2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
ثمین گوشی من 🐴🐴🐴است عکسشو نمی تونم از اون قسمت بفرستم، چون با گوشی خودم نگرفتم😭😭😭😭 حالا بگو ک ...

اگر چونش تیزه پرنسسه شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شراره جون  شما روز ۲۰ انتقال آز دادی؟ اگه منفی بودی چرا سونو شدی؟ میگم شاید آزمایشگاه اشتباه ک ...

بله 20 انتقالم بود خودم گفتم دکتر سونو کنه ببینم کیستی چیزی ندارم فکر نکنم آزمایشگاه اشتباه کرده باشه

عزیزم فردا به این دکتره بگم ساکسان بده یا آنوکسا؟ منشی طرازی یه جوری گفت که انگار فرق نمیکنه. اما ...

سلکسان عزیزم.قطعا انوکسان 6000از 4000 بهتره به نظرم برا من 4000جواب نداد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من‌۱۶۸ قدم وزن ۵۹....۴ تا بهم داد

دکتر زنان بهتون داد؟

سلکسان عزیزم.قطعا انوکسان 6000از 4000 بهتره به نظرم برا من 4000جواب نداد

یعنی شما میگین انوکسا ۶هزار بگیرم؟

خب این تفاوتش برای چیه؟

بر چه حسبی تجویز میشه.

باز زنگ میزنم از منشیه میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سمین جون کدومش دختره کدومش پسر😊؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چونه تیز دختره گرد باشه پسر

زينب چون شما اون آزمايشي رو دادي كه ديگه لازم نيست غربالگيري دوم رو بديد ؟

نه گلی باید بریم ولی من احتمال زیاد سل فری بدم 

تا الان نصفه عمر شدم جواب آز خون غربال اول هنوز نیومده گفتن چهارم شهریور

بعد سل فری رو زودتر از 14 هفته نمیشه داد چون DNA جنین کمه توی خون مادر 

غربال 1 بیخ ریشه همه هست، اغلب مامان ها هم غربال دوم به مشکل برمیخورن

عزیزم عددش به چی ربط داره؟ دکتر اینجا قراره فردا برم برام بنویسه، هر کدوم رو داد اعتماد کنم؟

اگر غلظت خون شدید باشه 6000 میدن

شما دو قلو هم داری به دکترت همینجا یاد آوری کن

حتی گاهی آسپرين و انوکسا با هم میدن

آره شما هر وقت لخوای میتونی آز بدی ،قبلا ازمایشcd56/16رو انجام دادی؟ زرنانی گفت داروهای پانکچر cd56 ...

آره گلم انجام دادم.زرنانی به سرم ای وی ای جی اعتقاد داره؟>

یعنی شما میگین انوکسا ۶هزار بگیرم؟ خب این تفاوتش برای چیه؟ بر چه حسبی تجویز میشه. باز زنگ میزنم ا ...

اره خوب قوی تره .ماهایی که مشکل ایمنی داریم باید مصرف کنیم هرچی دوزش بیشتر به نظرم خطر احتمالی زبونم لال سقط کمتره

عزیزم فردا به این دکتره بگم ساکسان بده یا آنوکسا؟ منشی طرازی یه جوری گفت که انگار فرق نمیکنه. اما ...

انوکساپارین سدیم داریم که باز فرق داره و رده مصرفش تو بارداری B هست، با دوز های 0.2و 0.4و 0.6و 0.8 و 1 (نام تجاری لونوکس) 

بعد سلکسان شکل خالص انوکساپارین هست که دوز های 2000،4000،6000و 10000 داره, نحوه مصرف هم زده 1 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن هر 12 ساعت 

گویا خیلی فرقی با هم ندارن هر دو جلوی تبدیل فیبرینوژن به فیبرین رو میگیرن، پس فرقی ندارن مگر توی دوز 

شما فقط دوز رو به دکتر بگو با توجه به شرایطت

نه عزیزم .ایمونولوژیست نرفتم ... هنوز خارش دارم تقریبا یک سال ونیم شده ...دیگه خیلی دارم عذاب میکشم ...

پس حتما پیش ایمونولوژیست برو، حالا یا زرنانی، یا دکتر امیرچخماقی تو رویان اگه ا‌شتباه نگفته باشم اسمشو

ان شاالله درست میشه