2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
دکتر من که قربونش برم به جای اینکه بهم امیدواری بده برگشت گفت ممکنه توی یه شب هم ابش کم بشه یهو! ول ...

چارشنبه باید برم . ن من اصلا سرم ندارم . فقط شبی ک بیمارستان بستری بودم اونجا فقط ی سرم داشتم . خیلیییی میترسم . این دکتره ک بهتون گفتش پروظسترون باعث میشه ک آب کم بشه اسمش کیه و دکتر خوبیه ؟؟؟ شما الانم شیاف دارین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم فکر کنم فقط باید سرم بزنی نمکی ساده 12 لیتر آب!!! یا 12 لیوان؟؟  سعی کن بیشترش کنی، میدون ...

زینیب جون میگم من روزی دوتا شیاف سیکلوژست دارم میگم این شیاف باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه ب نظرت ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسانی که لووتیروکسین مصرف می کنین هر روز راس ساعت مشخص باید باشه با آب کم و ناشتا با گردو و پنیر و ...

ا من تاحالا اصلا لووتیروکسین رو تو ساعت مشخصی نخوردم هرروز یه ساعتی خوردم تازه گاهی اوقات پنج دقیقه بعدش بعضی وقتا نیم ساعت بعدش گاهی شده یه ساعت بعدش صبحونه خوردم ولی چند وقت پیش آزمایش دادم آزمایشم خوب شده بود

حالا میخوام بدونم مشکلش چیه ازین به بعد مرتب بخورم و اینکه چقدر بعدش صبحونه بخورم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
شماها یادتونه روز چند سیکلتون‌پانکچر شدین؟ میخوام بدونم حداکثر ممکنه روز چند باشه؟ من سیکلام ۲۸ روزه ...

من ١٤سيكل پانكچر شدم سيكلم هم ٢٨روزه ست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چه قدر عالی، خدا رو شکر 👶👶 آره تب خیلی بده، مجبور میشی تو هفته های پایین سونو بری ، تو هفته های ب ...

واقعا اين استرسا خيلي بد 

بايد خيلي مواظب باشيم سرما نخوريم و تب نكنيم 😊

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانمها لطفا راهنمایی کنید

من برای بچه دومم ماه پیش انتقال ادادم با اینکه فریز بود و کیفیت خوبی داشت و 4 روز استراحت نسبی داشتم  متاسفانه منفی شد( البته 7 سال پیش دو بار ivf ناموفق داشتم که بعدش با iui خداروشکر باردار شدم ) بنظرتون چقدر فاصله بین انتقالم باشه چون دو بسته دیگه جنین دارم ؟ یه سوال دیگه خراش آندومتر انجام بدم یا نه؟ مشکل هم از شوهرم هست

ضمنا چون کارمندم و مسول بخشی هستم استرس کاریم فراوونه

آره گلم داخل رحم نمیشه رفت با لاپاراسکوپی  تخمدان هم وسطش پر هست فقط از همون فضای شکمی میشه بر ...

زینب جون اگه با لاپاراسکوپی نشه داخل رحم رو پاکسازی کرد که دیگه فایده اش چیه؟من یادمه خواهرم لاپارا که کرد داخل رحمش رو از فیبروم و میوم پاکسازی کردن،همه رو درآوردن جاهاش رو هم انگار میسوزوندن. دکتر صاحب کشاف لاپاراش کرده بود. البته سال ۸۰. فیلمش رو انلاین ما میدیدیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان،منم ال دی تمام شد رفتم سونو از کسیت هم خبری نبود خداروشکر،از دیشب آمپول سوماتروپین رو شروع کردم پریودم ک بشم از روز دوم 225 واحد گونالف دارم،خدا کنه مراحلم خوب پیش بره،ب دعاتون نیاز دارم

سلام به خانما یه سوال داشتم من بخوام ۲ پری برم دکتر که برام دارو بنویسه برای زدن آمپول دیر نمیشه منظورم اینکه اگه قبلش برم بگم داروهامو بنویسه و من ۲ یا ۳ پری برم پیشش که داروهامم آماده باشه شماها اینکار و کردین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آها خدا رو شکر یخ نذاشتین  ولی تو خنک نگه داشتن همین که بیضه ها 2 درجه از بدن خنک تر بمونن کاف ...

ممنون عزیزم،شوهرم دیگه خواسته سنگ تموم بذاره حتی یه ثانیه هم بیضه اش گرم نشه،اینطوری شد که از این ور بوم افتادیم😁حالا امروز حالش بهتر بود خدا رو شکر دیگه دکتر نرفت،فقط خدا کنه رو اسپرماش تاثیر بد نداشته باشه که این دو ماه زحمتش به هدر نره

سلام خانمها لطفا راهنمایی کنید من برای بچه دومم ماه پیش انتقال ادادم با اینکه فریز بود و کیفیت خوبی ...

عزیزم من شنیدم که حدود 3 ماه بین دو انتقال فاصله باشه ولی برای اطمینان از دکترت بپرس.ضمنا خراش هم که به لانه گزینی کمک میکنه و انجامش ضرری نداره.ایشالا این سیکل ivf آخرت باشه و خدا یه فرزند سالم بت بده.

سلام خوبيد بچه ها؟  يازده انتقالم .امروز 4 صبح بي بي چك گذاشتم منفي بود بعد خوابيدم بيدار شدم صبح ساعت 7 صبح دو خط شده بود به نظرتون معني چي ميتونه باشه؟ آزمايشم رو سيزدهم و پانزدهم مهر ماه بايد برم