2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
عزیزم فکرکنم دوصفر خیلی کوچیک باشه..همون صفر بگیری بهتره.. دوصفرو فقط یه هفته میشه پوشوند.لباساشونو ...

مررررررسي گلم🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزممم آره راست میگی     سخته بارداریی دو قلو ؟

اولش هم ترسيدم هم خوشحال بودم 

خب يخورده استرساش از بارداري يدونه اي بيشتره مثلا واسه سونوها همش استرس دارم جفتشون سالم باشه دكترچيزي نگه البته واسه همه هست واسه ما دوبرابر 

ولي خوبيش اينه بچه هامون همبازي دارن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یه بار سال پیش اقدام کردیم.ولی جنینا اصلا رشد نکردم.امسال رفتیم تهران.سیکلم تازه شروع شده.لانگ هستش. ...

سیکل اول من لانگ نبود تا زمان پانچر. ولی بعدش چون هایپر شدم ال دی مصرف کردم بعد انتقال داشتم

والا نه خیلی فقط من سعی میکردم چیزای گرم بخورم مثل ارده شیره و خرما و عسل و دارچین

سلام . دوستان من امروز هشت روز انتقال جنین فریز شده میگذره .. میخواستم اونهای باردار شدن چه علائمی د ...

سلام گلم 

من هيچ علائمي نداشتم 

از هفته ٥ علائم شروع شد

اولش هم ترسيدم هم خوشحال بودم  خب يخورده استرساش از بارداري يدونه اي بيشتره مثلا واسه سونوها ه ...

دقیقا حال من وقتی گفت دو تا ساک داری همین بود... نمی دونم خوشحال باشم یا نه. البته خدا رو شکر کردم ولی نگرانم یکم... ببین من الان قشنگ حالت تهوع اینا دارم. زود نیست برای این حالت ها؟

مرسی عزیزم😍 دکترم شربت داده.روزی یه قاشق میخورم 

گلم دكتر چه شربتي داده ؟

دقیقا حال من وقتی گفت دو تا ساک داری همین بود... نمی دونم خوشحال باشم یا نه. البته خدا رو شکر کردم و ...

نه عزيزم طبيعيه چون دوقلو زودتر شروع شده 

دكترم بهم اينجوري گفت 

بايد خداروشكر كنيم انشاالله قسمت همه منتظرا 

فقط استراحتت رو زياد كن بيشتر دراز بكش 

من از ٧هفته هماتوم داشتم مجبور بودم استراحت كنم الان خداروشكر كوچيك شده 

میشه راهنماییم کنین بچه ها؟

عزيزم سن جنين +١٤+ روزهاي بعد انتقال 

بعد اون عدد رو تبديل به هفته كن 

من سر کار میرم خیلی نمی تونم استراحت کنم البته وقتی خونه ام اکثرا دراز کشیدم

انشاالله كه اين دوران رو به راحتي بگذروني 

پله زياد بالا پايين نكن تا اونجايي كه ميتوني 

ببین من 31 شهریور انتقالم بود. توی سونو گفت 4 هفته و 5 روز سن جنین. میشه حساب کنی برام؟ من حالیم نشد ...

جنينت چند روزه بود موقع انتقال؟