2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب جونم  براتون بگه که  من دیروز   ۶ پاشودم  و ۷ رویان  بودم  دکتر اونجا  گفت  که  خیلی  وقت  آزمایش تیروئید ندادی برو بده  منم  گفتم  باشه  پس همسرم  رضایت  عمل  بده  بره  مشکلی  نیست  گفت  نه 

منم  رفتم  آزمایش دادم گفت  اورژانسی زدیم ۲ حاضر  میشه  ‌موندم  اونجا  بعد که جواب  حاضر شد  رفتم  پیش  دکتر  گفت  تیروئید  کم‌کار شده یه  آزمایش  دیگه  بده  اونم  اورژانسی منتها  ساعت  ۵ حاضر میشد  خلاصه  مردم  از خستگی  رفتم  ناهار خوردم  دوباره تا ۵ که  رفتم جواب گرفتم گفت  برو  فردا  یا دکتر  غدد  ببینتت  ار اونجایی که  فردا  یعنی  امروز  باید  میرفتم  سرکار

رهسپار  مطب  دکترم  دو میدون  ولیعصر شدم  فکر کن  از ساعت  ۷ تو رویان  شرق  حالا  بدی  ولیعصر  خودم  رسوندم  اونجا  و بی نوبت  رفتم  تو گفتم  دکتر  شما که  گفتی  پنجشنبه  انتقال  دادی  من آزمایش  تیروئید دادم  که کم  کار  چیکار کنم  اونم  گفت  اگر میتونی  همین  الان  برو پیش  دکتر حسینی  ونک  ببینیم  اون تشخیص چی میده ساعت  ۶:۳۰ بودم  زنگ زدم  مطب  گفت  تا ۸ هستیم  زنگ زدم  شوشو  با  هزار  غر زدن  که  می خواست  باشگاه  بره  اومد  دنبالم  😒 گفتم  شلوغ  و ترافیک  با موتور  میرفتم بهتر  از اسنپ  بودم   خلاصه  بعد از  کلی صبر کردن  نوبت  من شد  رفتم  تو نمیدونم  از خستگی  بود  با چی  زدم   زیر  گریه  دکتر  انقدر  مهربون  بود  گفت  آروم  باش بهش گفتم  یادت  تلفنی  ساعت  ۲  از رویان  بهت  زنگ  زدن  درباره  تیروئید یه مریض  ازت  سوال  کردن  گفت  اره  گفتم من بودم   جا خورد  گفت  تو چه جوری   اینجا  چیکار  میکنی  گفتم  فقط  خستم  و به نظر  شما احتیاج  دارم  اول  که  وزن  کشید گفت  خیلی  بالاست  ۷۸  شدم  تو این  ۶ ماه  انقدر  که  هورمون  مصرف  کردم   گفت  قبلا  پر کار بودی  الان  کم  کار شدی این  خطرناک ممکن  سقط با  آی وی اف  موفق نداشته  باشه  و اون  بهم  گفت  شاید  خواست  خدا  بوده  که یکدفه  واست  آزمایش تیروئید  بنویسن  وگرنه ممکن  بودم  ای  وی اف  دوم  هم  نا موفق  بشه  خلاصه واسم قرص  نوشت  یک ماه  مصرف  کنم  باید  غذا  کم تر و ورزش  کنم  ماه  دیگه  برم  آزمایش  دوباره  تیروئید  خودم گفتم  قند  و چربی و ویتامین  دی  هم  بنویس   نوشت  تا ببینیم  خدا  واسمون  چی می خواد  

فداتون 😘  

موفق باشید  همگی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

ای وای این چه حرفیه خدا نکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها کسی هست ؟؟؟؟ چند قطره خون اومد 😭😭😭😭😭 یعنی .‌‌‌‌‌‌......

کمتر حرص بخور خواهر استراحت کن خدا به این راحتیا معجزشو ازت نمیگیره انشالله خودش حافظشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منتظر جوابcvsبود. ولی هنوز خبری نداده از خودش..منم تو فکرشم.بیا از خودت خبربده دوستم @masi_007 &n ...

نفسی جون  ممنون که به یادم بودی. هنوز جواب بهم ندادن😭😭😭 این چند روز زجر کشم کردن. چهارشنبه که نمونه رو تحویل دادم گفتن شنبه جواب می دیم. باز دوباره پنجشنبه صبح تماس گرفتن گفتن شنبه غروب. شنبه زنگ زدم گفتن یکشنبه یا احتمالا دوشنبه. یکشنبه تمام روز انتظار کشیدم. دوشنبه هم زنگ زدم گفتن امروز اماده نمیشه فردا هم تعطیله میره تا چهارشنبه. دیگه پای تلفن زار می زدم و التماسشون می کردم تو رو خدا امروز و فردا نکنید مگه نمی گفتید سه روزه! فکر کنم مال سمانه هم سه روزه جواب اولیه دادن. کاش از اول می گفتن به هفته اینجوری روز به روز منو منتظر نمی ذاشتن. کاش ته همه این انتظار و روزای سخت خوشی باشه. خواهش می کنم بازم برام دعا کنید😔

عزیزم من پنتوکسی فیلین رو تا سونوی ساک داشتم و بعد دکترم گفت دیگه قطعش کن نمیدونم این تصمیم ایشون &n ...

تارا جون ممنونم که به فکرم بودی.❤️

از شنیدن خبر فوت پدرت خیلی ناراحت شدم😔 من خودم چند سال پیش این غمو تجربه کردم و‌می دونم خیلی سخته. خدا رحمتشون کنه و به شما و‌خانواده صبر بده🙏

نفسی جون  ممنون که به یادم بودی. هنوز جواب بهم ندادن😭😭😭 این چند روز زجر کشم کردن. چهارشنبه ک ...

عزیزم میدونم واقعا لحظه ب لحظه داره سخت میگذره برات..یکم دیگه صبورباش..انشاءالله ک فردا جواب خوب بهت میدن .خدایا خودت کمک کن🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان مسافرت تو بارداری رفتین شما؟غربالگری اولم گفت مشکلی نیست خداروشکر 16هفته میشم اخر هفته ک می خوام برم مسافرت از منشی تلفنی پرسیدم گفت مشکلی نداره از خود دکتر نپرسیدم هنوز ؟ویزیتم 13شهریور خیلی دیر ب دیر ویزیت می کنه دکتر طرازی خدایی

پریای عزیزم از خدا میخوام خبر خوش بعدی که میشنوم خبر بارداری تو باشه .🙏❤

مرسی مهربون،دعام تو این شب عزیز اینه هیچ زنی تو دنیا توی حسرت مادر شدن نمونه،به خصوص خانم های گل این تاپیک

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

قاصدک جون اهمیت نده الان فقط و فقط باید آروم باشی،اونم حالا عصبی شده یه چیزی گفته به دل نگیر،تو این دوران فقط یه گوست در باشه یه گوشت دروازه،نذار حرف و حدیثا اطرافیان اعصابتو به هم بریزه،به فندق کوچولو فکر کن که دوست داره مامانش آروم و شاد باشه،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نفسی جون  ممنون که به یادم بودی. هنوز جواب بهم ندادن😭😭😭 این چند روز زجر کشم کردن. چهارشنبه ک ...

عزیزم خیلی دعات کردم تو این عید عزیز انشالللله جوابش خیلی خوب باشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
لیانا جان از صفحه های خیلی قبلتر دیده بودم منتظری برای روز آزمایش. عزیزم مبارکت باشه ایشالله خدا نین ...

قربونت بشم عاطفه جون قسمت خودت 🤲🏻🤲🏻

انشاالله زود زود مامان بشي 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