2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
راستش نمیدونم. برای من که کلا یبوست زیاد میشم ، اینجوری خیلی بهتره.بعد از زمانیکه شیاف گذاشتم ، مشکل ...

مرجان جون من مشکل یبوست ندارم ولی ببخشید الان احساس میکنم اطراف مقعدم متورم شده

خدا جونم شکرت...
راستش نمیدونم. برای من که کلا یبوست زیاد میشم ، اینجوری خیلی بهتره.بعد از زمانیکه شیاف گذاشتم ، مشکل ...

مرجان چقدر خوشحال شدم دیدم تیکرت رو........انشاله ببینم تیکر بقیه هم تازه بعد مدتها از صفحه اخر شروع کردم به خوندن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همه ی خواهرای گل...... زیزی جون ممنون که بیادم بودی..... مدتی سعی کردم به خودم استرا ...

به به مریم عزیز دلمون برات تنگ شده بود 

ان شاءالله به سلامتی و با خبرای خوش

خدا جونم شکرت...
به به مریم عزیز دلمون برات تنگ شده بود  ان شاءالله به سلامتی و با خبرای خوش

سلام خانم دست راستتون تو سرم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تارا سري قبل كلي پودر پروكسيد و اينوفوليك خوردم با كيوتن رفتم پانكچر، همسرم كه طفلي زير بار مكمل لح ...

اینبار حتما اووبوست بخور رو خیلیا جواب میده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زينب جون جواب سل فري اومد ؟

گلم میگن حاضر شده منم سریع به همسرم گفتم بره بگیره، تا حدود یک ساعت دیگه مشخص میشه

وای قلبم داره از جا در میاد، تو رو خدا دعا کنین

به محض اینکه فهمیدم میام میگم

ببخشید خیلی استرس دارم، واقعا عذر میخوام اذیتت ن میکنم

گلم میگن حاضر شده منم سریع به همسرم گفتم بره بگیره، تا حدود یک ساعت دیگه مشخص میشه وای قلبم داره از ...

ایشااااااااالاکه خبرای خوب داری برامون خواهرمهربون،نگران نباش عزیزم،دعای بچه های تاپیک پشتوپناه توونی نیمونه💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
گلم میگن حاضر شده منم سریع به همسرم گفتم بره بگیره، تا حدود یک ساعت دیگه مشخص میشه وای قلبم داره از ...

انشاءالله خوش خبری دوستم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم والا منم نمی دونم دیگه چی خطرناک هست چی نیست چون هیچ درد و علائم عجیبی نداشتم ولی طول سر ...

سلام خانم، من امروز رویان نوبت داشتم دکتر گفت ما تا سه نوبت ای یو آی انجام میدیم ولی من یک کلام موندم که بعد از آی یو آی منفیم میخوام میکرو انجام بدم، دکتر هم قبول کرد و تو پروندم نوشته به اصرار بیمار میکرو انجام میشه و آی یو آی تکرار نمیشود!!!!  بهم گفتن روز دوم پری برم،  و اینکه گفتم این روش هم فقط ۴۰ درصد در بهترین حالت مثبت میشه!!!  خیلی ناامیدم کردن یه جوری هم تو دلمو خالی کردن که مسیولیت انتخاب میکرو با خودمه و یه جورایی گفتن که اینم درصدش کمه،،،،  همسرمم شاکیه که چرا دکترا دلیل علمی برای منفی شدن ای یو آی توضیح نمیدن!!!! 

شما اولین انتقالتون مثبت شدش؟؟؟  نکته ای هست که بهم بگید تا رعایت کنم و شانسم بره بالا؟؟؟

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه 😍😍😍😍نه گلم زود نيست، رویان هم اغلب انتقال های فرش رو دو روزه انجام م ...

مرسی زینب جونم،انشالله 😘😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بهتره زیر 2 باشه ولی نگران نباش لووتیروکسین رو صبح ناشتا سر ساعت مصرف کن سریع پایین میاد  کی آ ...

یک شنبه گذشته بود،امروز جواب آز رو گرفتم قبل عمل دیگه یادم رفت به دکترم بگم فردا ببرم نشون دکتر بدم ؟خیلی بده زینب جان؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...