2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
هیچی؟؟ حتی دردهای پریودی یا یه کوچولو دل درد؟آخه من هیچ علامتی ندارم.خیلی نگرانم از همه در مورد علائ ...

عزيزم هيچي با نا اميدي و گريه رفتم آز 

بعد مثبت شدن پادرد اومد سراغم 

الان از علائم هيچي نگم  كه امونم رو بريده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم خوشحالم این جور بوده ، اصلا شک نکن وقتی محیط رحم و جنین عالی باشه، + میشه و هیچ کاری نیا ...

ممنون عزیزم😍😍

باشه گلم  .از امروز دیگه خونه خودمم.از صبح خاب بودم 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر کارت سبک هست که هیچی تا 6 ماهگی میتونی بری  ولی اگر سنگینه یواش یواش بذار کنار

کارم سبکه... تا 6 ماهگی؟؟؟؟ من تا آخرش باید برم ولییییی تازه بعد از مرخصی زایمان هم میام سر کار. 14 سال سابقه کار دارم حیف ولش کنم

عزيزم new born يعني همون بدو تولد كه معمولا تا همون يك ماه اندازه ميشه البته من الان كه پسرم ٣ ماهش ...

مرررسي مامان سبحان 

فقط مثلا واسه ٠تا ٣ماه واسه تو خونه چند دست لازمه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مررررسي زينب جون❤️  اره فكر كنم دوصفر لازمه چون ميدونم بچه هام لاغرن از بس چيزي نميتونم بخورم& ...

ربطی نداره گلم به خوردن

من سردخترم یه قاشق غذاهم نمیموند تو شکمم..دخترم ۳۶۰۰ بود وزنش.خواهرمم همینطور بود.بچه ش ۴۲۰۰ بود .تازه خودمونم خیلی لاغریم...به ژنتیکه بچه س.اگه ژنتیکن درشت باشن غذاهم نخوری از یه جا بالاخره یه چیزی پیدا میکنن میخورن تپل میشن 😁😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرررسي مامان سبحان  فقط مثلا واسه ٠تا ٣ماه واسه تو خونه چند دست لازمه ؟

عزيزم 4 الي ٥ دست كافيه به خصوص زير دكمه دار آستين كوتاه چون بچه هات هم توي فصل گرم به دنيا ميان لازم ميشه ، دو تا بلوز آستين بلندش رو هم بگير يك موقع هوا سرد بود براي روي لباس ، شلوار هم كه همون ٤ الي ٥ تا كافيه . 

بعد دقت كن عزيزم شلوارها معمولا بزرگ هستن مثلا همون شلوار new born تا ٣ ماه هم اندازه ميشه . 

معمولا لباسهاي ٠ تا ٣ ماه هم تا ٤ الي ٥ ماه اندازه ميشه .

[QUOTE=108063634]فدااات عزیزم. آخه یه گروه بود راجع به مورفو و شرایط بد آقایان. هرکی مصرف کرده بود براش نتیجه قابل با ...[/QUOقوربونت عزیزم مرسی،مومیایی سیاه مثل قیر میمونه که با شیر میخورن،البته باید خیلی خوب بشناسیش وگرنه سر آدم کلاه میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم 😍😍 ان شاء الله قسمت خودت بشه به زودی 😍😍😍 عزیزم هیچ کار خاصی نکردم.قبل انتقال که پد ...

خدا خودش جواب خوبی رو میده.مبارکت باشه عزیزم کار خیر کردی خدا هم جوابت و داد و انشاللله تا اخرش به سلامتی و شادی باشه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی عزیزم... آره فکر کنم اشتباه زدم. من نمی دونم کی باید بزنم موقع زایمان رو

من زدم ۲۰ خرداد زایمانم میشه امروز پنج هفته و پنج روزمه

راستی نگفتی چه علائمی داری الان من هی علائمم قطع و وصل میشه نگرانم میکنه سینه دردم یه روز زیاد یه روز نیس میترسونه منو تو چطوری هستی؟

خدایا...شکرت😍

سلام دوستان لطفا هرکی میدونه جواب بده،اشکال نداره که برای کم کردن وزن چای سبز بخورم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

وایییی دیدی گفتم ۲قلو هستش خدارو شکر عزیزم و مبارکت باشه انشاللله تا اخر به سلامتی و شادی باشه⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ربطی نداره گلم به خوردن من سردخترم یه قاشق غذاهم نمیموند تو شکمم..دخترم ۳۶۰۰ بود وزنش.خواهرمم همینط ...

انشاالله گلم 

همش غصه ميخورم 

خودم شدم ٥٠كيلو مامانم ميگه هيچي نميخوري بچه هات گناه دارن

عزيزم 4 الي ٥ دست كافيه به خصوص زير دكمه دار آستين كوتاه چون بچه هات هم توي فصل گرم به دنيا ميان لاز ...

مررررررسي گلم انشاالله خدا دختر نازت رو گل پسرت رو حفظ كنه ❤️