2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزم همینطور شما🥰🥰 راستی لیانا جان شما بعد انتقال قرص استرادیول داشتی؟

بله داشتم روزي ٤تا 

الان دارم كمش ميكنم دكتر گفت الان شده روزي ٢تا بعد يكي بعدم تمام 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اینا آزمایش های چک آپ پیش از بارداری هست واسه خودته؟ 

بله رفتم دكتر  ماما نوشت چكار كنم از دست اين دكترا  پس من همه اينارو دادم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم اینا آزمایش های چک آپ پیش از بارداری هست واسه خودته؟  

اسم هاشو  بهم ميگي كه فردا بزنم به ماما بگم من اينارو دادم يه بار ديگه نوشتي 

وااای سارااااا فدات بششششم من 🤗 خیلی خوشحالم کردییی دختتتتتر 🤗🤗 همه جدید بودن اتفاقا سراغتو گرف ...

الهی عزیزم دلم واست تنگ شده بود😍😍😚😚

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذای نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر ...

سلام عزیزم سعی کن دمیترون بخوری بهت کمک می کنه

آب خالص نخور، سعی کن شربت آبلیو درست کنی و ذره ذره بخوری

تا شدید تر نشده طب سنتی برو کمکت می کنه کمتر بشه 

منم هنوز آب خالص جرات ندارم بخورم، این مدت ترکیب آب سیب انگور، گاهی دوغ، گاهی شیر موز، شیر انبه و این چیزا کمکم می کرد وگرنه آب دو ماهه لب نزدم، فقط صبح ها با تقریبا به قاشق آب قرص لووتیروکسین رو می خورم

بیشتر طبع غذاهام گرمه چون دکتر گفت طبعت شدیدا سرد شده، دیگه إب هندوانه و طالبی رو گذاشتم کنار، سیرابی هم طبع سرد داره، اگر طبعت سرده نخور

آها گلم یه شربت داشتم ترکیب گلاب، عرق نعنا، بارهنگ و آب و عسل بود، اونم خیلی کمک می کرد

اگر آسپرين و انوکسا نداری قرص ومیگان 500 روزی دو تا بخور

ویتامین ب6 هم کمک می کنه

والا پفک هم یکی از دکترهایی که رفتم گفت بخور، اونم خوب بود، 🙈🙈🙈

یه دکتر گفت فالوده بخور، ولی سردی بود بهم نساخت بدتر شدم

بيسکوئيت ترد و پتی بور و ساقه طلایی هم بد نبود، صبح تو رختخواب بدون اینکه تکون بخوری مصرف کن. یه ذره بخواب بعد بیدار شو 

غذاهای آبکی مثل سوپ داغون میکنه آدمو، غذاهای خشک بخور

من یه مدت سرلاک هم امتحان کردم بدک نبود

فعلا اینا یادم میاد 

اما اگر در کل هیچ کردم جواب نداد و کتون تو ادرارت بود باید سرم بزنی به مدت، و دمیترون تزریقی داخلش، ان شاء الله به اینجا ها نمی رسی، ولی تسلیم تهوع نشو 

وعده های غذاییت رو کم حجم و دفعاتش رو زیاد کن

بعد از کلی آی یو آی مزخرف و دارو خوردنای الکی بالاخره رفتم تو سیکل آی وی اف شنبه پانکچر شدم قربونت ...

نه واقعا ای یو ای بدرد نمیخوره

ای جانم بسلامتی بگو ببینم چندتا تخمک داشتی چندتاش جنین شد

هایپر شدی؟ کی انتقالته؟

کار خوبی کردی کاش از اول میکرو میکردی

منم همون ابن سینا از اول کارم همونجا بودم رفتم زیر نظر طزازی بالاخره انتقال چهارمم که مرداد بود  مثبت شد

۲ تا جنین بلاست انتقال دادن

کاش از اول بلاست میکردن واسم

تو کجا کاراتو انجام میدی دکترت کیه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اسم هاشو  بهم ميگي كه فردا بزنم به ماما بگم من اينارو دادم يه بار ديگه نوشتي

ببین مثلا ایدز و هپاتیت و روبلا و اینا رو دیگه لازم نیست

نمی دونم چرا این همه نوشته 

برات میفرستم کدومها واجبه، همونا کافیه، چند تا هم خطش رو نتونستم بخونم

معمولا حداكثر ١٤ روزه مياد . بازم خودت پيگير باش حتما 

هنوز 14 روز نشده امروز دهمین روزه، واسه چند نفر دیدم 8 روزه و 7 روزه اومده بود، نگران شدم، زنگ هم زدم گفتن هنوز 21 شهریور نشده که جوابش بیاد😐😐😐😐

ببین مثلا ایدز و هپاتیت و روبلا و اینا رو دیگه لازم نیست نمی دونم چرا این همه نوشته  برات میف ...

باشه عزيزم خدا خيرت بده 

من ايدز و هپاتيت رو دادم 🤣🤣