها امروز فهمیدم انتقالم روز پتجشنبه هست 

میشه هر نکته ایی که میدونید بهم روزهای  اخری بگید 

ممنون میشم ❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم شما هم قبل انتقال بهت گفتن مثانه ات نیمه پر باشه  راستش سری قبل ک من انتقال دادم دکتر طر ...

من شب قبل انتقال نزدیکی داشتم.و همون قبل انتقالم مثانم یکم پر بود⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم.من یه سوال داشتم بعد از آنومالی کی باید برم دوباره سونو؟الان ۲۴ هفته و ۲ روزمه

فکر کنم ۲۸هفته

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

مصی جون یعنی چی 😢😢😢😢😢یعنی با تک تک حرفات بغض کردم و گریه چرا 😭😭😭😭

آخه داره تکون میخوره انشاللله میمونه به سلامتی👐ای خدااا

سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

مصی جون قلبم گرفت هیچی هیچی نمیتونم بگم که آرومت کنه. ولی همون خدایی که اینطور مصلحت دید امیدوارم آرومتون هم بکنه.امیدوارم تحت مراقبت این یکی حداقل تا هفت ناه برسونی که نهایتا ۷ ماهه دنیا بیاد. اشکم مثل بارون سرازیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جوابو گرفتم...مثبت شد خداروشکر بتامم ۱۲۶۶  ان شاء الله قسمت همه منتظرها ❣❣❣❣

مبارکت باشه عزیزم انشاللله تا اخرش برات به سلامتی و شادی بمونه😗😗

سلام، قربونت❤ ممنون من ویزیت و سونو رو مطب میرم انتقال و پانکچر رو بیمارستان فاطمیه همدان بعداز ال ...

منم تعجب کردم گفتی. آخه ملاتونین هورمون خوابه. شایدم بخاطر آرامش داده بهت عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم خیلی ناراحت شدم. اما بازم صبر کن . ان شاالله گل دخترت صحیح و سالم دنیا میاد.

دوست منم توی ۶ ماهگی ، جنین دیگه توی بدنش رشد نمیکرد و رشدش متوقف شده بود ، .زایمان کرد ، بچه رفت دستگاه ، یک ماه اذیت شد ، اما خدا رو شکر الان پسرش سر و مُر و گندس.

خیلی قوی بودی ک تا ۶ ماهگی رسوندی. بازم میتونی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقدر ریسکش؟ حتی اگه کلا نتونی انتقال بدی نه الان نه چند سال دیگه؟ الان من بتونم از همه چیز بزنم چهار ...

من ازمایش ایمنی انعقادی رو انتقال خون دادم. کنار برج میلاد. بر همت. خیلی قیمتاش خوب بود. دکتر رزاقی فرستاد منو اونجا.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین