2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
این چه حرفیه عزیزم. شرمنده ام میکنی. مرسی که برام دعا میکنی. به همه اون چیزایی که ازم میدونی یه سقط ...

وااااااای عزیزم اون کی بوده؟ 😢😢😢 خدایا

شرمنده چرا، واقعیته، همیشه صبر داشتی، همیشه آروم بودی، از خدا گله نکردی این همه سال سختی

چیزی نمیمونه بگم، بگم صبر کن، بگم چی آخه مگه خودم چند سال درگیر بودم نهایت 6_7 سال

مگه چند بار انتقال دادم، وقتی خودمو جای شما و بقیه دوستانی که تا الان کلی تلاش کردن و مامان نشدن میذارم اشکم در میاد هیچی ندارم بگم به تنها چیزی که میرسم اینه که دعا کنم و هر کار و راهنمایی که بلدم اینجا بگم

به امید روزی که ناباروری ریشه کن بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخواستم ولمن بخرم.ولی فکر نمیکنم که دیگه برا من و شوهرم تو این مدت اثری داشته باشه.مگه نه؟

گلم خودت ذخیره ت چنده؟ 

همسرتون چه جوره تعداد اسپرمش؟ 

مگه کی پانکچر داری؟ 

ما یک ماه قبل پانکچر همسرم ولمن خورد فقط و موقع iui

بیشتر حجامت کبد چرب فکر میکنم برای همسرم تاثیر داشت و اصلاح سبک زندگی 

و خنک نگه داشتن و پیاده روی 

ببین  یکی دو ماه قبل پانکچر یک شب درمیون باهم پیاده روی میرفتیم و مدت یک سال و نیم همسرم روزی دو لیتر آب می خورد و با آب خنک می‌شست اون ناحیه رو ولی یخ نمیذاشتم اصلا 

سلام  کسی هست این آزمایش برام توضیح بده نتیجش ممنون

گلم در حال حاضر مشکلی نداری ولی قبلا توکسوپلاسموز گرفتی و خوب شدی

واکسن سرخک و سرخجه هم زدی اونم خوبه 

گربه یا حیوان خانگی دارین؟ تماس داشتی با این جور موارد؟

باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، ال ...

الهی بگردم لیلا جون😭

الان داشتم قرآن میخوندم.به یادت بودم و برات از ته قلبم دعا کردم که خدا دیگه به انتظارت پایان بده و به زودی زود مادر بشی 💙💖 ان شاء الله بشی مامان دوقلوها 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
باورت میشه عزیزم ناامید نیستم، یعنی اصلا هیچی نیستم. سر شدم،بی حس شدم. الان چندوقته همش بغض دارم، ال ...

منم مثل شما شدم ، مثل اینکه آدم یه خطای بزرگی کرده باشه و شرم داشته باشه از روبه رو شدن با دیگران! همه اش فرار میکنم از بقیه از جمع فراری شدم، تو جمع هم که هستیم نقل محافلت میکنن ، مجلس های الکی دعا کنون و ارایه نظر و معرفی دکتر و راهکارهای به درد نخورشون، خیلی ها از سر دلسوزی و عده کمی از سر اینکه واسه خودشون سرگرمی کننت و اوقاتشون بگذره!  هر دو گروه واسم آزار دهنده شده

یعنی همون خون خودش رو میگیرن بعد دوباره به بیضه ها تزریق میکنن؟ چقد بعد از پی آر پی بیضه اسپرم پیدا ...

آره مثل پی آر پی خانوما.خود مرکز گفت بعد از ۳ماه بیضه شروع به فعالیت میکنه اما برا شوهرم بعد از ۳ماه هم صفر بود.دوباره فکر کن حدود دو یا سه ماه بعد رفت نمونه داد و ۱میلیون اسپرم توی نمونه ای که داده بود پیدا شد

عزیزم من ای دی اف اول رو رویان انجام دادم  دلتو خالی نمیکنم ولی من اصلا راضی نبودم  ی جا ...

الان واسه من و شوهرم همه چی رو چک کردن.ویتامین دی از اون دسته اولین آزمایشات بود که گفتن حتما انجام بدم ببرم..نمیدونم اما من رویان حس خوبی میگیرم.شلوغیش هم به نسبت وسعتش قابل قبوله بنظرم.من تو شهرستان کلینیک خصوصی میرفتم از ساعت ۴ عصر تاده شب مینشستم فقط برا سونو و نوشتن داروها.رویان من زیاد زیادش دو ساعت معطل شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خانومی شما کدوم مرکز انجام دادی اینکارو و هزینش چقدر شد؟؟؟

عزیزم من کرمان انجام دادم. حدودا ۵۸۰ هزینش شد... سری قبل ضخامتم روز نهم سیکلم ۵ بود و پی ار پی کردم شد۸ونیم... اما این سری ضخامتم بدون پی ار پی خوب بود اما بازم انجام دادم

منم 2 بودم! متاسفم بازهم فزیز داری؟ دفعه چندم بودی گلم؟

آره دارم ده تا دیگه دفعه اول 20 سالمه

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

منم همین طوری ام.راه به راه به شوهرم گیر میدم .از اونور هم هروقت تنها باشم یه دل سیر گیریه میکنم.از اون طرف هم خواهرم پیام میده چته اصلا انگار نه انگار خواهر مایی چرا این طوری شدی؟ نمیدونن مشکل ما رو و برا خودشون نسخه تجویز میکنن.کلا حوصله هیچ کس رو ندارم.آخه این چه دوس داشتنیه که باعث میشه از همه چی ناامید بشیم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.