2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از همه.

بالاخره تزریقش کردم با زاویه ۹۰ درجه و البته با دستای لرزون.هواگیری هم بعد از عوض کردن سوزن انجام دادم.نمیدونم یه حالی ام الان.فکر کنم بخاطر استرس اولین تزریقه.یه روزی از نگاه گردن به آمپول ترس داشتم در حد غش کردن اما الان خودم آمپول رو تزریق میکنم.حداقل یه نکته مثبتی برام داشت این مشکلمون.

.یه دفعه استرس گرفتم نکنه دارو خراب بوده.با اینکه چک کردم مایع شفافی داشت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
میتونی تو پی جی اس هم جنسیت رو مشخص کنی؟ 

فکر کنم بشه مشخص کرد. چون آیتم های بیشتری نسبت به پی جی دی داره.البته تا جایی که من تحقیق کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شرایطتون مثل ما هست.شوهر من اصلا چیز ناسالم استفاده نمیکرد.مرغ مصنوعی اصلا نمیخوره.روغن فقط کن ...

عزیزم ببخشید دیر جواب میدم.الان وقتم آزاد شد

همه ی این چیزایی رو ک میگی با شوق و ذوق منم انجام میدادم.هردفعه باکلی امید میرفت ک آزمایش بده. اما بعضی وقت ها نتیجه بدتر میشد .دوباره یه برنامه ریزی سه ماهه میکردم میگفتم ایندفعه بیشتر تلاش میکنیم حتما جواب میگیریم.اما بازهم بی نتیجه.چه روزهای بدی بود.

سعی میکنم برنامه غذایی سالم رو ترک نکنیم اما دیگه هیچ وقت آزمایش نمیفرستمش.آزمایش خ است😀

چیکار کنیم اینم قسمت ما بوده.همش میگم خدایا من تمام سعیمو میکنم اما اگه داشتنش به صلاحم نیست صبرشو بده بتونم از پس همه چیزبربیام

دکترت کیه لیلا جان 

عزیزم دکتر ربابه طاهری پناه بیمارستان عرفان نیایش. از اینش خوشم اومد که گفت برو تحقیقات رو بکن اینترنت گردی هات رو بکن سوالات رو بنویس با خودت بیار. بالای ۹۰ درصد مراجعینشم باردار بودن با میکرو. گفت تا همه کار نکنم انتقال نمیدم. نمیخوام هی منفی بره تو پرونده بیمار.

عزیزم دکتر ربابه طاهری پناه بیمارستان عرفان نیایش. از اینش خوشم اومد که گفت برو تحقیقات رو بکن اینتر ...

دمش گرم همچین دکتر فهمیده ای هستش 

بنظرم بخاطر سقط باید آزهای زیادی بدی 

حالا انشاله تعیین جنسیت هم میکنی؟؟؟ 

ممنون از همه. بالاخره تزریقش کردم با زاویه ۹۰ درجه و البته با دستای لرزون.هواگیری هم بعد از عوض کرد ...

خب به سلامتی. نه بابا وقتی انقضا داره چرا خراب باشه.دیدی کاری نداشت.از شکمت هم تشکر کن اوفش کردی

بچها منم باردارشدم امروز روژ ۱۴انتقال جنینم البته من روزی ک انتقال دادمو روز یک حساب کردم.رفتم از دا ...

مبارکهههههههه عزیزم ان شاءالله بارداری بی خطری داشته باشی

خیلی خوشحال شدم😍 ان شاءالله همه منتظرا جواب بگیرن🤲🏻

دمش گرم همچین دکتر فهمیده ای هستش  بنظرم بخاطر سقط باید آزهای زیادی بدی  حالا انشاله تعی ...

ایمنی انعقادی رو پارسال که میکرو کرده بودم دادم. الان فقط دوباره آزهای هورمونی گفته بدم.نه تعیین جنسیت نمیکنم. هرچند که همسرم عاشق دختره اما میگه هرچی خدا داد خوبه

حالا ک وقت داری حدودا پس تقویتی های خودت و همسرت رو شروع کن دوباره

بهمون پودر پروکسید داده اما پروکسید پلاس واسه همسرم پیدا نکردیم. حالا باید بگیم از اونور بفرستن. البته یه جا پلاس پیدا کردم اون روزا سرم شلوغ بود نرفتم بگیرم الانم هرچی میگردم نمیدونم کجا بود. جاهای دیگه هم ندارن

سلام😊من رفتم دکتر.

وقتی پریود بشم ان شاالله سیکلم شروع میشه،ان شاالله خدا بهم توان و قدرت بده.

برای دومین بار هست که سیکل رو شروع میکنم.

دفعه قبل(پارسال) ۱۵ تا تخمک داشتم (کلیییی هم آمپول زده بودم)که فقط ۴تا جنین گرید cوdتشکیل شد و منفی شدم😞

حالا این دفعه میخوام مثبت فکر کنم(مثبت اندیشی ،توی این زمینه رو از شماها یاد گرفتم! 😍😍)

باید از روز دوم پریود ۲تا لتروزول بخورم،از روز سوم ۲۲۵ واحد گوناتروپین زیرجلدی و یک دونه منوتروپین عضلانی بزنم.

روزی هم دوتا پودر اینوفولیک بخورم.

کیا مثل من منتظرن تا پری بشن و سیکل رو شروع کنن؟لطفا پیامم رو لایک کنید تا بشناسمتون😍🤩برای شماها چه داروهایی تجویز کردن؟

از دکترم پرسیدم ان شاالله بعد انتقال آمپول پروژسترون میدین یا شیاف؟گفت فرقی ندارن هر کدوم خودت راحت تر بودی!

نظر دکتر شماها چیه دوستان؟شیاف و آمپول فرقی ندارن؟؟؟دوستانی که تجربه داشتن و الان باردارن شماها چی استفاده کردین؟