2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
سلام😍 من فکر کنم آزمایش ایمنی ندادم تا حالا(cd ها) این دفعه میخوام به دکترم بگم برام بنویسه! مهم ...

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام زینبی جون من از دوشنبه شب که لکه بینیم قرمز و شدید شد اسپیرینمو قطع کردم و الان خیلی کمتر شده ل ...

سلام عزیزم بله، کلا لک و خون دیگه داره جز علائم میشه نگران نباش 

چه خوب که آسپرين قطع کردی،اصلا هم عجله نکن برای مصرف مجددش، درد پری هم طبیعی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر وقت میرم دستشویی با ترس و لرز میرم بعد میبینم باز لک هست میترسم میگم نکنه میخواد سقط شه شیاف پروژ ...

نه گلم بخواد سقط بشه خدای نکرده میشه، فکر بد نکن

داره خودشو محکم میکنه شیاف هم بهش کمک میکنه، این جور فکر کن

خب اینجوری که خوبه، یه نفر بهم گفت همینجوری با فشار میدن تو حالا هرجا رفت

نه عزیزم هر کی هر چی گفت قبول نکن، خودت کلمه ivf  FET رو سرچ کن تو گوگل بزن رو تصاویر, می بینی عمیق ترین جای رحم میذارن و دلت هم آروم میشه

دو تا بحث جدا از هم ديگس تو مركز ما روزي كه جنين رو از فريز در ميارن ميگن حضور داشته باش اگه به بلا ...

تارا جان ببخشید تصحیح میکنم، اگر جنین رو سه روزه فریز کرده باشن و از فریز درنیاد که میگن از فریز درنیومد، ولی برای بلاست شدن دو روز دیگه لازم هست، جنینی که روز اول حتی سالم از فریز درمیاد ممکنه رشدش ادامه پیدا کنه و دو روز بعد بلاست بشه ممکنه با وجود از فریز در اومدن تو هر مرحله ایی در محیط آزمایشگاه رشدش متوقف بشه

یه کم بد براتون توضیح دادن

تارا جان ببخشید تصحیح میکنم، اگر جنین رو سه روزه فریز کرده باشن و از فریز درنیاد که میگن از فریز درن ...

زينب جان پس چرا تو گاندي از روزي كه جنين رو از فريز درميارن سه روز متوالي ميگن مادر اول صبح اونجا باشه و هر روز كه لازم شد انتقال بدند! من دو روز پشت سرهم رفتم اونجا از 8 نشستم كه هر دو روز بعد يكساعت گفتن برو در حال رشد هستن و روز سوم انتقال دادند كه بلاست شده بودند. 

يعين اگه رشدشون متوقف ميشد ميخاستن انتقال بدند؟ كه طبق صحبت شما ارزش انتقال نداشته

يا اونهايي كه سه روزه انتقال ميدند پس با اين حساب از رشدشون حتي تا روز پنج هم مطمئن نيستن ديگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا حاجت دلشون رو بده من یه دوجین هم دختر داشته باشم همسرم خوشه!! نمیدونم نمیشه قضاوتشون کرد اما . ...

عجب نامردایی 

آخه هنوز هم در آستانه سال 2020 عقلشون نمیرسه که خود همون مرد بی عقل اسپرم x فقط سالم تولید میکنه، و تعیین جنسیت انسان به اسپرم بستگی داره نه تخمک اون زن بیچاره

اگه هم حرف نا مربوطی هست باید به مرد زد که چرا اسپرم y نمی‌سازه

خوب از لحاظ علمی اون آقا با هر زن دیگه ایی ازدواج کنه هم کل بچه هاش دختر میشن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لی لا جان یه دیوار هم واسه من پیدا کن سرمو بکوبم

حالا خوبه همه اینا تو زیست دبیرستان بوده

بچه ها

خانوما

لطفا جواب منو بدید

من یک جنین داشتم که انتقالش،منفی شد

حالا میخوام باز برم از اول شروع کنم برا میکرو

ذخیرم کمه

حالااااااا

سوالم اینه که تو سایت خیلی خوندم که ویتامین و رژیم غذایی و اووبوست و.......خوردن برا تقویت تخمک

نظرتون چیه؟

شوهرم میگه بیا بخوریم.ماه بعد بریم برا میکرو

بخرم؟بخورم؟تاثیری داره؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
قديما مردم كشاورزي داشتن ميگفتن چند تا پسر داشته باشيم به زمينامون برسند الان كه بچه ها بزرگ ميشند م ...

