2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

وای پس کی روزا زودتر میگذره منم برم تو سیکل ای وی اف 

دکتر گفت از ۸ تا ۱۲ پری برو سونو برای چکاب من ۲۹ پری شدم پنجشنبه میشه ۹ پری؟ خدا کنه آز و همه چی خودم و شوهرم خوب باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمی دونم گلی، دکتر پادمهر فقط گفت پانکچر کن و جنین داشته باش، پرسیدم چند تا باشه کافیه تا سیکل ...

بنظرتون چکار کنم😭 ذخیرم کم شه چکار کنم؟ یعنی رو هر دو تخمدان ممکنه تاثیر بذاره؟ آخه من فک کنم فقط یکم تخمدان چپم درگیر شده درسته؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

کسی بوده لاپاراسکوپی کرده باشه ولی ذخیرش کم نشده باشه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم چرا جنین رو بررسی نکردن؟  مثلا از من رو گفتن زیر ۳ ماه طبیعیه و مشکل کروموزومی بوده و .. ...

اینقدر موقع سقط داغون بودم که حتی به حرف دکتر درست و حسابی هم فکر نکردم که شک کنم و درخواست بررسی بدم  اسپرین کلا نداشتم 

بچه ها به نظرتون من دوتا بارداری سالم بدون اسپرین داشتم ایا ممکنه ایندفعه سقطم بعلت غلظت خون بوده با ...

آزی جون انشالله دفه ی بعد باردار شدی آسپرین و انوکسا رو داشته باش  ،قبلا آی وی افیها رفیق کننده داشتن اما جدیدا بارداریهای طبیعی  آنوکسا تزریق میکنن 

نظر من اینه قلب بچه وایستاده درست اما دلیلش ممکنه خونرسانی ضعیف  یا شاید جفت روی بخیه های قبلی  بوده  البته اینا احتمالاته و فک کردن بهش عذاب روحی میاره  خدا  آرامش بهت برگردونه و یه بارداری موفق و راحت نصیبت کنه

خانمايي كه جنين فريز انتقال دادن قبل انتقال قرص ال دى به همه ميدن ؟؟اخه من استفاده كردم الان كه پريود شدم خونريزى حجمش خيلى كم شده الان روز سومم لكه فقط دارم ميبينم خيزى كم در صورتى كه قبلا كه قرص استفاده نميكردم اصلا اين طورى نبودم خون ريزيم زياد بود نگرانم ميگم نكنه براى انتقال جنين بد باشه

مدارک چی بردین برای تایید بیمتون؟؟؟

ماهیرخ جون بیمه شما چیه؟

من با بیمه ایرانیان تونستم پرونده تشکیل بدم و مدارک آزمایش ژنتیک و ایمنی و کاریوتایپ ،هیستروآز همسرم  و جدا از نسخه یه معرفینانه پزشک باید بده و دو مورد آز بتا از قبلن داشتم بردم  اگه مدارک آی وی اف همراهت باشه شاید نیاز بشه همه  مدارک پزشکی و شناسنامه  با خودت بردار

بچه ها این بی بی مثبت یا منفی

صددرصد مثبت عزیزم مبارکت باشه💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شنبه امپوا هاش سی جی زدما مال اون نیست روز ۱۳ انتقالم

عزيزم اثر آمپول هاش سی جی، یه هفته تا 10 روز تو بدن میمونه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شنبه امپوا هاش سی جی زدما مال اون نیست روز ۱۳ انتقالم

عزیزم برو یه ازمایش بده من روز۱۰ بیبیم این شکلی بود زودی رفتم ازمایشگاه بتا دادم.💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم