2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم آز ناشتات قندت چند بود؟ کلا دستگاه ها ۲۰ تا شایدم یک کم بیشتر یا کمتر بالا نشون میده. من با ...

آره برا منم دقیقا همینطوره . ناشتا با دستگاه صد هستش آزمایشگاه ۸۸ بودش . دو ساعتام زیاد هستش ولی بازم با دستگاه زیادتر نشون میده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
زینب جون بدترین مورد دکتر نصر همین شلوغ بودن بی اندازه مطب و عدم وقت کافی برای ویزیت هست ، گلم منو ش ...

خواهش می کنم عزیزم، شلوغی که متاسفانه پای ثابت مراکز و مطلب های ناباروری شده

نه داروهای انتقال بیشتر احساسات آدمو نابود میکنه، همش آدم عصبی میشه یا گریه می کنه😂😂😂

با این داروها معمولا رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی میبرن تا تحت کنترل در بیاد

ضخامت رو نگران نباش با همون استرادیول بالا میره، والا من ماه رمضون بود نه لوبیا خوردم نه گوجه، یه کم دیر بالا رفت ضخامتم که اون هم به خاطر روزه نمی تونستم آب زیاد بخورم و گرنه مشکلی نبود

الان فقط از زندگیت لذت ببر، یه مدت ذهنت رو از درمان بیار بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام ازتون می خوام با دلای پاکتون بازم برام دعا کنین. من از دیشب بیمارستان بستری شدم دی ...

عزیزم کاملا می فهمم چی میگی، یعنی با هزار سختی آدم باردار میشه، بعدش جای لذت بردن همش درگیر استرسیم

ان شاالله خدا باز هم به خودت و نی نی ها کمک کنه سال دیگه هر دو رو ببری مراسم علی اصغر

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟بهتری انشالله؟حالت تهوع هات از بین رفتن عزیزم؟

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟ دو قلوها خوبن؟ 

من داشتم تازه تهوع رو کنترل میکردم سرما خوردم شدید😂😂😂

دیشب تا صبح بیدار بودم، از بس سرفه و عطسه داشتم شکمم درد میکرد صبح با عذاب وجدان یه کلداستاپ خوردم، خدا خودش رحم کنه🥴🥴🥴🥴

سلام عزیزم امروز رفتم دکتر خدا رو شکر پیورگان داد روز ۴۵۰ واحد زیاد نیست؟به نظرم جواب آزمایش ذخیرم ا ...

عزیزم به سلامتی انشالله فولیکولای خوبی درست میشه

نگران نباش دکتر مناسب ذخیرت برات نوشته

منم روزی ۱۵۰ تا پیورگان زدم امامن ذخیرم سیزده بود

آخرش هم ک هایپر شدم

سری بعد ک بری داروی جدید برات مینویسه

عزیزم به سلامتی انشالله فولیکولای خوبی درست میشه نگران نباش دکتر مناسب ذخیرت برات نوشته منم روزی ۱ ...

قربونت عزیزم،دیگه توکل به خدا همی چی رو سپردم به خودش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان خوابیدن زیاد تو بارداری میتونه باعث واریس بشه من پاهام خیلی درد مینکه و بی قراره میتونم ...

سلام عزیزم خوابیدن باعث واریس نمیشه، زیاد ایستادن باعثش میشه، البته جنبه ژنتیکی هم داره، سعی کن پاهاتو بالاتر از بدنت نگه داری، زیرشون بالش بذاری 

جوراب واریس عالیه ولی برای وقتی ایستادی تو حالت خوابیده نمیدونم اثر داره یا نه 

متفورمین هم از دکترت بپرس اطلاعی ندارم

سلام عزیزم امروز رفتم دکتر خدا رو شکر پیورگان داد روز ۴۵۰ واحد زیاد نیست؟به نظرم جواب آزمایش ذخیرم ا ...

خب خدا رو شکر 

والا زیاد و کمش رو دکتر می دونه با توجه به تجربه قبلی

عمق رحم مال منم 7 بود، با ضخامت آندومتر فرق داره 

این 7سانتی متر هست ولی ضخامت به میلی متره

عزيزم ميكرو كردم و دكتر فرهي براي ايشون wellman  و يك قرص ديگه نوشته بود يادم نيست ولي فكر كنم ...

آفرین با همین فرمون ادامه بده، والا دو طرف باید تلاش کنن

به خدا یکی باید تو این وضعیت مراعات حال ما رو بکنه، بعد میشن عین بچه، یه جور که آدم همش فکر میکنه هیچی حالیشون نیست و هی باید نازشونو کشید

اصلانم دلم پر نیستا😁😁😁😁

دوستای خوبم سلام ازتون می خوام با دلای پاکتون بازم برام دعا کنین. من از دیشب بیمارستان بستری شدم دی ...

سلام مصی جون خوبی عزیزم نگران شدم خوب سرم بزنن و ببینن از کجا کم میشه انشاللله خدا خودش حافظ نینیات باشه به سلامتی و دل خوش ۹ماهگی بیان بغلت🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی عزیزم. فقط یه سوال بی بی چک تو انتقال کاری به قبل یا بعد پریود داره برا پررنگ شدن یا به روزهاای ...

عزیزم کلا بیبی چک نزن چون معتبر نیست و بعضیا بیبی چکاشون منفی بوده ولی ازمایششون مثبت بوده و باردار بودن بزار یه دفعه ازمایش بده انشاللله به سلامتی بارداری🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم