2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
داروهای پانکچرم یادم نیست... ولی واسه انتقال روزی  یه فمبیون، دو بسته اینو فولیک، چهارتا اس ...

سلام عزیزم،مبارررکه خانمی،مواظب خودت و معجزه خدا یا معجزه های خدا باش گلم،برا ماها هم دعا کن 😊

سلام گلم.خوبم.شکر خدا... دختری هم خوبه.چند وقته گریه کن شده خیلی کلافس.. نمیدونم‌کولیکه یا رفلاکس ک ...

چرا عزيزم ؟ خوب ميشه ان شا الله ، ٤ ماهشون رد بشه بهتر ميشن ، مطمئني گرسنه نيست ؟ با شير خودت شايد سير نميشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

واي سارا جون خيلي خوشحال شدم عزيزم ، مباركت باشه خانمي ، ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه .

نه گلم فقط وقتی لازم باشه برات انجام میدن، خودت هیچ وقت درخواست نده که تحت تاثیر حرف شما بلاست کنن ...

زینبی جان یه سوال داشتم

جنینای سه روزه همه هشت سلولی هستن؟ مثلا سه روزه 16 سلولی نداریم یا بیشتر؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام رو ماهت نه نداشتم اما روز دو فولی تقریبا یک سایز بودن اره دکتر گفت روش و دارو رو باید عوض کن ...

نه فقط همون مصرف آنتی اکسیدان ها مثل میوه جات و آب فراوون و تغذیه بر اساس طبعت رو ادامه بده

همسرت هم همین طور

ان شاالله دفعه بعد داروها که عوض شد بدنت عالی جواب میده گلی

سلام زینبی جان خوبی به به کاکلی رو بهت تبریک میگم خدا برات حفظش کنه 🙏🏻🌹😍  گلم سوالی داش ...

سلام عزیزم خیلی ممنون

والا خودم هم هنوز تجربه انقباض ندارم ولی یکی از دوستانم میگفت انقباض کل رحم رو درگیر میکنه نه مثلا سمت راست یا چپ و انگار کل شکم سفت میشه نه یه نقطه 

عزیزمی استرس خودش بدترین عامل مضر هست، اگر خیلی نگرانی حتما با دکترت درمیون بذار کمکت میکنه 

یه نکته دیگه گلی آب زیاد مصرف کن، چون دهیدراته شدن هم باعث انقباض میشه

راستی گلم غربالگری دومم رفته بودم همه چی خوب بود و بخاطر درد زیر شکمم گفتن باید منیزیم بخورم ولی این ...

ای جااااااانم خدا رو شکر همه چی خوب بود، دیگه نگران چی هستی، بسپار دست خدا که تا این مرحله رسونده شما و نی نی رو

زینب جان من اصلا مشکل ایمنی انعقادی ندارم تازه این کارا دوروز قبل انتقال انجام نمیده انتقالام میفته ...

عزیزم والا من از روش دکترت سر در نمیارم و اطلاعی ندارم ولی گلم دلیل نمیشه اشتباه باشه 

حتما یه سرچ می کنم ببینم اصلا منظورش از این روش چی هست، چون اولین بار هست شنیدم

عزیزم رفتم بیمارستان برام ازمایش نوشت گفتن تو ببخشید ادرار خون هست سرم زدم بعدا برم پیش متخصص

خب خون تو ادرار علت های زیادی داره و تا سونو نشی و بقیه بررسی های مربوط انجام نشه معلوم نیست علت داروها هستن یا یه مشکل که الان خودش رو داره نشون میده 

سلام شبتون بخیر..خداروشکر خیلی بهترم فقط عطسه اذیتم کرده ..من یه سوال داشتم چند روزه که تو بعض ...

سلام عزیزم شب شما هم خوش 

والا نمیدونم نشونه چی هست، ولی به فال نیک بگیر 

اغلب علائم به خاطر داروهاست و تمرکز زیاد ما روی بدن خودمون

اما حس اینکه داره اتفاقای خوب میفته هم عالیه، فکر کن حداقل دو هفته مامان شدی و ان شاالله ادامه پیدا میکنه

یعنی الان اسید فولیک ندارین؟ چرا ب من اسید فولیک ۵ داد؟ حالا ک گفتین شک کردم که وقتی سه ماه تموم می ...

نه گلم مکمل های بارداری خودشون فولیک اسید هم دارن دیگه نیاز نیست بیشتر مصرف کرد

نمیدونم تا چند ماهگی ولی مصرف فولیک واجبه هر روز به میزان حداقل 400 میکروگرم

اما شما فولیک 5 داری احتمال میدم به خاطر Mthfr باشه، جهش داشته درسته؟ 

زینبی جان یه سوال داشتم جنینای سه روزه همه هشت سلولی هستن؟ مثلا سه روزه 16 سلولی نداریم یا بیشتر؟

چرا عزیزم بستگی به ساعات گذشته از لقاح داره 

و اینکه گاهی مثلا به جنینی که 50 ساعت از لقاحش گذشته میگن سه روزه، گاهی به جنینی که 72 ساعت از لقاحش گذشته 

واسه همین خیلی به تعداد سلول فوکوس نیاز نیست بکنی، خود جنین شناس حواسش هست