2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رینبی جون سلام نظرت لطفا 

سلام بچه ها شماها که حرکات نی نیتون رو حس میکنید،توی واژنم تکون احساس میکنید یا نه؟من یه دفعه انگار میکوبه تو واژنم میترسم میگم نی نی انقد پایینه ینی‌؟من طول سرویکسم کوتاهه، نگرانم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
میدونی چرا تارا جون؟ من با پروفسور حسینی که صحبت میکردم، گفت یه سن واقعی داریم برای خانومها یه سن تخ ...

ليلا جون دقيقا به همين علت دكتر من اصرار به انتقال جنين بلاست داره اقلا اينجوري يك مرحله جلوتر رفتن جنين رو به چشم ميبينن و بعد انتقال ميدند عجيب اينكه هر سه تاشون بلاست شده بودند كه روز انتقال خودش تعجب كرد گفت قانونش اينه دو تا بلاست انتقال بديم برات و من اصلا انتظار نداشتم هر سه تاش بلاست بشه و چون نميشه بارز فريزش كرد ناچارا سه تاشو انتقال ميدم برات

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

ليلا جون دقيقا به همين علت دكتر من اصرار به انتقال جنين بلاست داره اقلا اينجوري يك مرحله جلوتر رفتن ...

دکتر طاهری به دوستم گفته بود که سه تا عامل تو حاملگی سالم نقش دارن،یکی جنین سالم،دوم محیط رحم که منظم و سالم و بدون مشکل باشه و سوم هم قدرت جذب رحم تو لانه گزینی،که مثلا رحم قطب مثبت آهنربا و جنین قطب منفی باشه که به هم بچسبن، بعد برای دوستم رو هر سه مورد رو دقیق بررسی کرده بود و داروهای لازم و مراقبت های لازم رو انجام داده بود،که دوستم دوقلو پیشش با میکرو حامله شد. و چند وقت دیگه زایمانشه. گفته بود نمیشه که بدون بررسی میکرو کرد و هی منفی گذاشت تو پرونده بیمار

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آره گلم قطعا به دکترت باید اطمینان داشته باشی نصف اثر بخش بودن درمان همین اعتماده گلم امیدوارم همی ...

ممنون گلم،راستی دارم ال دی میخورم بخاطر اینکه یه کیست کوچیک داشتم،ده روز دیگه میرم سونو،اگ از بین رفته باشه امپولا رو شروع میکنم اگرم نه ک دکتر گفت پریود شدی یه بسته دیگه بخور،من اصلا کیست نداشتم نمیدونم این از کجا پیدا شد،بنظرت با یه بسته از بین میره!

دوستان چیکار کنم ک تخمکای با کیفیت و خوب داشته باشم آخه من نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی طبیعی و هر دو بار سقط،ازمایشا سالم بودآزمایش ژنتیک هم سالم،شوهرمم سالم،ذخیره تخمدانم 1/11 هست دکتر میگه زودتر ای وی اف شی ک ذخیرت کمه،بعدشم علت سقطات میتونه بی کیفیت بودن تخمکات باشه،من 35 سالمه،حالا چ کارایی بکنم قبل پانکچر و چ چیزایی بخورم ک رو تخمکام تاثیر بذاره،ممنون دوستان راهنمایم کنید

دوستان چیکار کنم ک تخمکای با کیفیت و خوب داشته باشم آخه من نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی طبیعی و ...

مکمل DHEA بخور و ۱۰ جلسه فیزیوتراپی برو از نوع اولتراسوند.برای ذخیره ی من که معجزه کرد

آهان یه چیز دیگم خیلی مهمه اونم ورزش منظمه