2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام من مدتها خواننده خاموش بودم از مطالب مفیدی که اینحا هست استفاده میکنم  اواخر پاییز میخ ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله مامان بشی همین بار

اول از همه که آرامش، خیلی سخته ها 

بعد مایعات زیاد، از حالا پیاده روی کن، سبزیجات و میوه هر روز تو برنامه غذاییت باشه 

خودم چیزای مقوی مثل خرما و دارچین با توجه به طبعم که خیلی سرد بود، زیاد میخوردم

ببین کلا طبع بدنت رو بشناس و بر اساس اون جلو برو و تقویت کن

دوستان از گوجه فرنگی و لوبيا سبز هم برای ضخامت نتیجه گرفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=105368452]اره دو ماه هست ک پیاده روی رو شروع کردم،ب من امپول گوناف داده و سوماتروپین،راستی شم ...

عزیزم نگران نباش ان شاء نتیجه میگیری

اگر خوشت نیومده اون بحثش جداست

ولی اگر به امکانات و سواد پزشک ها شک داری، خیالت راحت، منم یکی از دوستام اونجا با شرایط خیلی ناجور نتیجه گرفته بود که اونجا رو انتخاب کردم

کلا عزیزم هر جا دوست داشتی و خواستی ادامه بدی، هر سوالی داری اینجا بپرس ما هستیم همگی با تجربیات و اطلاعاتمون تا کم و کاستی باقی نمونه و همه چی بررسی شده باشه 

نه عزیزم هیچ لازم نیست بشینی بعد جابجا بشی، خصوصا از الان راحت سعی کن بخوابی  منم خیلی خوابم ...

آخی 😍😍😍😍

یادش بخیر.... من تا از دستشویی میومدم بیرون دوباره باید میرفتم اون تو😂😂😂😂

الان اصلا وقت نمیکنم برم دستشویی🙃

به محض اینکه شهریار میخوابه تازه یادم میفته اوووووه چقدر جیییش دارم😅🙈

برای همتون این لحظه ها رو آرزو میکنم

سلام برمادران  آینده 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه هامن 4ماهه قاعده نشدم تستم دادن منفی بوده چراآیااینجوری شدم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

خودتون میدونیدکه آی وی اف بایدمیرفتم امااقای شوهر قبول نداره ک ما آی وی افی هستیم میگه صبرکن آخه باج زبونی حالیم کنم ک بایدحتماآی وی اف کنیم