به نظرم باید بساط حماقت یه سری آقایون جمع بشه 

یکی تو کله اون به ظاهر مرد فرو کنه آغا خودت مشکل داری فقط اسپرم دختر سازت فعاله

اسپرم های پسر سازت ناسالمن😤😤😤😤🤯🤯🤯

زينب جان پس چرا تو گاندي از روزي كه جنين رو از فريز درميارن سه روز متوالي ميگن مادر اول صبح اونجا با ...

ببین کلا یه بحثی هست که میگم

تو تحقیقات به این *فرضیه* رسیدن که: هر جنینی در محیط آزمایشگاه به مرحله بلاست رسید، چون شرایط سخت محیط آزمایشگاه رو تحمل کرده پس حتما ژن قوی داره و حتما آمار بارداری بالاتری نسبت به جنین سه روزه میده

ولی در عمل دیدن این وسط خیلی جنین ممکنه از بین بره و برای کسی که مثلا سن بالا هست و فقط 3 تا تخمک و 3 تا جنین براش تشکیل شده و شاید فقط یک یا دوبار بتونه با ذخیره کم پانکچر کنه، خیلی ریسک داره شاید شانس بارداری با ژن خودش رو از دست بده 

و دیدن در عمل خیلی از جنین های سه روزه آمار بارداری منجر به تولد نوزاد زنده خوبی دارن، که اگر قرار بود بلاست بشن، این شانس رو از دست میدادن، پس نتیجه گرفتن محیط رحم خیلی بهتر از محیط آزمایشگاه هست و هر چی جنین رو زودتر انتقال بدن بهتر هست

و بلاست کردن رو برای خانم های جوان با ذخیره و تعداد تخمک و جنین بالا توصیه می کنن در حالت عادی

این از بحث روتین بلاست کردن

ولی گاهی شرایط متناقض بالا رو پزشک ها انجام میدن که کاملا هم درسته و بسته به شرایط یک نفر ممکنه حتی برای تعداد جنین کم و خانم با سن بالا هم بلاست بکنن که دلایل دیگه داره

اما مرکز گاندی*احتمال* میدم گاهی صلاح ببینن اگر جنین رو زودتر از مرحله بلاست منتقل کنن بهتره تا در محیط آزمایشگاه به حال خودش رها بشه، و حتما دیدن گاهی اگر زودتر منتقل کنن شانس بارداری سالم منجر به تولد نوزاد زنده بالاتر میره، که این ها رو جنین شناس خودش تصمیم میگیره از الگوی رشد استاندارد جنین و میزان فاصله جنین های آزمایشگاه از اون استاندارد طلایی و... 

عجب نامردایی  آخه هنوز هم در آستانه سال 2020 عقلشون نمیرسه که خود همون مرد بی عقل اسپرم x فقط ...

میبینی تورو خدا؟ میدونن اما خودشون رو به ندونستن میزنن. بارها شنیدم میگن زن فلانی دخترزاست!!

یا از فلانی ها دختر نگیریم همشون دختر زا هستن، والا مامانم تعریف میکرد که تو دوره اشون یه نفر از آشناهاشون انقد زایید تا یه پسر بیاره،دیگه همه رو فدای همون پسره کردن،انقد لوس و ... بارش اوردن،همون پسر رفت دنبال اعتیاد هم پدرش رو دق داد هم مادرش رو! ولی خواهرا همه عاقبت بخیر.

دور از جونت،فعلا تو نی نی داری من جات سرمو میکوبم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها خانوما لطفا جواب منو بدید من یک جنین داشتم که انتقالش،منفی شد حالا میخوام باز برم از اول ...

عزیزم قطعا مکمل ها خیلی خوبن، نه اینکه میزان ذخیره بالا بره ولی باعث میشه اون چند تا تخمک کیفیت خوب داشته باشن

ولی حداقل باید 3 ماه مرتب مصرف بشه 

و اینکه حتما تحت نظر دکتر اینا رو مصرف کن

طب سنتی هم برو در کنارش