2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
راستی شماباردارشدید؟

من ده ساله تو این انتظار بودم.

من هنوز انتقال ندادم اما از تخمک ها وجنین ها راضی هستم.تخمک ها پوچ نبودن.واقعا بعد خواست خدا،تاثیر کپسول اوووبوست ر رو خودم دیدم.

شکرخدا زالو درمانی و.....به شوهرمم جواب داد،وضعش برمیکرو هم قبلاً خوب نبود.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم من فقط شکلشون عیرطبیعه.همه چیزش خوبه.ایاطبیعی نمشم

باور کن طبیعی هم باردارمیشی.

من بعد آخرین انتقال منفی ،ازمیکروی قبلی م،طبیعی باردارشدم. اما چون مشکل ایمنی وانعقادی م رو نشده بود متاسفانه سقط شد.امااگه آزمایش ایمنی وانعقادی ر داده بودم ومتوجه مشکل انعقادی م شده بودم حتمابچه می موند.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اخه این ازمایش 800هزارتومنه.اگه یه باردیگه خواستم انتقال بدم کی بایدبرم دکتر؟همون اول قاعدگی؟

دکتر تشخیص بده باید انجام بدی دیگه عزیزم. برای اقدام جدید اره همون روز اول دوم پریود بری درسته

روزي چند تا اوابوست خوردي؟

روش نوشته بود چهارتا،من حداقل سه تا ر می‌خوردم.

سه ماه روزي سه تا؟ از كجا گير اوردي؟

من پارسال استفاده کردم،۲ اسفند پانکچرکردم. قسمت خدا،داروخونه سرخیابونمون داشت.پارسال مثل امسال گرون ونایاب نبود.من سیصدو خورده ای می‌خریدم.

امسال هيچ جا نيست

ببین بر شوهرم،بیض ه سمت چپ واریکوسل کامل،سمت راست هم داشت گره می‌بست.گفتن عمل بایدشه.

اما شوهرم چندبار زالو انداخت ،بعد رفت پیش دکترامیرجنتی،واریکوسل از بین رفته بود.

زالو ر امتحان کنین،رو یکی جواب میده. و یکی جواب نمیده.شاید خدا خواست وبراتون جواب داد.

ببین بر شوهرم،بیض ه سمت چپ واریکوسل کامل،سمت راست هم داشت گره می‌بست.گفتن عمل بایدشه. اما شوهرم چند ...

ما با عمل مشكلي نداريم قراره هفته ديگه عمل كنه ميخوام ببينم چه تاثيري داشته همسرم عمل ر وميپذيره اما محاله زيربار زالو بره