2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من ای وی اف کردم .شوهرم ستیریزین ازداروخونه میخره ومیخوره.به خاطرحساسیتش.مرکزناباروری اصفهان

چه مدت مصرف داشتن همسرتون؟ 

منم همسرم آلرژی داره بیشتر بهش نصف پردنیزولون 5 میدادم، البته آلرژی همسرم وقتی عود می کرد کیفیت اسپرم ها داغون تر می‌شد، همون ستیریزین و یا لوراتادین هم مصرف می کرد

دیگه اثرش روی اسپرم رو نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم چون این ماه می خوام اقدام کنم اجازه واکسن نداشته باشم فقط بهم گفت در دوران بارداری گوشت خام ...

گوشت و مرغ و ماهی و تخم مرغ کاملا پخته باید باشه 

راستی گلم لبنیات هم تا اطلاع ثانوی پاستوریزه بخر، یعنی پنیر محلی و کشک و اینا ممنوعه

نه اونا ایمنی حساب میشه دکتر نصر هم که کلا به اینا اعتقاد نداره

وای زینب جون 🤭🤭🤭دکتر پاکروش هم اعتقاد نداره پس 😮😮ازمایشارو پاکروش نوشته بود اوردم نصر هم فک میکنم اصلا اون خانوم ماما دقت نکرد 

توکل به خدا کاش یه کم اروم میگرفتم کلشو میسپردم به خدا 

میشستم سرجام

بسپار بخدا نگران نباش

بدجوري دلم شكسته حرفاي ديگرانم خيلي آزارم ميده حرفاي نزديكان خودم .. بوضوح خوشحالي رو تو چهرشون ميبينم مثل اينكه خيلي وقت بوده منتظر شكست من بودن در حاليكه هميشه غمخوارشون بودم و بارها دستشونو گرفتم

خيلي بي رحمند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای زینب جون 🤭🤭🤭دکتر پاکروش هم اعتقاد نداره پس 😮😮ازمایشارو پاکروش نوشته بود اوردم نصر هم فک میک ...

نگران نباش، انعقادی راه داره با زرنانی ویزیت شو بهت داروهای خاص رو میده اگر انعقادی مشکلی باشه اگر هم نباشه که هیچی

خدایا این دکترای ما رو با اعتقاد کن🤲🤲🤲🤲😉😉😉