2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم هيچي با نا اميدي و گريه رفتم آز  بعد مثبت شدن پادرد اومد سراغم  الان از علائم ...

خدا کنه منم همینطور باشم.خیلیا میگن زیر دلمون درد میکرد،سینه هامون حساس شده بودن، تکرر ادرار داشتیم.ترشح داشتیم،اما من هیچی.فقط ماهیچه های پام درد میکنن که شوهرم میگه از بس که پاهات بدون تحرکن و همش دراز کشیدی.البته از دیروز ناامید شدم و رفتم سرکار

الان آزمایش دادم ساعت 12آماده میشه تو را خدا برام دعا کنید مثبت بشه و منم مادر بشم 

انشاله دست پر میایی با خبرای خوب

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم اما اکثرا اونایی که جنین بلاس انتقال داده بودن حتی روز ده آزمایش شون مثبت میشه پس قبل روز د ...

عزيزم منم مثل شما ٣تا جنين بلاست انتقال دادم ولي هيچ علائمي نداشتم هيچي باورت نميشه 😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا کنه منم همینطور باشم.خیلیا میگن زیر دلمون درد میکرد،سینه هامون حساس شده بودن، تکرر ادرار داشتیم. ...

عزيزم منم ماهيچه پام بعد مثبت شدن درد ميكرد 

سينه هام الانشم هيچ دردي نداره فقط درشت شده همين 

اصلا دنبال علائم نباش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

ببخشید یه سوال داشتم خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات داره جوابم روبده

من جنین هام گریدbوcهستن کسی بوده بااین شرایط باردارشده باشه؟؟؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام بچه ها من امروز رفتم دکتر بهم یه دوره ال دی داد که از امشب بخورم تموم که شد پریود شدم برم برای ...

عزیزم ببخشید مشکل کیست یا چیز دیگه ای دارین که خراش انجام دادین و انتقال منفی شد؟آخه منم خراش انجام دادم.البته دکتر گفتش رحمت خوبه اما من اصرار کردم که خراش بدین تا شانسم بره بالا

عزيزم منم ماهيچه پام بعد مثبت شدن درد ميكرد  سينه هام الانشم هيچ دردي نداره فقط درشت شده همين& ...

انشالله منم بدون علائم مثبت شم...تا ۴شنبه من از استرس میمیرم تا برم آزمایش. دعا کنید دست پر بیام اینجا.