2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم کش و قوس ک.نشونه کم بودن اب نیس...بچه جاش تنگه دیگه...برامنم همینجوره دیگه ضربه چندانی نمیزنه ...

اره گلم منم شنیدم هفته های بالا دیگه نی نی به جای لگد همش کش و قوس میده خودشو.خداکنه اینطور باشه که تو میگی...راس میگی من اشتباه گفتم خودم پیام دادم به شمالی گفت من باردار بالای ۲۰ هفته قبول نمیکنم!ولی شوهرم رفته بود مادر و کودک بهش گفته بودن دکتر تواضع دکتر خوبیه اونم باید حتما ببینه خود خانمتو هفته ی دیگه.بعدم تا سه چهار روز قبل عملش سونو میکنه و اگه بریچ نبود باید طبیعی بیاره!به شوهرم گفته بود ای وی اف اصلا دلیل برای سز نیس!یعنی در این حد بیمارستان مادر و کودک سختگیره!ولی اگه بچم نچرخه میرم همون مادر و کودک...

من دکتر مهراذین رو پیدا‌کردم که خیلی تعریف کارشو کرده بودن البته بهم گفتن شدیدا پولکیه!ولی خب مهم نیس جون بچم مهمتره.اگه دیدم اذیتم میکنن برا سز میرم پیش همین مهراذین که بهش پیام دادم گفت هروقت بیای قبولت میکنم...هزینه ت تقریبا چقد میشه برای سز نفسی جون؟

پیش مهراذین احتمالا ۸ تومن بشه...

ادرس و شماره ی سونو هم بهم بدی ممنونت میشم خانمی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سونوی من جای معتبری دادم و داپلر بودش تو شیراز دادم اول ندا رحیمی و بعدش حمیرا وفایی دادم . خیلییی م ...

دکتر من که قربونش برم به جای اینکه بهم امیدواری بده برگشت گفت ممکنه توی یه شب هم ابش کم بشه یهو!

ولی نه تو از این فکرا نکن ان شاالله میری سونو‌میگه همه چی عالیه.کی باید بری سونو؟تا سونوی بعدیت سرم داری گفتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دچاربیخوابی شبانه شدم!

دارم شبگردی میکنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ان شاالله همه چی خوب پیش میره عزیزم  چند وقت پیش در مورد کسانی که سینه فیبروکیستیک دارن مطلب م ...

انشاالله ممنون عزیزم 

که اینطور آخه اینقدر دیر وقت میدن اینجا واسه سونوگرافی آدم دیگه حوصله نداره بره ولی تهران امروز وقت بگیری فردا برات راحت انجام میدن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم خدا رو شکر  شما خوبی؟  گلم ببین اصلا اصلا اصلا استراحت نیاز نیست حتی 10 دقیقه ...

مرسی عزیزم ..با حرفات دلم اروم شد.همش نگران بودم و دو دل...التماس دعا عزیزم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام ساراجون..ِبسلامتی انتقال دادی؟

سلام عزیزم..خودت وگل پسری خوبید الحمدلله؟

فکرکنم اشتباه جواب دادم به فریماه 🤭 گفتم شاید گفته پنج شنبه انتقال دارم..من هنوز انتقال نداده کمردرد و دل درد دارم که دکتر گفت از داروهاست. دو سه روز دیگه انتقال دارم.برام دعا کن نفس جان این سری دست پر برگردم ❤❤❤❤

سلام ماهرخ جونم خوبی خواهر منو یادت هست؟اولین انتقالت با اولین ای یو ای من همزمان شد . مگه تو جنین ن ...

سلام هانا جون ممنون گلن ..معلومه که یادم هست مگه اون روزای سخت فراموش شدنیه...

چرا عزیزم دارم ..میخوام آزملیشا رو انحام بدم که دلیل سقطام مشخص شه ..خسته شدم از سقط کردن ...

تو سیکل آی وی اف بسللمتی؟؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دوستم من اصلامنظوری ازحرفم نداشتم.به خداخسته شدم بسکه میخندن ومیگن اجاق کوره.وخوشحالی میکنن به حال د ...

عزيزم شما هم بنده خوب خدا هستي مطمئن باش كه بوقتش بهت فرزند سالم ميده فقط از خودش بخواه و به تلاشت ادامه بده نااميد نشو. همه ما از اطرافيانمون كم و بيش زخم زبون ميشنويم به خدا واگذارشون كن و مصمم به راهت ادامه بده مطمئن باش كه خدا يروز صداتو ميشنوه و جواب تلاشهاتو ميده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم خدا رو شکر  شما خوبی؟  گلم ببین اصلا اصلا اصلا استراحت نیاز نیست حتی 10 دقیقه ...

زینب جان من انتقال قبلیم منفی شد.رفتم لاپاراسکوپی تشخیصی.سمت چپم کلا چسبندگی داشت که همونجا برطرف کردن.جوری بود که یه طرف کبود شده بود بعد عمل.رحمم هم انحراف داشت که درستش کردن.به نظرت چسبندگی میتونه علت انتقال منفیم باشه؟یا جنین ضعیف بوده که نشده؟

اره گلم منم شنیدم هفته های بالا دیگه نی نی به جای لگد همش کش و قوس میده خودشو.خداکنه اینطور باشه که ...

سلام...توی شیراز دکتر فرشته بهرامی هم ای وی افی ها رو سزارین میکنه 

یبار تو مطبش بودم شنیدم 

ولی از هزینش اطلاعی ندارم گلم

همینطور دکتر سولماز نتنج

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم دکترهایی که رفتی خیلی افراد دقیقی هستن  و کیس شما خیلی متفاوت هم هست با چیزایی که تاحالا ...

والا از همشون پرسیدم هر کدوم یه چیز میگن اصف میگه ای یو ای نصر میگه فعلا طبیعی تا سه ماه بعد ای وی اف چوبسازم گفت ای وی اف 

همشونم گفتن کیست هیچ دلیلی برای ناباروری شما نیست 

خلاصه خودمم نمی دونم حالا برم برام بنویسن ازمایش ایمنی انعقادی

یه مدت به دی اف ای اسپرم همسرم شک داشتم چون تنها ازمایشی بود که ندادیم همسرمم همکاری نمی کنه و این ازمایش مجدد هم محاله بده تنها کاری که کردم ویتامین سی میدم بخوره که میگن برای دی ان ای اسپرم خوبه

ای یو ای هم که نمیاد به سختی راضیش کردم برم فعلا جنین فریز کنم تا هر موقع از خر شیظون اومد پایین انتقال بدم

گلم فکر کنم فقط باید سرم بزنی نمکی ساده 12 لیتر آب!!! یا 12 لیوان؟؟  سعی کن بیشترش کنی، میدون ...

دوازده لیتر . یعتی از دوازده تا لیتر هم بیشترش کنم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اره دکتر‌گفت ولی تو نترس.من‌خودم هنوز به علم دکترم اعتماد ندارم!چون درمورد جابجا شدن هم پرسیدم ...

من روزی دوتا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ و هفته ای ی بار پرولوتون ۵۰۰ تزریق میکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود