2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
[QUOTE=107963912]سلام شب همگی بخیر کسانی که ای وی اف کردن هفته چنم رفتن برا سنو ان تی غربالگری.به من ...

گلم من خود دکترم دقیق بهم گفت فلان روز برو 

الانم همین جوری خودش تمام تاریخ ها رو میگه و بعدش می پرسم اشکال نداره یکی دو روز جابجایی که اغلب میگه نه

شما هم می تونی از روزهای انتقال +سن جنین+14 استفاده کنی

مرسی. کلا دکترم اینطوریه. وسواسه. حالا فردا میرم پیشش ببینم چی میگه‌، داروهام رو قطع نکردم. دعا کن ه ...

ببین واقعا وسواس بودن به جا عالیه، بهتر از هدر رفتن جنین های با ارزش هست

منم گاهی حس می کنم دکترم وسواسه گاهی حس می کنم بی خیاله، وقتی سرچ می کنم اغلب می بینم درست داره جلو میره هر جا هم ابهام دارم میپرسم هر جور شده جوابمو میگیرم

به نظرم خیلی این حساسیت عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون غربال اولتو دکتر احمدی انجام داد جنسیتو نگفته بود ؟؟ ضربان جنین یادته چند بود نینیت پسر شد ...

نه گلم دکتر مشفقی مطب 5 انجام داد، چون دکتر خودم خیلی تاکید داشت، فکر کنم 169 بود ضربان

جنسیت اون موقع یه خانمی تخت کناری من بود آمنیوسنتز کرده بود، دلم نیومد بپرسم، دیگه تو خماریش موندیم تا جدیدا

نه گلم مکمل های بارداری خودشون فولیک اسید هم دارن دیگه نیاز نیست بیشتر مصرف کرد نمیدونم تا چند ماهگ ...

نه عزیزم . اون مشکلی نداشته. حالا نمیدونم بخاطر دوقلویی داده یا چی.

در ضمن من فیمیبیون که پیدا نکردم ، دکتر طرازی بجاش اسید فولیک ۵ و امگا ۳ داد ک اونو گفت هفته ای دوبار بخورم. اما فولیک رو هر روز.

احتمالا شما اونیکه مشابه اسید فمیبیون هست رو چون میخورسن ، اسید فولیک داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس اول با ال دی شروع کردین؟میشه بگی سونوهای بعدیت جطور بودن؟چند روز به چند روز رفتی؟کیست داشتی که لا ...

عزیزم منم سیکلم لانگ بود.همه چی خوب بود کیستی هم نبود اما پریود بعدی بعد از مصرف ال دی و بوسرلین که دوباره رفتم سونو گفتن یه کیست ۱۷ میلی دارم دوباره بوسرلین رو گفتن ادامه بدم سه چهار روز بعد برم سونو .که خدا رو شکر کیست دیگه نبود و داروهای اصلی رو برام شروع کردن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پس اول با ال دی شروع کردین؟میشه بگی سونوهای بعدیت جطور بودن؟چند روز به چند روز رفتی؟کیست داشتی که لا ...

سلام منم سیکلم لانگه ولی هنوز دارم ال دی و آمپول بوسرلین استفاده میکنم هنوز به سونو اول نرسیدم