2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
توکل بخدا ان شالله با اولین انتقال مامان میشی من ۲۵ تا تخمک داشتم .هفتا جنین شد انتقال ندادم.شاید ...

سلام چرا انتقال ندادین؟ خودتون خواستین یا دکتر گفت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همین طوره که میگی یه جا یسری ها نتیجه میگیرن یسری ها اصلا. جدای اینکه ادم باید اطمینان کامل دا ...

انشاالله با دعاتون عزیزم ممنون🥰🥰

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم منم اردیبهشت 95ای سینا ای وی اف کردم توابن سینا الان دوقلو هامخوابیدن امید وارم همگی هر ج ...

الهیی ای جانم خداروشکر انشاالله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان ، اونایی که مطب دکتر طرازی رفتن ، میدونن توی خیابون ۱۶ متری ، کجاشه مطب؟ اولاشه وسطاشه؟ چند تا کدچه باید رد کرد.

میخوام اسنپ بگیرم ، میخوام دقیق بزنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها امروز اومدم کارت جنینامونو گرفتم اشکم درومد گفت ۹ تا داری تو سه تا بسته سه تایی فریز شده همشون گرید A 

انقدر خوشحال شدم شوهرم میگفت نمونه خوب نبوده ۴ تا بیشتر نمیشه اونم ترسیده بود انتظار نداشت 

دلم روشن شد 🥰😍😘😘😍خیلی خوشحال شدم گفتم بیام اینجا هم بگم یه بار به جای قر زدن خوشحال باشم

توکل بخدا ان شالله با اولین انتقال مامان میشی من ۲۵ تا تخمک داشتم .هفتا جنین شد انتقال ندادم.شاید ...

عزیزم امید به خدا هر۷ تاش نی نی بشن برات

چرا انتقال نداذی؟

من الان مرکز ژنتیک هستم گفتم۵ تاش گریدa بوده و یکیش b

باید هزینه رو بدیم تا شروع کنن ازمایش ها رو

حوابش هم یک ماهی طول میکشه واسه همین منم انتقال توی مهر یا ابان میشه به امید خدا

سلام عزیزم خیلی عالیه، ان شاء الله همه سالم باشن تو رو خدا برا منم دعا کن هنوز آزمایش سل فریم حاضر ...

عزیزم توکلت به خدا باشه

فکرای بد نکن ان شالله جوابش عالی هست و فندقت حالش خوبه خوبه

برای منم دعا کنید تروخدا همشون سالم باشن

دخترم دیشب میکفت جرا یه خواهر یا برادر برام نمیاری باهاش بازی کنم ؟ اشک تو چشمام جمع شد یاد پسرم افتادم که اگر بود الان۵ ماهش بود😭😭😭

تا جواب اینا بیاد و وقت انتقال بشه میشه همون تاریخ سقط پارسالم ، امیذوارم که خدا اینبار این جنین ها رو به ما و دخترم ببخشه🙏🏻