2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
ممنون‌آنا جون خدا خیرت بده💖💖💖

فدات کاری نکردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتقال نمی دم دختر بودن گفتم هر کاری دوستدارید باهاشون بکنید رویان بودم دکترم اول رمضان علی بعدش ...

بچه داری؟ 

اگه جنینات نمیخای  به کسی که نیاز داره اهدا کن حیفن آخه

انشالله  خدا  هر چی میخوای بهت بده

من امروز روز ١٠ انتقال جنين هستم چون دارم رو پايان نامم كار ميكنم ديگن بايد يكمم پشت ميز بشينم پاى لپ تاب خواستم ببينم اشكال نداره سه روز ديگه تا ازمايشم مونده ميگم نكنه برام بد باشه نشستن پشت ميز؟؟؟

این ازمایش هایی که برام نوستن +کاریوتایپ ، کامل هست گلم؟

بله کاملن عزیزم.... 

جوابشون چطور بوده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها این نشاسته و آب قبل انتقال به چه درد میخوره؟ بعدشم باید خورد؟ تا چند روز؟

عزیزم، والا بستگی به بدنت داره من چون هم طبعم سرد بود هم مستعد یبوست بودم نخوردم و + هم شدم.... 

میگن برا لانه گزینی خوبه اما من اعتقاد دارم این چیزا انقدری تاثیر نداره که بخوایی ریسک نساختن به بدنت رو به جون بخری....