2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
پریا جون اینو ببین ☝️☝️☝️

اینارو نخونی کاش مونا جون،استرستو زیاد میکنه

نصر اصلا به ایمونولوژی اعتقادی نداره،میگه خیلییی به ندرت پیش میاد،قرص آسپرینم که داده پس خیالت راحت باشه عزیزم

اصلا میتونی از همین الان آسپرینتم بخوری

نگران نباش انشاالله خدا کمکمون میکنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا راستش شوهر من جز مردای خوب و عالی جهانه ولی تنها مشکلی که داره اینه که اعتماد به سقفی داره که ا ...

همشون مثل همند حداقل در زمينه اعتماد بيش از حد به اسپرماشون 

ايشونم مورفوش 2% و حركت a هم 2% نميدونم از بخت بد منه يا از بخت خوب ايشون كه هربارم اسپرمارو پروسس ميكنن جنين شناس ميگه نمونه بعد پروسس عاليه! 

ايشونم ميگه كلا من هيچ مشكلي ندارم بچه هم زبوني ميگه نميخام ولي خدا نكنه بريم يكجا بچه داشته باشند يا مهمون بچه دار بياد كلا آبرومونو ميبره همه ميريزن سر من كه ببين چقدر بچه دوست داره چرا بچه نمياري؟ 

واي خدا از كجا بيارم آخه؟

اونروز بهش گفتم يبار ديگه خانوادت بگند بچه ميگم ايشون بچه نميخاد و هيچ تلاشيم براش نميكنه. خسته شدم بخدا ديگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستای گل، فردا باید سرکلاژ بشم جواب سلفری هم هنوز نیومده  ولی من این ریسک رو پذیرفتم که ...

سلام زینبی جون انشاالله همه چی به خیر و خوشی پیش بره دوست عزیزم انشاالله که خیر و با دل خوش نی نی گلتو بغل میکنی

راستش من از سرچ هایی که کردم حدس میزنم باید اسپرین میخوردم احتمالا مشکل خونرسانی برای جنین پیش اومده ...

عزيزم من كه هم اسپرين داشتم هم انوكسا 

همكارمم طبيعي باردار شد بهش هم آسپرين داده بود دكترش هم انوكسا هم سرم چون دوبار سقط كرده بود پشت سر هم 

شما كه دو تا بارداري و زايمان موفق داشتي بعيده سپتوم داشته باشي

سلام خانوما ٧ ماه اقدامم تمام ازمايشات خودم و همسرم سالم تخمدانها سالم رحم سالم اما اندومترنازك دكتر ...

احتمالا داروها بهت نساخته 

مگه روزای ۶ سیکل و ۱۰ سیکل سونو نشدی زودتر معلوم بشه دارو خوب حواب نداده؟

من با لتروزول آندومترم خیلی نازک بود

باشه عزیزدلم موافقم

منم از شنبه شروع میکنم آسپرینو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

سلام 

بچه ها من متاسفانه بارداریم پوچ شده

و دکتر خودم گفته کیفیت تخمکات خوب نبود و اهدایی استفاده کن

از ۱۱ تخمک ۱ جنین داشتم که اونم پوچ شده

حالا میخوام دکتری برم که پیشنهاد اهدایی نده بهم 

خیلی تو نت گشتم دیدم دکتر پاکروش برای سقط و ... مناسبه و مرکز صارم

شما نظرتون چیه؟

ممنون میشم کمک کنین

💔
تارا جان برای شما قلبش تشکیل شد؟ یا نه؟

مرجان جون اصلا قلبش تشكيل نشد. علت چي ميتونه باشه؟ همون سونوي ساك هم من شك كردم چون 5 هفته و دو روز بود جنين بلاست ولي چيزي توي ساك نبود منتهي دكترم گفت تا يك هفته ديگه تشكيل ميشه كه 11 روز بعد رفتم و بازم چيزي نبود.

ميترسم تكرار بشه

سلام  بچه ها من متاسفانه بارداریم پوچ شده و دکتر خودم گفته کیفیت تخمکات خوب نبود و اهدایی است ...

سلام متاسفم عزيزم 

ولي ربطي به يكي يا چند تا جنين نداره مال من 7 تا جنين با گريدهاي خوب تا متوسط تشكيل شد كه سه تاشو انتقال دادند يكيش گرفت اونم پوچ

اگه ميخاي بري پيش پاكروش اينو در نظر بگير كه با وزن نرمال هم ميگه اول وزن كم كن ذخيرت چنده؟ و چند سالته؟

متاسفم عزيزم ربطي به يكي يا چند تا جنين نداره مال من 7 تا جنين با گريدهاي خوب تا متوسط تشكيل شد كه س ...

ممنون عزیزم

دکترم گفت وقتی از ۱۱ تا فولیکول ۱ جنین تشکیل شد یعنی بی کیفیت بودن

من وزنم ۵۳ قدم ۱۶۳ لاغرم باز هم میگه وزن کم کنم؟

پاکروش برای اینجور بارداری ها خوبه؟

۲۸ سالمه 

ذخیره تخمدانم ۱/۸ بوده

از ۰/۰۲ تا ۱۰

💔