2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
الهی عجب روز پر استرسی داشتی خدا رو شکر اقلا تکلیفت مشخص شد آره این بحث تیروئید خیلی مهمه ولی خدا ...

مرسی  عزیزم  فقط یه سوال  داشتم  من امروز با و خونریزی دیدم به نظرت چرا اینطوری شدم 😣 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ممنون عزیزم  شنبه بر میگردم احتمالا  زیر کمرم بزارم خوبه  صندلی پشت کامل دراز بکشم ...

زیرت بنداز که ضربه گیر بشه.

دوغ برای چی؟

فقط اینو بهت بگم برنامه غذایی اضافه و عجیب غریب رو اصلا امتحان نکن 

مثل همیشه غذاهای سالم و تازه مصرف کن

میوه و سبزی (خوب شسته شده ) بخور

آب بدن با مصرف داروها تو این مدت به شدت کم میشه حتما مقدار ۸لیوان آب رو تو برنامه ت داشته باش آب ولرم نه یخچالی

بعد هم هی نگو من چرا علائم دارم یا چرا ندارم فکرت رو آزاد کن انشالله که نی نی های خوشگلت بچسبن به دلت و مامان بشی😍🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا به من گفتن دوباره ۳ هفته دیگه وقت سونو مانیتورینگ بگیر ؟ مانیتورینگ واژیناله دیگه درسته ؟ دا ...

نه عزیزم ، داپلر یک نوع تصویر برداریه.

رفتین چند هفته بودین؟

منم اولین بار ک رفتم خودش نوشت برای قلب ۷تا۱۰ روز دیگه بیا.

شاید شماخیلی زود رفتین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی عزیزم خدا پسر گلتو برات نگه داره، حالا من خودمم آزار دارم، نی نی ام که خواب باشه، من هر یه ربع ...

عزیزم خدا رو شکر که عزیز دلت رو صحیح و سالم بقل گرفتی

خدا بهتون ببخشه.

این طبیعیِ که نوزاد در ماههای اولیه تو شیر خوردن ضعیفِ و هی صداهای عجیب از خودش در میاره ، نفس کم میاره و ...

درست میشه ، یاد میگیره😉

بعد به بقل بخوابونش اصلا نگران نشو 

چرا نفس نکشه خدا نکنه خواهر جان

به شیطان لعنت بفرست بزار طفلی بخوابِ خودت هم باید استراحت داشته باشی تا شیرت کم نشه مامان خانمی

خوب جونم  براتون بگه که  من دیروز   ۶ پاشودم  و ۷ رویان  بودم  دکتر او ...

عزیزم چرا انقد برای تیروئید اذیت شدین.

خوب ما هم کم کاری داریم.

نکنه دکترتون دقیق تره؟ 

شما پرکاری دارین ، شده کم کاری؟ 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ان شالله مامان میشی یه سوال داشتم امروز شش روزه که آمپول میزنم.شنبه نوبت سونو دارم.فقط من تر ...

بهتون امپول ستروتاید نداده؟

سعی کن تا شنبه زیاد خم و راست نشی و حرکت های ناگهانی و تند تند راه رفتن نداشته باشی.

ترشحات میتونه برای تغییرات هورمونی باشه 

معمولا تو این روزا آمپول ستروتاید رو میدن

مرسی عزیزم خدا پسر گلتو برات نگه داره، حالا من خودمم آزار دارم، نی نی ام که خواب باشه، من هر یه ربع ...

عزیزم بچه تاره داره بلع رو تجربه میکنه در ضمن هنوز فکش ضعیفه قطعا اون طوری که مد نظر شماست نمیتونه شیر بخوره نزار خیلی گرسنه بشه که بخواد تند تند مک بزنه و شیر زیاد تو دهنش بره که خدایی نکرده بپره گلوش.موقع شیر دادن سرش رو کمی بالاتر نگه دار  کم کم بلعش بهتر میشه اصلا نگران نباش

عزیزم ان شالله مامان میشی یه سوال داشتم امروز شش روزه که آمپول میزنم.شنبه نوبت سونو دارم.فقط من تر ...

سلام گلم منم دقیقا همینطور  بودم نگران نباش منم ترشحات زیاد و مثل روزای تخمک گذاریم بود 

بچه ها من امروز وقتی میرم دستشویی دوی دستمال ترشحات زرد دارم برای چیه؟کسی اینطوری بوده ؟من شیافامم ر ...

عزیزم ترشحات مونده حالت زرد میگیرن.

ممکنِ نزدیکِ عادت ماهانه تون هم باشه و طبیعیِ به شرط اینکه تا دو ، سه روز دیگه نباشه و زیر دلت درد نگیره و خارش و سوزش هم نداشته باشی.

تو بارداری اصلا تنبلی نکنید حتما شورت رو اتو کنید بپوشید و هر روز عوض کنید.

آره گلم فرقی نداره چند هفته میشی اون موقع دقیقا؟  من دیر تر رفتم چون دوست داشتم 12 هفته ام تک ...

زینب جان یه سوال دیگه هم دارم

آخر هفته دهم الان

دو روز زیر دلم یه حالت گرفتگی داره ولی درد نیست

میگیره ول میکنه

چطوری این؟طبیعیه؟

بهتون امپول ستروتاید نداده؟ سعی کن تا شنبه زیاد خم و راست نشی و حرکت های ناگهانی و تند تند راه رفتن ...

امروز شش روزه پیورگان زدم.اما دیگه چیزی بهم نداد.دوسه ردز ترشحات خیلی زیادن.‌امروز هفت پریودیم.اطلاعتی ندادم اما حس میکنم خیلی طول کشیده ممکنه آزاد شده باشن

سلام عزیزم هنوز زوده، من با وجود هایپری فقط روز پانکچر درد داشتم و نمیتونستم خم بشم نه میشد مثل آدمی ...

ممنون عزیزم توکل به خدا

خودت و نی نی چطورین؟ خوبید؟

زینب جان گونال اف دور ناف و میشه خودم نشسته بزنم؟ یا حتما باید خوابیده تزریق بشه؟