2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
نه دیگه هر چی شیاف تو واژن بوده تخلیه شده اونی که الان داری ترشحات هست و احتمال میدم شیاف از ناحیه ...

آخه ببخشيد ميگم امروز با دستمال قسمت واژنمو پاك كردم يه عالمه شياف ازم خارج شد حالت چرب داره و بوي شياف ميده و از معقدم خارج نشد الان يك هفته ميشه ديگه از واژن شياف نميزنم. 

پس ايني كه ازم خارج ميشه چيه؟؟🙁كاملا شياف كه ازم خارج ميشه مطمئنم هم از لحاظ ظاهر هم از لحاظ بو. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
شما مراقبت خاصی انجام میدادی؟از نظر تغذیه یا ورزش یا هرچیزی.قبل و بعد انتقال

عزيزم قبل انتقال پياده روي داشتم فست فود اصلا استفاده نميكردم 

آب و ميوه خيلي ميخوردم تو دوران انتقال هم دستشويي فرنگي استفاده ميكردم علائم هم اصلا نداشتم 

من استراحتم زياد بود تو اون  وهفته ولي ربطي نداره چون زينب جون سر كارميرفته و باراول مثبت شده خدارو شكر 

من چون همسرم خيلي گير ميداد همش بايد استراحت ميكردم 

نشاسته هم نخوردم فقط چند بار فالوده خوردم 

تو اون دوهفته انتقال هم صبحانه رو كامل ميخوردم و آب هم زياد 

توكل كن به خدا انشاالله با بار اول مامان بشي 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس یعنی اگه الکی‌اون دکمه‌رو بزنیم‌میفهمن؟😂اخه میدونی گلم من دیروز خیلی خسته بودم از ۱۰ صبح تا ...

😁😁😁آره خودشون میفهمند.اما دفعه های بعد سعی کن واقعا وقتی تکون حس کردی دکمه را بزنی که خیالت راحت باشه خانمی

سلام بچه هایی که هفته های بالا هستین کدومتون نوارقلب دادین تاحالا؟واسه شما هم اینجوریه که اون دکمه ر ...

سلام

تا دلت بخاد من نوار قلب دادم NSTهمون نوار قلب بچست ک ب شکمت میبندن و حدود 20 دقیقه وقت بهت میدن

اگه NST toco باشه یعنی علاوه بر نوار قلب بچه تعداد انقباضات واقعی رو هم خود دستگاه ثبت میکنه

ودر این فاصله اگه جنین حرکت داشته باسه خوددستگاه ثبت میکنه نیازی ب دکمه نداره

پس کار nst یکی ضربان قلب ثبت میکنه و یکی حرکات بچه

و nst toco انقباضات واقعی رحم رو با میزان شدتش و درجش نشون میده

حالا این دکمه ای ک دادن دست تو .من برا اولین باره میشنوم

من تقریبا حدود 10مرکز nst گرفتم هیچ جا دکمه دست من ندادن و خود دستگاه ثبت کرده

تو مراکز مجهز شیراز تعجب میکنم ک چطور هنوز دکمه دستی وجود داره

سلام عزیزم خوبی چ خبرا رفتی دکتر و سونو؟ اینکه میگی nstهست...معمولا نزدیک زایمان انجام میدن نوار قل ...

سلام نفسی جون خوبی

پسرت چطوره

میتونی نگینو صدا بزنی احوالشو بپرسیم آخرین سونوش کی بوده و چطور؟

تو فکرشم

از niva جون هم چند وقتی هس خبری نیس

سلام دوستای گلم خوبین؟بچه ها من امروز ۲۳ هفتم تموم میشه اما اکو ندادم.یعنی بعد از آنومالی سونو نرفتم ...

برا من اصلا از بچه اکو نخاستن 

تو هفته 28بود از خودم خاستن و رفتم انجام دادم مشکلی نبود خداروشکر

این فقط یه چکابه ک فک نمیکنم انقد اورژانسی باشه

تو بارداری باید یه بار انجام بدی

چقد ماجرای شما شبیه منه.منم یه بار پانکچر شدم.ولی جنینا رشد نکردن.رفتم رویان.سیکل لانگ رو شروع کردم. ...

سلام عزیزم منم رویان میرم و سیکل لانگ رو شروع کردم ، شما خودتون آمپولو به خودتون تزریق میکنید ؟؟؟ من هنوز ذهنم درگیر این تزریق کردن هستش چون بلد نیستم

پیش کدوم دکتر سونو رفتی ؟ برا منم آب دورش رو هفت و هشت هستش

بیمارستان مادر و کودک رفتم

دکتر‌پگاه کرامتی..همونجا هم خود بیمارستان سونو داشت سونوم کرد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بیمارستان مادر و کودک رفتم دکتر‌پگاه کرامتی..همونجا هم خود بیمارستان سونو داشت سونوم کرد

عکس سونوتو میفرستی عزیزم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود