2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نميدونم والله چي بگم پيش نصر ويزيت شدي؟ گاهي نظراتش راهگشاست  منم همينجوري اطرافم خبر بارداري ...

نه به نظرت برم نصر؟ اخلاقش چ جوريه؟ تو بيمارستان مهره؟ دارم متلاشي ميشم از اينكه هميشه همه ي اتفاقاي زندگيم با شكستن استخونام سپري شده

...
خيلي واقعا خنديدنيه روزگارمن

بخدا روزگار من داغونتره نگم برات چيا كشيدم داستان زندگيمو بنويسم از رمان بر باد رفته محبوبتر ميشه سال 85 ازدواجم بهم خورد چند سال طول كشيد تا خودمو جمع و جور كنم و  11 سالم طول كشيد تا ازدواج كنم وگرنه من چرا بايد تو اين سن بفكر بچه دار شدن باشم آخه 

تو همين يكسال اخير از عمل فيبروم و عمل توده سينه رسيدم به پانكچر و انتقال و يك سقط مزخرفو الانم يك ندول تو تيروئيدم كه گفتن هفته بعد بيا تيكه برداري يعني من همه بدبختيارو يكجا دارم اين وسطم بابامم رفت اين درد كه ديگه اصل درمون نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به نظرت برم نصر؟ اخلاقش چ جوريه؟ تو بيمارستان مهره؟ دارم متلاشي ميشم از اينكه هميشه همه ي اتفاقاي ...

بنظرم برو يك ويزيت پيشش مخصوصا وقت سونو ازش بگير من قبل عمل فيبروم رفتم سونو كرد و دقيقا چيزايي كه تو سونوش آورده بود درست بود واسه دوستمم تشخيص لوله هيدرو داد كه عمل كرد و دو روز قبل انتقال داشته بعد از سه بار انتقال منفي با دكتر يونسي توكل بخدا انشالله اينبار باردار بشه 

نصر بيمارستان گانديه منتهي ويزيتاش تو مطبشه

تنها مشكل نصر پيشنهاد زود هنگام اهداييه كه ناچارا من باهاش ادامه ندادم تو ذخيرت خيلي خوبه سنتم زياد نيست حتما بهت همچين چيزي نميگه برو پيشش شايد چيزي كشف كرد تا حالا باردار شدي؟ چند تا انتقال منفي داشتي قبلا؟ دكترت كيه؟

بنظرم برو يك ويزيت پيشش مخصوصا وقت سونو ازش بگير من قبل عمل فيبروم رفتم سونو كرد و دقيقا چيزايي كه ت ...

مرسي از توضيحت انشالله ب زودي دلت شاد بشه، برم ببينم چ ميگه، نوبت دهيش سخته؟

...
عزیزم خوب همون حالست دیگه خودتم انگار اصرار داری منفی بشه من ک دلم روشن برات

نه بابا هاله سفيد نيس قرمز يا صورتيه، هاله كجا بود دختر، همه جاي بي بي صورتيه جز اون خطش، يعني قشنگ رد كرده اون قسمتو يعني يك سر سوزن هورمون بارداري تو وجودم نيس

...
مرسي از توضيحت انشالله ب زودي دلت شاد بشه، برم ببينم چ ميگه، نوبت دهيش سخته؟

https://drnasr.com/تعیین-وقت-اینترنتی/

از سايتش ميتوني نوبت بگيري 

ولي تو مثبتي من مطمئنم اون هاله سفيدم بزودي صورتي ميشه

https://drnasr.com/تعیین-وقت-اینترنتی/ از سايتش ميتوني نوبت بگيري  ولي تو مثبتي من مطمئنم ...

😂😂نه بابا هاله سفيد يعني ريختن اب پاكي رو دستم، ميدوني من متخصص بيبي سفيدم😊 از كجا ميخواد سفيد صورتي بشه؟ پس فردا روز آز مه؟ ديگه انوكساها رو قطع كردم از حرصم، زورم به اينا رسيد

...
😂😂نه بابا هاله سفيد يعني ريختن اب پاكي رو دستم، ميدوني من متخصص بيبي سفيدم😊 از كجا ميخواد سفيد صو ...

واي نكن تورو خدا اينكار هارو 

ادامه بده تا روز ازمايشت مگه تو دكتري كه سر خود تصميم ميگيري واسه خودت

واي نكن تورو خدا اينكار هارو  ادامه بده تا روز ازمايشت مگه تو دكتري كه سر خود تصميم ميگيري واس ...

تارا جون سارا رو بلدي صدا بزني؟ يادته با پورمطرود لاپارا كرد؟ ميخوام ببينم سونوي نصر چسبندگيشو نشون داده بود؟

...

دیروز یکی از بچه ها با ذخیره سه صدم با آی وی اف باردار شد

کلا یه دونه تخمک داشت که به جنین براش شد

اصلا امید نداشت حتی پریود شد میخواست قطع کنه داروهاش رو 

اونقدر التماسش کردیم قطع نکرد دیروز آز داد مثبت شد

فقطططط خدا باید بخواد

والسلام