2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان مسافرت تو بارداری رفتین شما؟غربالگری اولم گفت مشکلی نیست خداروشکر 16هفته میشم اخر هفته ک ...

من هفته ۱۲ رفتم ولی اجبار بود چون میخواستم برگردم شهرمون 

اگه مجبور نیستی و تفریحی هست نرو 

واحب نیست این همه زحمت کشیدی و لطف خدا شامل حالت شده الان بخوای با استرس بری سفر لذت هم نداره والا 

من شکمم خیلی درد میکرد و ماشین تا یکساعت اولم درد پریود داشتم که ناامید شدم و هر یک ساعت پیاده روی میکردم و زیاداب خوردم تو راه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان مسافرت تو بارداری رفتین شما؟غربالگری اولم گفت مشکلی نیست خداروشکر 16هفته میشم اخر هفته ک ...

عزیزم تا ماه هشتم نهم.. ویزیت همون یماه یباره .. لازمم نیست بیشتر از اون. بعدش میشه دوهفته یبار.

طرازی خارج کشوره برا همین وقتتو عقب انداختن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
وای خداروشکر زینب جون چنان استرسی داشتم تا پیام بدی  همونجور که درست حدس زدی همسرم دوبار فتق ع ...

عزیزم همسرتون درست فکر می کنن و شک نکن به وقتش میرسی به آرزوت، به خدا حسن ظن داشته باش بگو چون خدا دوستم داره الان رو مناسب نمیدونه ولی حتما یه روز مامان میشم

خدا رو شکر شرایط شما خیلی امیدوار کننده است و گرنه حتما دکترها چیز دیگه ایی می گفتن

من خودم دکتر صرافان میرم، نسبتا راضی ام

هومت جان از دکتر کردافشار راضی بود، من شناختی ندارم

ولی قطعا کمک کننده هست، ببین شاید معجزه نکنه ولی شما یه ذره یه ذره که شرایط رو از همه جهت درست کنی و رسیدگی کنی یهو میشه، همیشه توقعم از طب سنتی در حد سبک زندگی هست که به مرور باعث برطرف شدن مشکل میشه یا کم شدن شدتش ولی از پایه اصلاح می کنه

از خدا می خوام قبل از پایان امسال مامان شده باشی و بیایی به بقیه روحیه بدی بگی شرایطت رو 

به خودت هم حتما رسیدگی کن این همه دارو واسه پانکچر طبع رو سرد میکنه و بهتره بدنت پاکسازی بشه 

سلام زینب جون ، دیروز که سونو شدم ضخامتم ۶/۲ بود روزی چهارتا استرادیول مصرف میکردم دکترم گفت اگه میت ...

سلام عزیزم، ای داد گناه داری، دیگه اسم تهوع و بالا آوردن میاد وحشت میکنم 

گلم هر 6 تا رو با هم که نمی خوری احیانا؟ 

حتما بینشون فاصله بده و آب خیلی خیلی خیلی زیاد مصرف کن، اگر بهتر نشدی حتما حتما فردا به دکترت بگو، چون اگر قرار باشه دائم و زود بالا بیاری جذب نمیشه، خودت هم اذیت میشی 

زینب جون میگم راهی میدونی ک بشه fsh بی صاحابو پایین اورد؟ نمیدومم چیکار کنم میخوام هر چی لازمه رو ان ...

گلم من تجربه ایی ندارم ولی دکتر طب سنتی که میرم اعتقاد داره میشه جلوش رو گرفت

مثلا میگفت تو پریودی حمام نباید رفت، نباید آب به واژن زد، مصرف غذاهای با طبع سرد تو اون زمان بده و از این چیزا

بالا رفتن fsh وقتی بوجود میاد که تخمدان با مقادیر عادی این هورمون فولیکول تولید نمیکنه، اون وقت غذه هیپوفیز باز بیشتر fsh ترشح میکنه، اگر باز تخمدان جواب نده، دوباره بیشتر تا یائسگی از یه جایی به بعد اتفاق بیفته

حالا اين وسط با طب سنتی، سوزنی، بادکش یا هر چی غیر از fsh اگر تخمدان تقویت بشه این چرخه معیوب متوقف میشه

من فقط این راهو میشناسم ولی نمیدونم چه قدر جواب میده، اما امتحانش هم ضرر نداره 

توکل به خدا

قربونت بشم عاطفه جون قسمت خودت 🤲🏻🤲🏻 انشاالله زود زود مامان بشي 😘😘

فدات شم. عزیزم شمام ذخیرت کم بود؟ 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
گلم من تجربه ایی ندارم ولی دکتر طب سنتی که میرم اعتقاد داره میشه جلوش رو گرفت مثلا میگفت تو پریودی ...

اخه من اصن نمیشناسم اینجا کسی انجام بده دوستان مازندرانی محمورآباد تا بابلسر کسی طب سوزنی یا بادکش رحم انجام میده؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خوب نتیجه ایمنی چی بود عزیزم؟  انعقادی که حتما انجام بده  راستی نتیجه azf چه طور بوده؟&n ...

دکتر گفت بخاطر معیوب بودن جنین سیستم ایمنی بدنت جنین رو دفع میکنه، فعلا شوهرم گفته کلا بیخیال دکتر بشیم دیگه .

فدات شم. عزیزم شمام ذخیرت کم بود؟  

خدا نكنه گلم

نه كم نبود 

ذخيرم ٤/٤٨

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر گفت بخاطر معیوب بودن جنین سیستم ایمنی بدنت جنین رو دفع میکنه، فعلا شوهرم گفته کلا بیخیال دکتر ب ...

عزيزم شما بتات ميرفت بالا ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

😭😭بچه ها امروز ساعت ۵ صبح رفتم دستشویی با دستمال خودم خشک کردم به  دستمال یک لک خون صورتی تازه دیدم خیلی ناراحتم امروز ۷ انتقالم من ماه پیش ۵ شهریور پریود شدم مگه نشانه لانه گزینی خون قهوه ای نیست

😭😭بچه ها امروز ساعت ۵ صبح رفتم دستشویی با دستمال خودم خشک کردم به  دستمال یک لک خون صورتی تازه دیدم خیلی ناراحتم امروز ۷ انتقالم من ماه پیش ۵ شهریور پریود شدم مگه نشانه لانه گزینی خون قهوه ای نیست