2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047191 بازدید | 684581 پست
بچه ها ی سوال چ ماهیهایی میتونیم بخوریم؟؟؟ ماهی شمال که متاسفانه نمیشه .جنوبم فکر کنم نشه چون اونم ...

متاسفانه همین ماهی قزل و سالمون که پرورشی هستن میشه خورد😖😖😖😖من قدیما اینا رو دوست داشتم الان نه

فقط میگو میخورم اونم چون کلسترول بالا داره کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم غربال ۲ ازمایش داره مگه؟ فکر کنم برا من فقط سونو نوشته💜

آره گلم آز خون کواد مارکر ها، که چهارتا فاکتور رو سنجش می کنن، واسه شما رو نمیدونم گلی چرا ننوشته 

بعد جالبه تو تفسیر اون بیماری‌هایی که داره همش نوشته اول اگر تو سونو شک کنن باید آز داده بشه، از روی آزمایش به تنهایی اصلا نمیشه نظر داد

خدا رو شکر آبجیش تا یه هفته میاد بغلت.نگفتن دلیلش چی بوده؟ توی سونو نگفتن چند هفته و چند روز بودین؟ ...

عزیزم دقیقا هفت هفته و شش روز بودم... 

هماتومم پشت قل دوم بود دقیقا و به خونریزی افتادم.

اره عزیزم هردورو داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
واااای منم همینطور،وقتی میرم مطب میبینم اینقدر شلوغه میگم خدایا پس کی طبیعی باردار میشه؟

یعنی فکرم معیوب شده همش فکر می کنم هر کی تو دوران عقد یا نهایت دو سه ماه بعد عروسی حامله شد اون طبیعی بوده🥴🥴🥴🥴آخه خودمون هم از همه قائم کردیم همه اقوام واقعا فکر می کردن خودمون نمی خواییم🤦‍♀️🤦‍♀️کافر همه را به کیش خود پندارد حالا شدم من😂😂😂😂

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر  عزيزم من پارسال برج 4 آزمایش anti tpo که دادم 200 و خ ...

سلام عزیزم این خیلی تخصصی هست گلم حتما با متخصص غدد که تو مرکز ناباروری هست مشورت کن، حس می کنم بهتر در جریان باشن

عزیزم من دکترم تو رویان مصطفایی هست و شانسی برام انتخاب کردن باور کن اصلا درمورد درمان از من چیزی نپ ...

من فقط یه بار با مصطفایی ویزیت شدم تو اون یک بار خیلی راضی بودم حسابی به حرفم گوش داد 

دختر گل خیلی خیلی داری حرص می خوری، ولی میکرو بخش زنان اغلب راحت قبول می کنن، بگو فقط یه لوله داری و نگران سن و سال هستی اصلا گیر نیستن 

اگر هم حس بهتری به جای دیگه داری حتما امتحان کن گلی، خیلی حس اعتماد مهم هست، شاید جای دیگه قسمت باشه نی نی دار بشی

ولی جدای از درمان یه کم آرامشت رو بیشتر کن، واقعا استرس خیلی اثر بد داره، اینجا همه کمابیش با مشکلات ناباروری دست و پنجه نرم کردیم ولی با استرس و ناراحتی و حرص خوردن درست نمیشه، قبول دارم هر بار تلاش و شکست کلی آدمو داغون میکنه ولی دیگه باید صبور باشیم، هر سیکل با آهنگ ماهیانه بدن شروع میشه که زمان بر هست 

خدا رو چه دیدی شاید یکی از همین ماه ها یهو طبیعی مامان شدی

من میگم سه روز زیاده.شوهرمم راضی نیست میگه دو روز کمه.😐.مقدارش کم میشه بازهمم ببخشید اینارو اینجا ...

نه عزیزم اگر هر روز انجام بدین پشت سر هم حجمش کم میشه

تازه یه نکته دیگه حجم یه ذره کمتر بشه ولی اسپرم ها با کیفیت باشن بهتر از حجم زیادی از اسپرم های بی کیفیت قدیمی هست. تازه بعضی وقتا جنین شناسی میگه روز پانکچر به فاصله دو ساعت آقا دو بار نمونه بده

راستی گلم تخم مرغ محلی با روغن زیتون نیمرو کن با سه تا خرما و یه پیاز کوچیک، خودت و همسرت هفته ایی دوبار بخورید

خنک نگه داشتن بیضه ها فراموش نشه پیاده روی و مایعات زیاد واسه هر دو تا تون معجزه می کنه

چهار شنبه پانکچر میکنم. اگه امشب و فردا صبح انجام بده ضعیف میشه؟؟ آخه شوهرم میگه تعدادش میاد پایین. ...

حداقل یه بار باشه دیگه، 

اشکال نداره گلی، خوبیه اینجا همینه که ناشناسیم، بعد هم سواله دیگه مگه جور دیگه ایی می‌شه پرسید