2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم. آره. یک هفته و نیم پیش ک رفتم دو تا بودن. خدا میدونه الان چندتان. هفته دیگم میرم پیش ...

ای جون دلممممم.خدا فندقاتو حفظ کنه.قراره جبران شه حسابی😍 ایشالا ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی و بعدش بیان بغلت

خیلی خوشحال شدم

اره همونجا همه دکتراتو برو که من هرروز دارم لعنت میفرستم به اوضاع اینجا‌ و دکتراش😐

ان شاالله همه چی عالی پیش میره برا خودت و فسقلات🤗😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله، دومین پانکچرمم بود، اهدایی چون طی این دو پانکچر یک جنین با کیفیت ب من تحویل ندادند

محیا مگه تو ازمایش دادی؟کلا تاریخ ازمایشت‌چندم هست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کی خوب خوب شدی گلم؟ تا کی دمیترون می خوردی؟ 

عزیزم.من دمیترون ک چنتادونه بیشتر نخوردم.برام یبوست وحشتناک اورد😫😫..ک نگم برات. چطوری جر خوردم🙈🙈دیگه بسختی و بدون دارو گذروندم و ب مرور تهوعم کم شد وتاپایان 4ماهگی کامل ازبین رفت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جون دلممممم.خدا فندقاتو حفظ کنه.قراره جبران شه حسابی😍 ایشالا ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی و بعدش بیا ...

ممنون عزیزم.

دعا کن هر دو باشن. روش حساب کردم 🥰😏

من اگر پیش دبستانی پسرم نبود احتمالا اصلا نمیذاشتن برگردم. اونجام ثبت نامش کردم.

حالا دو قلو هم بارداریش کلا سخت تره.

نمیدونم چیکار کنم. برم دوبار طرازی ببینم نظرش چیه. شاید مجبور شدم پیش بیارمش اینجا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه متأسفانه، نون جو چی امتحان کردی؟ اخه نمیشه اصلا برنج و نون نخورد  فکر کنم باید بخوری ولی کم ...

اره واقعا نمیشه برنج ونون نخورد. چون بااین دوتا معده ادم پر میشه فقط😒فعلا خودم کمش کردم  نصف میخورم امروز عدسپلو خوردم..حالا تاهفته اینده برم دکتر تغذیه بهم بگه چیابخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام زینب جون من رفتم مطب سونو انجام دادم گفتن به امید خدا یکشنبه برم واسه پانکچر ، تخمدان راستم درد ...

گلم تا قبل از پانکچر علائم هایپری نمیاد، ولی از الان رعایت کن رژیم پر پروتیین، با آب زیاد، و پیاده روی 

نگران درد سینه و تخمدان نباش طبیعیه

ان شاالله صاحب کلی جنین تپلی میشین

چند تا فولی داری گلم حدودی؟ 

عزیزم.من دمیترون ک چنتادونه بیشتر نخوردم.برام یبوست وحشتناک اورد😫😫..ک نگم برات. چطوری جر خوردم🙈🙈 ...

وااااااایی پس من یبوست مال دمیترونه

روزی دو تا باید بخورم و گرنه دیگه نگم برات

ان شاالله مال منم تا چند هفته دیگه بره

عزیزم استراحت کن ان شاالله میره بالا.برای منم از اولش تا هفته ی ۲۵ پایین بود...یعنی گفتم دیگه نمیره ...

آره خاکستری جون منم علاوه بر جفت پایین ی هماتوم بزرگم دارم الان دائم در استراحتم دیگه پهلوهام درد میکنه انقدر دراز کشیدم امیدوارم خدا بچه های مارو صالح کنه که حداقل قدر این همه زحمت و بدونن 

خدا لعنت کنه اون استادی رو که کیلویی به اینا نمره میده که بیان بشن دکتر و ما هم اسیرشون بشیم 

خدا جونم شکرت...
آره واقعا، یعنی روزی معجزه شه بعدا طبیعی باردار شم هیچی دکتر نمیرم، فقط سونو تعیین جنسیت  این ...

وای بخدا‌گل گفتی.همش مامانم میگه دختر اروم بگیر این همه سونو و استرس نیاز نیس...ولی چیکارکنیم‌ واقعا دست خودمون نیست...یکی از اشناها باردار شد خداشاهده انومالی و غربالگری هم نرفت.فقط‌ یه سونو سرخود برا تعیین جنسیت رفت.ببین حتی دکتر نمیرفت.داییم میگفت اگه این ادم بچش سالم بود هیشکی دیگه تو حاملگیش دکتر نره😂 یه بچه به دنیا اورد ماشالله صحیح و سالم تپل مپل.ریلکس بود تو کل دوران بارداریش با موتور میرفت اینور اونور😂یعنی خاک تو سر من😐

وای بخدا‌گل گفتی.همش مامانم میگه دختر اروم بگیر این همه سونو و استرس نیاز نیس...ولی چیکارکنیم‌ واقعا ...

دور از جونت، خاک تو سر من که دیگه حتی توانی برای افدام ب بارداری ندارم چ برسه به تحمل خود بارداری

...
وااااااایی پس من یبوست مال دمیترونه روزی دو تا باید بخورم و گرنه دیگه نگم برات ان شاالله مال منم ت ...

اره  دمیترون یبوست میاره..برامن چنان بلایی سرم اورد ک فکرشو بکن تهوع و حال بدرو ترجیح دادم و دیگه نخوردمش

عزیزم توهم دیگه اخراشی .انشاءالله بزودی تهوعت تموم میشه و مثل الان من شکمو میشی وراحت میخوری😋😋(البت اگه قندم بذاره😒)

این دکتره بهم قرص امگا ۳ بدون جیوه هم داد گفت یه شب درمیون بخور.حالا انقد بهش شک کردم با این سوادش ن ...

نه گلم مشکلی نداره، ولی اگر ماهی مصرف می کنی دوبار در هفته نیاز نیست

و اینکه باید دو بار در هفته این قرص رو بخوری

مثلا اگر یه بار ماهی داشتین در هفته، فقط یک بار لازمه مصرف کنی اون هفته

البته ماهی پرورشی دیگه