2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
بنظرت تفت بتاهام دلیلش دی اف ای بالای همسرمه ۳۴بود

می تونه به خاطر dfi بالا باشه ولی نه صد در صد

ممکنه به خاطر مشکل انعقادی هم باشه، به درصد کمتر ممکنه به خاطر مشکل ایمنی باشه

راستی آزمایش ژنتیک هم دادین؟ 

هفت ساله ازدواج کردیم،پنج ساله همه جوره باهاش صحبت کردم تا راضی بشه پیگیری جدی تر بکنیم،الان که حدود ...

ببین امشب خیلی برای همه تون دعا کردم، که هم بهمون صبر بده، هم اولاد سالم و صالح

قبول دارم زن تو این مواقع دلجویی نیاز داره، دوست داره زبونی هم شده همسرش دلداریش بده،

میدونی درسته گذشت و بردباری تو زندگی خوبه ولی نباید ما رو منفعل کنه و کلا از خواسته ایی که ته قلبمون هست و نیازی که داریم نباید به سادگی رد بشیم، هر تلاش درست و عاقلانه ایی قطعا به نتیجه میرسه ولی گاهی زمان بر هست

یعنی اگر دوست داری همسرت همراهت باشه تو این زمینه حتما دنبال راهش باش، یه مشاوره که تعصب نداشته باشه خیلی میتونه کمک کنه

واقعا دلم نمیاد همیشه بگم خب مردهستن دیگه باید تحملشون کرد، به نظرم درست نیست، آخه تحمل باید نتیجه سازنده داشته باشه نه صرفا سرکوب کردن خواسته ها

ولی ببین اینو در نظر بگیر، درست بهشون جایگاه رو یاد ندادن، بلد نیستن همون قدر که به دست آوردن دل پدر و مادر مهمه و ارزش داره، محبت به همسر هم همون قدر ارزشمند و با اهمیته

اما خیلی خوشحالم که نوشتی مرد زندگی هست و بهت اهمیت میده، این یعنی فقط ابراز علاقه به همسر رو کسی بهش یاد نداده و قطعا منظورش اذیت کردن شما نیست

ان شاالله خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و از همه این سختی ها راحت بشین، به جاش درگیر شب بیداری و وروجک بازی کلی جوجه ناز بشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ببخشید میشه بگید دکترای شما استرادیول رو تا هفته ی چند واستون تجویز کرده بودن؟ دکتر من ت ...

سلام عزیزم من تا هفته 10 داشتم، 

بعضی دوستان تا 12

اصلا نگران نباش عزیزم به چیزای خوب فکر کن، اگه سیسمونی نخریدی هم زودتر برو دیگه سنگین میشی نمی تونی بری خرید😉😉😉

سلام عزیزم من تا هفته 10 داشتم،  بعضی دوستان تا 12 اصلا نگران نباش عزیزم به چیزای خوب فکر کن، ...

سلام مرسی عزیزم.نمی دونم چه مرگمه تا اینجای بارداری کلا نگران بودم الانم چند روزه باز فکر استرادیول اومده تو سرم! اخه سرچ میکردم جز دسته ی x و تو بارداری ضرر داره😔 بنظرت اگه مشکلی ایجاد کرده بود تو nt و آنومالی نشون میداد؟

سلام.بچه ها یه سوال؟حدودا یکسال پیش همسرم تو یه آزمایشگاه تو شهرستان آزمایش اسپرم داد همه چی عالی بو ...

سلام عزیزم،آزمایش اسپرم فقط باید مراکز ناباروری انجام بشه،همسر منم برای بار اول آزمایشگاه معمولی آز داد که به جز حرکت بقیه آیتم ها خوب بودن ولی بعد متوجه شدیم که مشکلش خیلی حادتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبم فداتشم.اره کمتر میام.حجم پیاما زیاد شده نرسیدم بخونم اصلا اعصابم‌خورده...دلم میخواد تک تکو بخون ...

عزیزم ان شاالله هر جا هستی خوش باشی با دخترمون

از الان دلم برات تنگ شده، حس می کنم بعد تولد نی نی نمیرسی اینجا زیاد سر بزنی و منطقی هم هست

سلام.بچه ها یه سوال؟حدودا یکسال پیش همسرم تو یه آزمایشگاه تو شهرستان آزمایش اسپرم داد همه چی عالی بو ...

