2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

سلام زینب جون من گلودرد گرفتم...میتونم دارو مصرف کنم؟چ دارویی میشه تو بارداری مصرف کرد؟البته شدید نیست. ولی خب میخام بدترنشم. چون گوشامم داره میگیره

@زینبی_بابا    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهداجون من منفی شدم و بلطف این داروها یه کیست هموراژبک زدم ماه دیگه ال دی بخودم و انتقال شاید ۳ ...

عزیزم کی متوجه شدی کیست زدی منم پانچر کردم اما انتقال ندادم کی باید برم برای بررسی که چه بلاهایی سرم اومده؟

خدارو چه دیدی عزیزم یهویی میبینی این ماه معجزه میشه براتون.... 

من مشکل بهرداری ندارم یه دختر دارم اتفاقا جلوگیری نکنم سریع حامله میشم بخاطر این خیلی مواطبم برای تعیین جنسیت دارمivfمی کنم😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مهداجون من منفی شدم و بلطف این داروها یه کیست هموراژبک زدم ماه دیگه ال دی بخودم و انتقال شاید ۳ ...

سلام عزیزم. ان شاء الله دفه بعدی مثبتی

بار چنذمتون بود و چه داروهایی مصرف کردین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم یعنی خطری برا جنین نداره

خیلی بعیده ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه به مرکزتون هم زنگ بزن، اگر امروز کسی جواب نمیده فردا تماس بگیر

خودم این جور مواقع هیچی جز تماس با مرکز یا دکتر آرومم نمیکنه، حتی اگر بدونم چیز خاصی نیست😉😉😉

ااااا اینم همین بود فک کنم. دو تا توش بود گفت باید باهم بخوری. انگار امگا ۳ و یه چیز دیگه. ۳۰ تاییش ...

این 60 تا قرص بزرگ هست با 30 تا امگا 3،جمعا میشه 90 تا قرص 

قیمتش هم 295 فکر کنم

دیگه دیدم ترکیباتش شبیه فمیبیون 2 هست خریدم

راستی شما دو قلو داری دکتر نگفت ویتامین بیشتر نیازه؟ 

سلام زینب جون من گلودرد گرفتم...میتونم دارو مصرف کنم؟چ دارویی میشه تو بارداری مصرف کرد؟البته شدید نی ...

سلام عزیزم 

دکتر زنان، به من گفت اگر عفونت داره ترجیحا فقط آموکسی سیلین هر 8 ساعت 

اگر عفونت نداره شربت دیفن هیدرامین، یا دیفن هیدرامین کامپاند

به هیچ وجه اجازه قرص سرماخوردگی ندادن

اگر هم به تب مشکوک شدی سریع استامينوفن 500 بخور 

تب از همه چی خطرناک تره 

اما توصیه های غیر دارویی

بخور آب نمک و عرق نعنا، نه اینکه زیر پتو بری ها، قابلمه آب نمک رو بذار رو گاز جوش که اومد هر مقدار که دوست داری عرق نعنا بریز و بشین بالا سرش نفس عمیق بکش 

آب نمک قرقره کن

با سرنگ بدون سوزن و سرم شستشو داخل هر کدوم از سوراخ های بینی رو بشور کامل، این در حد آنتی بیوتیک موثر هست

از داروخانه روتارین بخر، یه دارو گیاهی برای گلو درد و سرفه هست برای بارداری هم ضرر نداره، روزی دو بار صبح و شب بخور عالیه

آب‌نبات های مکیدنی ویتامین سی هم بعضی داروخانه ها دارن، اون هم عالیه واسه گلو درد، ترجیحا نعنا و اوکالیپتوس رو بگیر که خنک بشه گلوت

مایعات گرم خیلی مصرف کن

از معجزه لیمو ترش تازه تو غذاها غافل نشو

حتی تو آب نمک واسه قرقره بریز عالیه

من تو آب هم همین الان لیمو ترش میریزم بدون شکر می خورم جای آب خالص

لیمو شیرین بخر و در حد روزی 6_7 تا بخور حداقل

و تا میتونی استراحت کن

غذا هم سوپ سفت بخور، اگر آبکی باشه معده‌ت اذیت میشه

زینب جان حالت بهتر شد عزیزم؟تهوع داشتی  خوب شدی؟دیر به دیر میتونم بیام سر بزنم ان شاالله همتون ...

آره گلم خیلی بهترم نسبت به قبل خدا رو شکر 

دعا کن بقیه ‌‌ش هم خوب پیش بره

خودت خوبی‌؟ مرسی به یادم هستی