2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان اگه مرد و زن سالم باشه،،،بنظرتون آی یو آی نتیجه میده ؟

عزیزم فقط باید خدا بخواد ولی وقتی شرایط زن و مرد نسبتا خوبه اولین خط درمانی بعد از تلقیح تخمدان iui هست

گلم مرکز ناباروری رفتین؟ همسرتون هم مرکز ناباروری آز داده؟ 

عکس رنگی از رحم گرفتین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم 😍😍😍

سارا جان منم بتای اولم 1347بود قشنگ یادمه 

منشی طرازی گفت دوتاس حتما 

دومین بتا سه هزار و خورده ای شد

توی سونوی اول دوتا کیسه بود

از خدا خواستم تا آخرش سالم باشن حتی یکیش  

ولی خدا خودش میدونست ک من نمیتونم از پس بارداری دو قلویبی بر بیایم مثل دیابت و ویار وحشتناک 

سونوی بعدی گف یدونه برام جوجه مونده

انشاله ک واسه شما جفت سالم بمونن 

ان شاالله گلم خیری توش بوده ،ما ها عجله میکنیم واسه انتقال ولی اولش بهتره مشکلات رفع بشه، منم قند لب ...

عزیزم  من دکتر تهرانی نژاد مطبش  میرم برای عمل  و انتقال  رویان   و اینک خودم گفتم  ۵ روزه  میخوام   ایشالا که  نتیجه بگیریم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
هزینه میکرو تو رویان حدوداً چند میشه عزیزم ؟؟ بدون داروها

۳۲۰۰ تخمک‌کشی  هر انتقال  ۱۴۰۰ حالا  یکم  بالا  و پایین 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دوستان سلام من به اميد خدا قرص ال دي رو شروع كردم براي سيكل انتقال چه مكملهايي بخورم، دكترتون براي ...

سلام عزیزم منم مکمل تخمک نداشتم، حتی رفتم چندتا داروخونه خودم اوابوست بگیرم بهم ندادن گفتن فقط با تجویز پزشک، خصوصا که قرار بودivf کنم دیگه اصلا بهم ندادن

گلم از کجا به این نتیجه رسیدی تخمک ها خوب نبوده؟جنین شناسی گفت؟ اسپرم همسرتون چه جور بود؟ 

اگر کیفیت تخمک خوب نبوده حتما طب سنتی برو و از دکترت هم بپرس واسه مکمل 

بادکش رحم و تخمدان عالیه برای این موارد

سلام بچه ها میشه کمکم کنید من روز 10 انتقال هستم و هیچ علامتی ندارم که امیدوارم کنه باردارم. فقط دلم ...

سلام عزیزم کافیه رندوم صفحات تاپیک از سال 94 رو بخونی

یعنی عین کلمات شما رو مامان های قدیمی با ترس و نا امیدی پرسیدن درصورتی که باردار بودن

عزیزم علائم ربطی نداره به حاملگی

علائم اصلی از هفته های بعد از + شدن میاد

فقط این دو هفته سخت رو باید کنترل کرد از لحاظ ذهنی و امیدوار بود به اینکه ان شاء الله مامان شدی

گلم منم  ذره ایی علامت نداشتم جز روز قبل آزمایش که حس پری میومد و کلا نا امید شده بودم