2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم خيلي ناراحت شدم ولي شما با ذخيره ٤چرا به فكر اهدايي هستي منم ذخيرم ٤بود  الان اين سومين ...

بله، دومین پانکچرمم بود، اهدایی چون طی این دو پانکچر یک جنین با کیفیت ب من تحویل ندادند

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی عزیزم انشالا روزی خودت باشه که جوابت مثبت باشه امرکز روز چندم انتقالته 

فدات منم مثبت شدم شما ١٢مرداد انتقال دادي من ١٥ مرداد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دختر گل معلومه عمل بیضه خیلی اثر داره،حتی میگن بچه های پسر ورزش های رزمی تو سن پایین نرن چون احتمال ...

دکتر گفت هفته دیگه آزمایشو بیار گفت این آزمایش معتبر نیست خودش آزمایشگاه معرفی کرد.

مکمل یا دارو هم نداده فعلا.

دکتر گفت اصلا ممکنه این آزمایش کامل اشتباه باشه و همه چی سالم باشه آخه مگه ممکنه انقدر درصد خطای آزمایش؟

عزیزان  کسی میدونه سن بارداری  در ای وی اف چطوری بدست میاد من 12 مرداد انتقالم بوده25 تیر روز اول اخرین پریودیم بوده امروز هم 7 شهریور  پس داخل چند هفتگی بارداریبارداری لطفا کسی  میدونه بهم بگه ممنونم

بله، دومین پانکچرمم بود، اهدایی چون طی این دو پانکچر یک جنین با کیفیت ب من تحویل ندادند

محيا جون فعلا كه هنوز بايد بري آز انشاالله مامان شدي 

ولي چون ميگي دو بار پانكچر شدي مركزت رو عوض كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره احتمالا،بعدمن شنیده بودم بعدتزریق چنددقیقه بلندنشیم باعث گلوله شدن میشه بلندم نشدم بازهفته دوم گ ...

مررررسي گلم انشاالله زود زود خبر مامان شدنت رو بشنويم 

اتفاقا من ميرم بيرون ميزنم سريع هم بلند ميشم

فدات منم مثبت شدم شما ١٢مرداد انتقال دادي من ١٥ مرداد 

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه انشالا بارداری خوب سالمی داشته باشی منم دو روز پیش حالت تهوع بد غذایم شروع شده فقط میوه سیب زمینی سرخ کرده لواشک کندر اونم با زور میخورم هیچی دلم نمیخواد حالم از هر چی خوردنی بد میشه

عزیزدلم اینجوری نگو.میفهمم حالتو دو روز قبل اتفاقا از دکتر برمیگشتم یه تاکسی گرفتیم مامانم به رانند ...

آره واقعا، یعنی روزی معجزه شه بعدا طبیعی باردار شم هیچی دکتر نمیرم، فقط سونو تعیین جنسیت 

این دفعه همش به خاطر آی وی اف بودن میترسم و دکتر میرم و گرنه اصلا نیاز نیست

ببین سایت های خارجی حاملگی روز به روز می خونم، تازه نوشته اولین سونو زود هنگام رو هفته 10 میرن، هفته 13 نوشته اگر دوست دارین غربال برین و... حالا توصیه به ورزش های ملایم روزانه بماند

حالا ما، دو بار تیتر بتا، سونو ساک، سونو قلب، سونو رشد، سونو غربال و طول سرویکس، دوباره طول سرویکس، غربال دو، آنومالی، بیومتری، بیوفیزیکال، اکو قلب جنین، 3 بعدی، 4 بعدی، شمارش تکون های بچه، میزان مایع آمنیون، انقباض زود رس، قند بالا، فشار خون، دفع پروتئین، و... اینا رو فعلا یادمه

بعد این همه استرس که اوکی باشن این مراحل، واقعا چه اثری روی ما و بچه میذاره؟ خداییش چند نفر حاضریم واسه بچه دوم آی وی اف کنیم؟ بچه سوم به بعد چی؟ همین میشه کاهش جمعیت

منظورم اینه کاش بیشتر ریلکس باشیم اول از همه خودمو میگم چون متاسفانه کم حرص نمی خورم

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه انشالا بارداری خوب سالمی داشته باشی منم دو روز پیش حالت تهوع بد غذایم شروع ...

منم همينطور دوروزه ياد هر غذايي ميفتم حالم بد ميشه فقط صبحانه ميتونم بخورم 

عزيزم واسه سن بارداري ١٤رو بايد با سن جنينت جمع كني بعد ببيني الان روز چند انتقالي اونم باهاشون جمع كني ميشه سن بارداري 

١٤+سن جنين + روزهاي انتقال 

دکتر گفت هفته دیگه آزمایشو بیار گفت این آزمایش معتبر نیست خودش آزمایشگاه معرفی کرد. مکمل یا دارو هم ...

آره گلم همه چی ممکنه، توکل به خدا، هر چی گفت انجام بدین 

فقط در راس همه آرامش داشته باشین عزیزم 

تو این مدت هم اصلا نت گردی نکن، چون اطلاعات مفیدی پیدا نمی کنی، فقط استرس الکی میگیری

کفتن دلیل بی کیفیت بودن جنینا تخمکه؟؟؟ مگه میکرو نمیکنن براتون؟؟ بنظر من مرکز رو عوض کنین اینبار ..ذخیره چهار و اهدایی جور در نمیاد

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
هعی خواهر نگم برات...عه پس باید امگا رو با ناهار خورد؟من فکرکردم باید شب بخورم.گفت برای پوست و‌مو و ...

اره باناهار هست..نه برامن تو جعبه نبود ک روشو بخونم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه. من 28 این ماه میکروکردم و سه جنین برام انتقال دادن. از کی میتونم بی بی چک بزنم؟ امروز ک ...

سلام عزیزم ان شاالله مامان شدی، گلی بی بی نزن، نهایت روز 14 آز بده، بی بی روز 17 به بعد می تونه دقیق بگه