2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم. فکر نمیکردم ممکنه ذخیره رو کم کنه. دیگه عمل کردنش فایدش چیه. این از کجا نازل شد واسه م ...

ببین گلم اگر آندومتریوز سمی باشه یعنی یکی از تومور مارکر ها بالا باشه اصلا اجازه لانه گزینی نمیده، حالا 100 بار هم آدم انتقال بده

بعد از الان چرا ناراحتی آخه؟ بذار جواب آزت بیاد ببینیم چی به چیه

منم واسه آندو این روزا رو گذروندم، همه غیر از دکتر مشایخی می گفتن اول پانکچر بعد لاپرا، منم خیلی بهم می ریختم ولی از یه جایی به بعد دیگه حوصله نداشتم به هیچ چی فکر کنم، به خاطر حرف دکترم زدم به بی خیالی

حالا شما هم آزها رو کامل بده، دوست داشتی دکترم 20 شهریور دیگه اومده و رویان هست، یه نوبت بگیر ببین چی میگه، چون خودش هم لاپاراسکوپی می کنه به این مسائل اشراف داره به ابن سینا هم نگو رویان چون فقط الکی به اونجا بد میگن، 

به منم کلی پادمهر غر زد آخه رویان که فلانه از شما بعیده اونجا بری ولی خب من میدیدم اون جور که میگه نیست، حوصله بحث باهاش رو نداشتم گفتم اصلا با دکترم دوستم 

نه بررسی که نشد گفت امکانش نیست   رشدش اتفاقا خوب بود مشکلی نداشت همین فکرا نمیزاره ا ...

آزي جون دفعه بعد سرم ivig بگير البته اگه خودتو همسرت صلاح ميدونيد 

من اولش كه دكترم گفت دفعه بعد سرم ميدم وحشت كردم ولي الان هرچي جلوتر ميرم ميبينم واقعا لازم بوده همكارم بعد يك سقط 6 هفته و يك سقط 14 هفته اينبار بالاخره موفق شد بچه رو بسلامتي بدنيا بياره  اونم با سرم با اينكه خودش با دارو درماني باردار ميشه و نياز به ivf نداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بنظرتون چکار کنم😭 ذخیرم کم شه چکار کنم؟ یعنی رو هر دو تخمدان ممکنه تاثیر بذاره؟ آخه من فک کنم فقط ی ...

گلم اصلا قطعی معلوم نیست ذخیره چه قدر کم میشه، چون یکی از تخمدان ها درگیره اینو میگن، به منم گفته بودن 

گاهی اصلا تخمدان درگیر نیست ذخیره تغییر نمی کنه مثل آنا جون، گاهی اصلا ذخیره بالاتر میره چون این کیست ها نمیذاشتن میزان واقعی رو نشون بده، چون هیچی معلوم نیست میگن پانکچر بعد لاپرا

@زینبی_بابا   اطلاع نداری  تست ppd چند روزه جوابش میاد؟ کسی تا جالا این تست رو انجام داد ...

تست سل رو میگی دیگه؟ 

فکر کنم 72 ساعته هست، میری دستت رو نشون میدی اون قسمت که تزریق کردن، اگر قرمز نشده منفی هست و تمام 

اگر قرمز باشه بیشتر بررسی می کنن چون ممکنه حساسیت باشه

بنظرتون چکار کنم😭 ذخیرم کم شه چکار کنم؟ یعنی رو هر دو تخمدان ممکنه تاثیر بذاره؟ آخه من فک کنم فقط ی ...

دختر گل اگر میدونستم این قدر خودتو اذیت می کنی هیچی نمی گفتم اصلا، منم یه تخمدانم درگیره،، قرار بود جفت لوله هام کات بشه، منم میگفتم چرا وقتی یه تخمدان درگیره ممکنه ذخیره خیلی بیاد پایین؟ هزار تا دلیل میگفتن

ازمایشات سی دی مارکر را و دستور پزشک و مدارک انتقالهای قبلی را

چند تا انتقال منفی داشتین؟؟؟ خدا کنه برای من خیلی سخت نگیرن 😔

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
واقعا؟من شنیدم تا ۱۰ روز تو بدن البته من نصف امپول زدم

اون ماکزیمم هست گلم، مثلا میگن اسپرم تا 7 روز تو بدن زن زنده می مونه ولی میبینی در عمل خیلی کمتره و افراد کمی هستن که اسپرمشون 7 روز تو بدن زن قادر به حیات هست

آره آز بهترین کاره، خصوصا اگر تو 48 ساعت تکرار بشه

ماهیرخ جون بیمه شما چیه؟ من با بیمه ایرانیان تونستم پرونده تشکیل بدم و مدارک آزمایش ژنتیک و ایمنی و ...

بیمه ایرانیان هستیم تکمیلی هم هستیم... من آزمایشاتم تکمیل نیست ولی دو بار انتقال دادم و سقط شدن اونا رو دارم ...آزمایشاتم رو تکمیل کنم و جواب بتای دو تا بارداری رو ببرم با نسخه دکتر....خداکنه نامه نخوان ازم .چون در اینصورت باید برم التماس مرکز یزد بکنم 😔😔اونم اگه قبول کنن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