سلام عزیزم والا طبق تجربه هیلی از دوستان جواب آزمايش معتبر فقط تو مراکز ناباروری به دست میاد 

آخه این همه اختلاف خیلی عجیبه 

گذرت ن به تهران نمیخوره یه بار اینجا تو رویان یا ابن سینا آز بدن، حداقل تکلفتون رو بدونین، چون جوابش زمین تا آسمون روی درمان و بررسی ها تفاوت داره

سلام مرسی عزیزم.نمی دونم چه مرگمه تا اینجای بارداری کلا نگران بودم الانم چند روزه باز فکر استرادیول ...

نگران نباش گلم، همین پروژسترون هم تو دسته x هست، ولی وقتی متخصص این دارو رو با جرأت تمام تجویز میکنه و مهرش رو زیر نسخه میزنه یعنی زیر بار تمام مسئولیت عوارضش رفته

از طرفی آدم عاقل هیچ وقت چیزی رو مهر و امضا نمیکنه که به ضررش تمام بشه 

این از لحاظ حقوقی

از لحاظ علمی هم خیالت راحت راحت عزیزم اولا تو تمام سونو ها و آزمایش هات همه چی عالی بوده، پس سالمه نی نی

دوما اگر همین استرادیول یا پروژسترون کوچکترین عوارضی روی بچه های آی وی اف بذاره، از چرخه این درمان حذف میشه

اولین فرزند آی وی اف جهان 44 ساله هست و تو ایران 27 ساله و بعدش کلی نوزاد سالم از این طریق متولد شده که تو هیچ مقاله ایی عنوان نشده با نوزادان و افراد عادی تفاوت دارن، پس خاطرت جمع عزیزم

هر چی ریسک بالاتر هست تو آی وی اف مربوط به همون هفته های اول بارداری هست و بعد از غربال عملا انگار طبیعی باردار شدی

ببخشید طولانی شد، امیدوارم خیالت راحت شده باشه 

عزیزم ان شاالله هر جا هستی خوش باشی با دخترمون از الان دلم برات تنگ شده، حس می کنم بعد تولد نی نی ن ...

ای جانم.دورت بگردم اخه مهربون.خوبی خودت؟بهتر شدی ؟نی نیمون خوبه؟

جواب سلفری چی شد راستی؟

اره فک کنم وروجک بیاد کل وقتمو بگیره...البته تا یه مدتیش که دورم شلوغه سعی میکنم بیام پیشتون حتما.منم دلتنگ همگیتونم.اینجا اگه حکم خونه ی اول منو نداشته باشه قطعا خونه ی دومم هست!بهترین دوستارو پیدا کردم...این روزا هم ذهنم درگیر زایمانه،البته نمیترسم فقط دلم نمیخواد کم و کسری باشه از نظر انتخاب دکتر و اینا...یه مسیر طولانی هم‌پیش رومه برای رفتن به شیراز و زایمان..دعا کن به سلامتی بگذره،یکم نگرانم❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم من تا هفته 10 داشتم،  بعضی دوستان تا 12 اصلا نگران نباش عزیزم به چیزای خوب فکر کن، ...

من که تا ۱۳ داشتم!ولی هیچوقت به این فکرنکردم!البته دیگه داشت قطع میشد توی هفته ی ۱۳...

هوووف...خداکنه بچه هامونو صحیح و سالم بغل بگیریم از این فکرای مزخرف راحت شیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام روز همگیتون خوب باشه یه سوال داشتم ازمایش هورمونی قبل بارداری رو روز دوم پری هست یا روز سوم کلا تو سایت سوم زده برا من دکتر گفته روز دوم برم ؟ 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

بعد نزدیک دو دهه انتظار میخوام پروسه ای وی اف رو شروع کنم خانم ها دعام کنین لطفا ممنونتون میشم 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

بار اول سال ۹۳ رفتیم گفتن اسپرمی وجود نداره چه اشی چه کشکی شوهرت چیزی نداره تو بخوای باهاش حامله شی اینقد طرز حرف زدن دکتر بهم برخورد اومدم نشستم و دیگه نرفتم نمیدونم امسالیه اتفاقایی  شد دوباره هوس کردیم شانسمون رو دوباره امتحان کنیم توکل به خدا دوباره افتادیم تو مسیر محتاج دعای شما دوستانم